- 24 Nisan 2010
- 4.196
- 5.765
- 733
- Konu Sahibi y4zy4qmurum
-
- #27.481
Neden bu kadar erken canım ..Allah sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasıp etsin gözün aydın olsun...Merhaba anneler bebeğimi kucağıma almama son 5 güncok yorulduk, cok endişelendik, cok kilo aldık ama mutlu sona hepimiz ulaştık sağ salim dogum faslını da atlatırız inşallah bizler kadınız cok güçlüyüz bebeginizin kucağımıza alınca tüm dünyayı karşımıza alacak kadar güçlüyüz Rabbim tüm bebeklere ve annelere saglık sıhat huzurlu ömürler versin son günlerinizi iyi değerlendirin bebeginizi kucağınıza alınca hiçbisey eskisi gibi olmayacak daha güzel olucak
Solunum cihazina bağlı değilse besleniyosa tutmalari tuhaf valla yerinde olsam cikarirdim baktım rahatsiz bu sefer devlete gotururdumözel canım devletten hergün için para alıyolarmış bende öğrendim onu zaten ondan deli oluyorum ya ben daha öpüp koklayamadım içimde kaldı herşey makineye bağlı diil canım biberonla besleniyo şuan
Canım bunlar sancı ama bu haftalar da günde 6 7 kere olabilir benim daha fazla oluyor yanı yalancı sancı dedikleri doğuma hazırlık sancıları. Doğum sancısı diyebilmemiz için düzenli aralıklarda gelmesi gerekiyor ...:))) canm seni sonunculuktan kurtarıyorummm. Benım muhtemel dogum tarıhım 29 martBakalım ne zaman dogacakk ben de savıraızlanıyorum. Dun ve bugun alt kasıklarım adet olacakmısım gıbı agrıyor ben dee bıraz korktum acıkcası bunlar dogum sancısı mı yoksa dıyee. Bı de karnımm bır an toplanıyor toplanıyor tas gıbı oluyor sonra gevsıyor yumusuyorr. Rahım mı kasılıyor acaba yoksa bebek kendını mı dayıyorr
ücretsiz canım zaten bizlere ama hastaneler devletten alıyor küvözün ücretini günlük 300 yada 400 lira gibi bir rakamdıBenim bildiğim küvöz ücretsiz oluyor özel de bile olsa :/
Doktorum da ne kadar beklersek o kadar iyi diyor. Sanırım son hafta nst ye ve şikayetlere göre netleşecek tam tarih.Canım çok beğendiğim bir erkek doktor var furkankayabasoglu diye ıstgramda meşhur planlı sezeryan a karsı sezeryan olda bile muhakkak sancılar beklenmelı diyor benimde kafamd yatıyor bu sezeryan bile olacaksak bebeğin kendı gelmek istemesine fırsat vermeliyiz ve az da olsa sancımız olsun sut oluşumunda felan sıkıntı yasamıyalm...ama yinede sen doktoruna bu konuy u tekrar danış kafamda soru işareti kalmasın
Cnm mrhb hatırlıyorum yazmıştın enfeksiyon cıkmıştı sendedeNasılsınız hanımlar doğum yapan var mı Benim sabahları midem bulanmaya başladı pek keyifsizim.
Geçen gün hastanede yeni doğum yapmış bi bayan gördüm 35 haftalıkmış 2650 doğdu dedi ve eve cıkardılar aslında tutmaları düşündürücü ciğerleriyle ya da emmesiyle alakalı bir sorunu yoksa hatta minnoşu bende gördüm minnacıktı :)ücretsiz canım zaten bizlere ama hastaneler devletten alıyor küvözün ücretini günlük 300 yada 400 lira gibi bir rakamdı
doğru söylüyosun canım ben pazartesi morarır falan demese almayı düşünüyodum belkide kadın çıkartıcaz diye öyle dedi el mahkum bişey yapamadık bizde kaldı gene perşembe beni emicek zaten babasıda artık dayanamıyorum diyo çıkarıcam perşembe diyo heralde alırız canım ilk burnunda hortum vardı çıkardılar 3gün sonra başlıkla verdiler havayı şimdi onada ihtiyaç duymuyomuş küvöze veriyolarmış havayı ama emmeye banyoya falan çıktığına göre duruyodur dimi ekstra hava olmadan solunumuda gayet normal geldi bana ağzının burnunu takip ediyom her gidişimdeSolunum cihazina bağlı değilse besleniyosa tutmalari tuhaf valla yerinde olsam cikarirdim baktım rahatsiz bu sefer devlete gotururdumdevlet hiç boş yere tutmuyor kuvezde
bizede tuhaf geliyo canım zaten iki ara bi derede kalıyoruz resmen bizim kızda 35+5de doğdu 2700 ama cigerleri tam gelişmemişti solunumu tek başına çok hızlıydı hırıltısı vardı şuan kendi solunum yapabiliyo kilosuda 2850 olmuş maşallah düzeldi nerdeyse yani ama hastane sanki kılı kırk yarıyo gibi geliyo bilmiyorum nolcak böyleGeçen gün hastanede yeni doğum yapmış bi bayan gördüm 35 haftalıkmış 2650 doğdu dedi ve eve cıkardılar aslında tutmaları düşündürücü ciğerleriyle ya da emmesiyle alakalı bir sorunu yoksa hatta minnoşu bende gördüm minnacıktı :)
Valla bilmiyorum ki doktor bana kanalda erken doğar dedi ama hiç bisey yok bakalım.zsmaninda gelsinler inşaallah sagliklaBilmiyorum doktorum öyle dedi diğer arkadaşın doktoruda mümkünse girmesin demiş yani kanal denilen yer rahim ağzının açılıp içeriye girme durumu değil mi
senin maşallah 18günün kalmış 4gün daha dursa miadında doğum oluyo zaten :)Valla bilmiyorum ki doktor bana kanalda erken doğar dedi ama hiç bisey yok bakalım.zsmaninda gelsinler inşaallah saglikla
Canım senin ilk doğum mu olacak,bence geç değil içerde kalabildiği kadar kalsın,ani bisey olursa da acil sezaryen yaparlarMrb kızlar sezeryan olacaklar kaçıncı haftada olacak acaba? Doktorum 39. Haftanın ortası ya da sonu gibi yaparız dedi siZce biraz geç değil mi ? O zamana kadar bebiş gelmez dimi korkuyorum :/
geçmiş olsun canım inşallah uzun sürmez etki eder ilaçKızlar benm bu sağ böbrek ciddi anlamda cok ağrıyor ya...enfeksiyon da cıktı bugün akşam eşim şase ilaç getircek gelirken akşm onu içcem inşallah faydası olurda.
