2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Kontrolden geldik bizde
Herşey yolunda çok şükür. Kızım henüz kanala girmemiş, nst istemedi doktor. 2700 gr olmuş cadı :) 35 haftalık bugün tam
Sanırım bende mart annesi olacağım...
Maşallah canım:) güzel geçmiş kontrolünüzde. Allah hayırlı sağlıklı zamanda kavuştursun inşallah :)

Ben devlet hast de yapıcam canım ücretsiz, tek kişilik odaları da var inşallah boş olursa orda yatarım bi gece :)

Bnde 2013te toplam 530 verip çıkmıştım. Geçen sene kasım ayına kadar 635 tl idi. Aralıkta zam geldi 1120+120 oda ücreti... Gerçi bu ikiye katlama durumu zamdan öte bişey!!

Ben masaj yapıyorum 1 haftadır dogumu tetikleyici diye geçen gun sol göğsümden akıntı olmuş ama sarı miydi diye dikkat etmedim rengini

Aklima ne takildi almanyada 34 haftaya gecerse ciger gerisririci igne vurmuoralr yani 35 den sonra doganlara yok hollandada nasil bilmiom ama tr de vuruorlar galiba

Kontrolden geldik bizde
Herşey yolunda çok şükür. Kızım henüz kanala girmemiş, nst istemedi doktor. 2700 gr olmuş cadı :) 35 haftalık bugün tam
Sanırım bende mart annesi olacağım...
Maşallah size annesiiii :)) çok sevindim her şey yolundaymış çok şükür :) sağlıcakla gelsin kuzucuk :)

Ay evet tavuk suyuna çorba iyi olurmş aslnda canm aklıma gelmemşti.Ben şükür olmamştm hasta ama son anda yakaladı benide ya acayip halsizim başım ağrıyo bugün hapşırığım hafifledi ve neyseki bndede ateş yok.Duşta alamıyorm daha fazla üşütmüyüm diye ya serin biraz evimiz.Prolda korkuyom içmeye ya içtim sabah ama ne kadar içebiliyorz günde bilmiyorm.Karnı burnunda hasta olmakta daha bi zormş

Kızlar benm bu sağ böbrek ciddi anlamda cok ağrıyor ya...enfeksiyon da cıktı bugün akşam eşim şase ilaç getircek gelirken akşm onu içcem inşallah faydası olurda.
Ben diyorum ki enfeksiyon da değil mi acaba bu ağrı bebek mi baskı yapıyor ki? Doktor ikisindende olabilir dedi de.Yani enfeksiyon bu derece ağrı yapar mı bilemedim.idrarda yanma falanda yok cünkü.
Deli gibi su içiyom geçsin diye gene tuttu ağrı cok fena.

Geçmiş olsun Allah şifa versin canım

Geçmiş olsun cnm benim enfeksiyonda kasıklarım idrar yollları ağrıyordu. Sen böbrek olduguna eminmisin? Böbrek ağrısı sırtta hissedilio genelde seninde mi öyle?

Kızlar bugun kontrolum vardi bebegim iyi şükür ilk nst de kalp atişlarimiz yüksek çikti dr 1.2 litre su iç tekrar yapalim dedi sonra normale döndü susuz kalmiş olabilir dedi neyse bi sıķınti çikmadi ve dogum için gün verdi 8 mart dedi hayirlisiyla sezeryan günü dedim sancim gelsin o zamn gireyim dedim erken bile olabilir dedi sancin olabilr bakalim hayirlisi insllh herşey güzel olack..

Evet canım, banada yakında 2 sene olacak inşş

Seninle konuşmuşmuyduk?? Sen nereliydin???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…