- 24 Nisan 2010
- 4.196
- 5.765
- 733
- Konu Sahibi y4zy4qmurum
-
- #27.501
İlk defa normal doğumun pahalı olduğu hastane çok değişik geldi :))Benim sezeryan 3000, normal 3500 dedi canım fiyatlar çok yüksek ve bulduğumuz en ucuz hastane
Evet bana da bugün aynısını söyledi 9 günüm var 36 ya ondan sonra önemi yok dedi doğsada desteksiz yaşar inş dedi bakalım ne zaman gelecekler :)Anladım canm tşk ederim. Benim doktorda bir hafta daha tutta ondan sonrasında durdurmayız doğumu olursada dedi , rahim ağzı artık önemli değil demişti
Epiduralli sanırım. Ben de şaşırdım duyunca. Bu aya kadar emniyet personeline %30 ındirim vardı onu da kaldırmışlarİlk defa normal doğumun pahalı olduğu hastane çok değişik geldi :))
Canım benim sen niye sıkıyosun canını bu kadar stres yapma. Bak bende normalde de kronik idrar yolu enfeksiyonu var. Riskli dönemde 2x1000lik antibiyotiğe rağmen gecmedi. Halen var kaç haftadır. Forumda da arat istersen doğum sonrası kendiliğinden geçiyor çoğununki. Böbreğindeki ağrıyı tahmin edebiliyorum, normal sınırlarda bir genişleme oldugunda bile çok can yakıcı oluyor malesef. Kadın doğum dr.u inceliyor aslında kontrolde... Taş vs de yoksa hiç korkma azalıyor yavas yavas..Kızlar benm bu sağ böbrek ciddi anlamda cok ağrıyor ya...enfeksiyon da cıktı bugün akşam eşim şase ilaç getircek gelirken akşm onu içcem inşallah faydası olurda.
Ben diyorum ki enfeksiyon da değil mi acaba bu ağrı bebek mi baskı yapıyor ki? Doktor ikisindende olabilir dedi de.Yani enfeksiyon bu derece ağrı yapar mı bilemedim.idrarda yanma falanda yok cünkü.
Deli gibi su içiyom geçsin diye gene tuttu ağrı cok fena.
Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah, Allah sağ salim kurtarsın ikinizide:)Kızlar bugun kontrolum vardi bebegim iyi şükür ilk nst de kalp atişlarimiz yüksek çikti dr 1.2 litre su iç tekrar yapalim dedi sonra normale döndü susuz kalmiş olabilir dedi neyse bi sıķınti çikmadi ve dogum için gün verdi 8 mart dedi hayirlisiyla sezeryan günü dedim sancim gelsin o zamn gireyim dedim erken bile olabilir dedi sancin olabilr bakalim hayirlisi insllh herşey güzel olack..
Ben ısparta. Fiyat uygun tamam ama hastanenin verdiği hizmete bakarsak birden verilen zam bana açıkçası fazla geldi. İlk doğumlarda 1400den başlıyormuş, onda da 120 oda ücreti ekleniyor. Sağlıcakla kavusalım da insallah..Sizlerin ücreti bana çok uygun geldi şu an hangi illerdesiniz kızlar ben Antalyadayim ve 2700 normal doğum ücreti
Maşallah size:) hayırlı zamanda gelsin kuzucuk inşallah..Maşaallah bizim de kontrolümüz vardı 34+4 üz 2640 olmuşuz doğumlarımız yakın olacak gibi :)
39+2 ye yani pazartesi ye sezeryan randevusu verdiler e tabi o zamana kadar bi problem cıkmaz saMrb kızlar sezeryan olacaklar kaçıncı haftada olacak acaba? Doktorum 39. Haftanın ortası ya da sonu gibi yaparız dedi siZce biraz geç değil mi ? O zamana kadar bebiş gelmez dimi korkuyorum :/
üry4zy4qmurum54937016 .!.:Canım benim sen niye sıkıyosun canını bu kadar stres yapma. Bak bende normalde de kronik idrar yolu enfeksiyonu var. Riskli dönemde 2x1000lik antibiyotiğe rağmen gecmedi. Halen var kaç haftadır. Forumda da arat istersen doğum sonrası kendiliğinden geçiyor çoğununki. Böbreğindeki ağrıyı tahmin edebiliyorum, normal sınırlarda bir genişleme oldugunda bile çok can yakıcı oluyor malesef. Kadın doğum dr.u inceliyor aslında kontrolde... Taş vs de yoksa hiç korkma azalıyor yavas yavas..
Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah, Allah sağ salim kurtarsın ikinizide:)
Ben ısparta. Fiyat uygun tamam ama hastanenin verdiği hizmete bakarsak birden verilen zam bana açıkçası fazla geldi. İlk doğumlarda 1400den başlıyormuş, onda da 120 oda ücreti ekleniyor. Sağlıcakla kavusalım da insallah..
Maşallah size:) hayırlı zamanda gelsin kuzucuk inşallah..
Çok teşekkür ederiz inşaallah:)Canım benim sen niye sıkıyosun canını bu kadar stres yapma. Bak bende normalde de kronik idrar yolu enfeksiyonu var. Riskli dönemde 2x1000lik antibiyotiğe rağmen gecmedi. Halen var kaç haftadır. Forumda da arat istersen doğum sonrası kendiliğinden geçiyor çoğununki. Böbreğindeki ağrıyı tahmin edebiliyorum, normal sınırlarda bir genişleme oldugunda bile çok can yakıcı oluyor malesef. Kadın doğum dr.u inceliyor aslında kontrolde... Taş vs de yoksa hiç korkma azalıyor yavas yavas..
Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah, Allah sağ salim kurtarsın ikinizide:)
Ben ısparta. Fiyat uygun tamam ama hastanenin verdiği hizmete bakarsak birden verilen zam bana açıkçası fazla geldi. İlk doğumlarda 1400den başlıyormuş, onda da 120 oda ücreti ekleniyor. Sağlıcakla kavusalım da insallah..
Maşallah size:) hayırlı zamanda gelsin kuzucuk inşallah..
Geçmiş olsun canım. Daha öncede yükseliyor muydu böyle? Sebebini söylediler mi?Kizlar bende dün ani tansiyon yükselmesinden hastaneye gittim hemen yatış verdiler. Hayatımda ilk defa tansiyonum yükseldi ne kadar kötü birşeymiş gözlerim neredeyse hiç görmedi. Şükür serumlarla geçti şimdi eve yolladılar. Cuma doğum yapacak şekilde hazır gel dedi. Suni sanci mi verecek acaba
2.sezeryanım pazartesi 39+2 oluyoruz 3250 yi bulduk gelişim de normal daha fazla bekletmezlerNeden bu kadar erken canım ..Allah sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasıp etsin gözün aydın olsun...
Günümüz aynı sayılır benimde 39 1 oluyor bakalım ne zaman gelecek nazlı prensesım2.sezeryanım pazartesi 39+2 oluyoruz 3250 yi bulduk gelişim de normal daha fazla bekletmezler
Ilk defa yükseldi sebebini bulamadılar tekrar olursa gel dediler. Konuşma güçlüğü çektim cümle kuramadım yazı yazamadım Allah kimseye yaşatmasin çok zorduGeçmiş olsun canım. Daha öncede yükseliyor muydu böyle? Sebebini söylediler mi?
Cnm mrhb hatırlıyorum yazmıştın enfeksiyon cıkmıştı sendede
Ya benm sağ böbreğim cok ağrıyor.Bu gece monurol içicem Allahım inşallah geçirir benmde lökosit yüksek çıktı.
Senin nasıl geçti ya canm sağ böbreğim cok batıyor bnm
Son günler biraz zor geciyo daha da agırlastı hareketlerim uzun süre oturunca kasıklarda ağrılar +17 kilo, geceleri uykusuzluk hareketli bi bebek midemi mahvediyor zaten, unutkanlık iyi kötü sona geldik bakalımGünümüz aynı sayılır benimde 39 1 oluyor bakalım ne zaman gelecek nazlı prensesım
Canım hiç sordun mu doktora neden geliyomuş 3 aydır o akıntı ?Canim benim neredeyse 3 aydır geliyor bu akıntı iç çamaşırım sürekli leke oluyor
selam kızlar nasılsınız bayadır bakamadım kızımı görmeye gidiyorum iki gün aklım fikrim yerinde olmuyo daha çıkaramadık malesef pazartesi gittiğimde canıma tak etti doktorla hafif ters düştük imza atıp çıkarabilirsinz isterseniz ama morarırsa gene getirceksiniz dedi bugün sütünü ben bıraktım hemsireyle konuştum gayet iyi beslendikten sonra çabuk yoruluyo nefesi hızlanıyo dedi küvözden hava alıyomuş ama biberon banyo vs için küvözden çıkıyo zaten kendi nefes alabiliyo yani sizce bilerek mi fazladan tutuyolar perşembede beni emicek ilk kez artık okadar dışarıda duruyosa alalım getirelim diyoruz eşimle hemşire perşembe emerse cuma ya da ctesi çıkar diyo ama inanın bekleyemiyorum durup dururken ağlama tutuyo hergün kahroluyorum resmen bi kere dokunamadm daha nefesini bile duyamadm gözünü hiç açık göremedim banada yazık diil mi böyle giderse depresyona giricem kendimden korkuyorum
inşallah canım Allaha emanet diyip alıcaz heralde perşembeye bizde dayanamıyoruz artık okadar araştırdım ki bu şekilde doğup küvözde kalan bebek çok az ama kalanlarda bi haftaya çıkıyo max bizim perşembe tam 2 hafta oluyo Eğer bilerek tutuyolarsa da Allahından bulsunlar dediğin gibiCanm okudum yazdığını morelim düştü benm dahi okurken seni cok iyi anlıyorum hislerini.
Yani eşim söyledi şimdi 34 haftalık doğum yaptı arkdşmız yeni 4 gün küvezde kalmş sadece.
Güzel kızın neredeyse karnında olsa şuan gene doğmuş olcaktı haftası gayet iyi.Eğer keyfen tutuyorlarsa Allahından bulsun o doktor.
Yani cok fazla kafanı karştrmakta istemiyorum ama bence perşembe al bebeğini.Allahın izniyle bşy olmz sanmam.
Canım perşembeye hazırladım kendimi alırız geliriz inşallah bi sorun çıkmassa hayırlısı olsun hakkımızda valla gelsede uykusuz kalsam diyorum öyle zor ki inan Allah kimseyi düşürmesin böyle durumlara neyseki bizimkinin pek sorunu yok çok şükür Senin ilk bebek miydi canım ? normal doğum mu olcakEvet canım az kaldı,ama doğumdan korkuyorum ya hiç öyle önce gelsin diye acele etmiyorum geç de kalmasın aman ne bileyim saglikla gelsin de.sen de üzülme bak bebisinjn nefes almasında sorun yok biberon aliyo herşey yolunda,ozlemekte o kadar haklisin ki hangimiz olsak senin gibi olurduk kolay değil.ama çok az kaldı diye telkinde bulun kendine ,dua oku ferah tut icini eve gelene kadar uyu dinlen sende bebis gelince ona harcayacaksin tüm enerjini,bebisin için iyi ol.doktoru dinle bence bi kaç gün daha sonra zaten yazacaksin bize evdeyiz mutluyuz diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?