Ben diyorum ki enfeksiyon da değil mi acaba bu ağrı bebek mi baskı yapıyor ki? Doktor ikisindende olabilir dedi de.Yani enfeksiyon bu derece ağrı yapar mı bilemedim.idrarda yanma falanda yok cünkü.
Deli gibi su içiyom geçsin diye gene tuttu ağrı cok fena.
Aynen benim doktorumda öyle dedi biraz araştırayım dedim kanala girip hemen doğum yapanlarda oluyormuş 1 hafta sonra yapanlarda ama dediğim gibi bizim daha cok erken öyle bi durumu riskli buldu doktorum şuan için hayırlısıyla zamanında gelsinler inşaallah:)Valla bilmiyorum ki doktor bana kanalda erken doğar dedi ama hiç bisey yok bakalım.zsmaninda gelsinler inşaallah saglikla
Canm okudum yazdığını morelim düştü benm dahi okurken seni cok iyi anlıyorum hislerini.özel canım devletten hergün için para alıyolarmış bende öğrendim onu zaten ondan deli oluyorum ya ben daha öpüp koklayamadım içimde kaldı herşey makineye bağlı diil canım biberonla besleniyo şuan
Anladım canm tşk ederim. Benim doktorda bir hafta daha tutta ondan sonrasında durdurmayız doğumu olursada dedi , rahim ağzı artık önemli değil demiştiBende bugün doktoruma sordum hep kanala girmekten bahsediyorlar o ne oluyor diye , o da eğer bebek kanala girdiyse doğum eylemi başlamıştır dedi ultrasonda rahim ağzını gösterdi bebeğin kafası hemen yanındaydı pozisyonu almış yani şuan için de erken dedi
Evet canım az kaldı,ama doğumdan korkuyorum ya hiç öyle önce gelsin diye acele etmiyorum geç de kalmasın aman ne bileyim saglikla gelsin de.sen de üzülme bak bebisinjn nefes almasında sorun yok biberon aliyo herşey yolunda,ozlemekte o kadar haklisin ki hangimiz olsak senin gibi olurduk kolay değil.ama çok az kaldı diye telkinde bulun kendine ,dua oku ferah tut icini eve gelene kadar uyu dinlen sende bebis gelince ona harcayacaksin tüm enerjini,bebisin için iyi ol.doktoru dinle bence bi kaç gün daha sonra zaten yazacaksin bize evdeyiz mutluyuz diyesenin maşallah 18günün kalmış 4gün daha dursa miadında doğum oluyo zaten :)
Fıtlove benimki canm . İnstagram hesabın varsa veya internetten bakabilirsin resim ve videolara.Canim sen hangi marka almistin
Erken doğum riskim vardı doktorum 34 gibi doğarsa en fazla 1 hafta küvözde kalabilir demişti sizin haftanız da ileri maşaallah bebişte bayağı toparlamış bu kadar tutmaları denildiği gibi para işine dönüyor tabi biz doktor değiliz bilemeyiz ama görüntü öylebizede tuhaf geliyo canım zaten iki ara bi derede kalıyoruz resmen bizim kızda 35+5de doğdu 2700 ama cigerleri tam gelişmemişti solunumu tek başına çok hızlıydı hırıltısı vardı şuan kendi solunum yapabiliyo kilosuda 2850 olmuş maşallah düzeldi nerdeyse yani ama hastane sanki kılı kırk yarıyo gibi geliyo bilmiyorum nolcak böyle
Benim sezeryan 3000, normal 3500 dedi canım fiyatlar çok yüksek ve bulduğumuz en ucuz hastaneKızlarr sizin doğum ücretleri nasıl?
İki yıl öncesiyle arada bayağı fiyat farkı olmuş yaa. Ben oğlumu nerdeyse bedavaya doğurmuşum 2015 te. 600 tl ydi. Özel oda da içinde.
Şuan 1500 küsür dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?