2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Neden bu kadar erken canım ..Allah sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasıp etsin gözün aydın olsun...

Solunum cihazina bağlı değilse besleniyosa tutmalari tuhaf valla yerinde olsam cikarirdim baktım rahatsiz bu sefer devlete gotururdum devlet hiç boş yere tutmuyor kuvezde

Canım bunlar sancı ama bu haftalar da günde 6 7 kere olabilir benim daha fazla oluyor yanı yalancı sancı dedikleri doğuma hazırlık sancıları. Doğum sancısı diyebilmemiz için düzenli aralıklarda gelmesi gerekiyor ...

Doktorum da ne kadar beklersek o kadar iyi diyor. Sanırım son hafta nst ye ve şikayetlere göre netleşecek tam tarih.

Nasılsınız hanımlar doğum yapan var mı Benim sabahları midem bulanmaya başladı pek keyifsizim.
Cnm mrhb hatırlıyorum yazmıştın enfeksiyon cıkmıştı sendede
Ya benm sağ böbreğim cok ağrıyor.Bu gece monurol içicem Allahım inşallah geçirir benmde lökosit yüksek çıktı.
Senin nasıl geçti ya canm sağ böbreğim cok batıyor bnm

ücretsiz canım zaten bizlere ama hastaneler devletten alıyor küvözün ücretini günlük 300 yada 400 lira gibi bir rakamdı
Geçen gün hastanede yeni doğum yapmış bi bayan gördüm 35 haftalıkmış 2650 doğdu dedi ve eve cıkardılar aslında tutmaları düşündürücü ciğerleriyle ya da emmesiyle alakalı bir sorunu yoksa hatta minnoşu bende gördüm minnacıktı :)

Solunum cihazina bağlı değilse besleniyosa tutmalari tuhaf valla yerinde olsam cikarirdim baktım rahatsiz bu sefer devlete gotururdum devlet hiç boş yere tutmuyor kuvezde
doğru söylüyosun canım ben pazartesi morarır falan demese almayı düşünüyodum belkide kadın çıkartıcaz diye öyle dedi el mahkum bişey yapamadık bizde kaldı gene perşembe beni emicek zaten babasıda artık dayanamıyorum diyo çıkarıcam perşembe diyo heralde alırız canım ilk burnunda hortum vardı çıkardılar 3gün sonra başlıkla verdiler havayı şimdi onada ihtiyaç duymuyomuş küvöze veriyolarmış havayı ama emmeye banyoya falan çıktığına göre duruyodur dimi ekstra hava olmadan solunumuda gayet normal geldi bana ağzının burnunu takip ediyom her gidişimde

bizede tuhaf geliyo canım zaten iki ara bi derede kalıyoruz resmen bizim kızda 35+5de doğdu 2700 ama cigerleri tam gelişmemişti solunumu tek başına çok hızlıydı hırıltısı vardı şuan kendi solunum yapabiliyo kilosuda 2850 olmuş maşallah düzeldi nerdeyse yani ama hastane sanki kılı kırk yarıyo gibi geliyo bilmiyorum nolcak böyle

Bilmiyorum doktorum öyle dedi diğer arkadaşın doktoruda mümkünse girmesin demiş yani kanal denilen yer rahim ağzının açılıp içeriye girme durumu değil mi
Valla bilmiyorum ki doktor bana kanalda erken doğar dedi ama hiç bisey yok bakalım.zsmaninda gelsinler inşaallah saglikla

Mrb kızlar sezeryan olacaklar kaçıncı haftada olacak acaba? Doktorum 39. Haftanın ortası ya da sonu gibi yaparız dedi siZce biraz geç değil mi ? O zamana kadar bebiş gelmez dimi korkuyorum :/
Canım senin ilk doğum mu olacak,bence geç değil içerde kalabildiği kadar kalsın,ani bisey olursa da acil sezaryen yaparlar

geçmiş olsun canım inşallah uzun sürmez etki eder ilaç

Valla bilmiyorum ki doktor bana kanalda erken doğar dedi ama hiç bisey yok bakalım.zsmaninda gelsinler inşaallah saglikla
Aynen benim doktorumda öyle dedi biraz araştırayım dedim kanala girip hemen doğum yapanlarda oluyormuş 1 hafta sonra yapanlarda ama dediğim gibi bizim daha cok erken öyle bi durumu riskli buldu doktorum şuan için hayırlısıyla zamanında gelsinler inşaallah:)

Canm okudum yazdığını morelim düştü benm dahi okurken seni cok iyi anlıyorum hislerini.
Yani eşim söyledi şimdi 34 haftalık doğum yaptı arkdşmız yeni 4 gün küvezde kalmş sadece.
Güzel kızın neredeyse karnında olsa şuan gene doğmuş olcaktı haftası gayet iyi.Eğer keyfen tutuyorlarsa Allahından bulsun o doktor.
Yani cok fazla kafanı karştrmakta istemiyorum ama bence perşembe al bebeğini.Allahın izniyle bşy olmz sanmam.

Anladım canm tşk ederim. Benim doktorda bir hafta daha tutta ondan sonrasında durdurmayız doğumu olursada dedi , rahim ağzı artık önemli değil demişti

senin maşallah 18günün kalmış 4gün daha dursa miadında doğum oluyo zaten :)
Evet canım az kaldı,ama doğumdan korkuyorum ya hiç öyle önce gelsin diye acele etmiyorum geç de kalmasın aman ne bileyim saglikla gelsin de.sen de üzülme bak bebisinjn nefes almasında sorun yok biberon aliyo herşey yolunda,ozlemekte o kadar haklisin ki hangimiz olsak senin gibi olurduk kolay değil.ama çok az kaldı diye telkinde bulun kendine ,dua oku ferah tut icini eve gelene kadar uyu dinlen sende bebis gelince ona harcayacaksin tüm enerjini,bebisin için iyi ol.doktoru dinle bence bi kaç gün daha sonra zaten yazacaksin bize evdeyiz mutluyuz diye

Erken doğum riskim vardı doktorum 34 gibi doğarsa en fazla 1 hafta küvözde kalabilir demişti sizin haftanız da ileri maşaallah bebişte bayağı toparlamış bu kadar tutmaları denildiği gibi para işine dönüyor tabi biz doktor değiliz bilemeyiz ama görüntü öyle

Benim sezeryan 3000, normal 3500 dedi canım fiyatlar çok yüksek ve bulduğumuz en ucuz hastane

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…