2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
pembeperi canım iki gün daha sabret perşembeye ne kaldı ki olmazsa perşembe imza atar çıkartır direk başka çocuk doktoruna götürür muane ettırırsınız canım öyle eve geçersiniz hem ıcınız de rahat eder ..bana da süreç çok uzamış gibi geliyor burası Türkiye herşey bekliyorum ama doktor onlar olunca da guvenmekten ve ınanmaktan başka çare kalmıyor çünkü el mahkum ya dediği doğruysa vicdan yapıyor insan...
Hakkınızda en hayırlısı olsun rabbaım doğru kararı verdırsın

Anladım canm tşk ederim. Benim doktorda bir hafta daha tutta ondan sonrasında durdurmayız doğumu olursada dedi , rahim ağzı artık önemli değil demişti
Evet bana da bugün aynısını söyledi 9 günüm var 36 ya ondan sonra önemi yok dedi doğsada desteksiz yaşar inş dedi bakalım ne zaman gelecekler :)

hanımlar aslında benim de üzüldüğüm bir konu var bebeğimin gelişimi haftası vs cok şükür iyi yolunda gidiyor fakat cok enteresandır geçenlerde de demiştim bebeğim sürekli oynuyor sallanıyor ittiriyor gerdiriyor sanki cıkmak istercesine beni endişelndiren kısmı sürekliliği bazen nefes alıp veririz ya öyle sallanıyor sürekli olması normal mi sizce hiç uyumuyo sanki gece gündüz cok endişeleniyorum o yüzden doğum korkusu değil de bebeğim iyi midir endişesi var hep

Canım benim sen niye sıkıyosun canını bu kadar stres yapma. Bak bende normalde de kronik idrar yolu enfeksiyonu var. Riskli dönemde 2x1000lik antibiyotiğe rağmen gecmedi. Halen var kaç haftadır. Forumda da arat istersen doğum sonrası kendiliğinden geçiyor çoğununki. Böbreğindeki ağrıyı tahmin edebiliyorum, normal sınırlarda bir genişleme oldugunda bile çok can yakıcı oluyor malesef. Kadın doğum dr.u inceliyor aslında kontrolde... Taş vs de yoksa hiç korkma azalıyor yavas yavas..
Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah, Allah sağ salim kurtarsın ikinizide:)
Sizlerin ücreti bana çok uygun geldi şu an hangi illerdesiniz kızlar ben Antalyadayim ve 2700 normal doğum ücreti
Ben ısparta. Fiyat uygun tamam ama hastanenin verdiği hizmete bakarsak birden verilen zam bana açıkçası fazla geldi. İlk doğumlarda 1400den başlıyormuş, onda da 120 oda ücreti ekleniyor. Sağlıcakla kavusalım da insallah..
Maşaallah bizim de kontrolümüz vardı 34+4 üz 2640 olmuşuz doğumlarımız yakın olacak gibi :)
Maşallah size:) hayırlı zamanda gelsin kuzucuk inşallah..

pembeperi canım anlattıklarına bakılırsa bende biraz para tuzağı gibi düşünmeye başladım. Perşembeye bişey kalmadı zaten, o günkü duruma göre karar vermen en sağlıklısı gibi. Ama lütfen kendi psikolojinede sahip olmaya çalış çünkü bebişin geldiğinde maratonlu günler başlıcak hayırlısıyla:) bebişini alıp evinize geçtiğinizi yazdığın günü de heyecanla bekliyorum, Allah yardımcınız olsun inşallah.

Kizlar bende dün ani tansiyon yükselmesinden hastaneye gittim hemen yatış verdiler. Hayatımda ilk defa tansiyonum yükseldi ne kadar kötü birşeymiş gözlerim neredeyse hiç görmedi. Şükür serumlarla geçti şimdi eve yolladılar. Cuma doğum yapacak şekilde hazır gel dedi. Suni sanci mi verecek acaba

ür
Çok teşekkür ederiz inşaallah:)

Geçmiş olsun canım. Daha öncede yükseliyor muydu böyle? Sebebini söylediler mi?

Allah şifa versin canım.Ben de monurol saşe içmiştim sadece. idrar kültürüne baktı üreme olmayınca bol su iç dedi ilaç falan vermedi doktorum.
perşembe kontrolüm var yine tahlil yapacak bakalım. bulantım var bu aralar acaba diyorum yine mi yüksek

Günümüz aynı sayılır benimde 39 1 oluyor bakalım ne zaman gelecek nazlı prensesım
Son günler biraz zor geciyo daha da agırlastı hareketlerim uzun süre oturunca kasıklarda ağrılar +17 kilo, geceleri uykusuzluk hareketli bi bebek midemi mahvediyor zaten, unutkanlık iyi kötü sona geldik bakalım

İki bebeğimde kuvözde kaldı ama ben hiç ayrılmadım canım devlet hastanesiydi . Anne odası vardı bebeği küvözde olan anneler orada kalıyordu ve beslenme saatlerinde emziriyorduk. Sizin hastanede yok galiba böyle bir uygulama .İnşallah biran önce kavuşursun bebeğine canım.

inşallah canım Allaha emanet diyip alıcaz heralde perşembeye bizde dayanamıyoruz artık okadar araştırdım ki bu şekilde doğup küvözde kalan bebek çok az ama kalanlarda bi haftaya çıkıyo max bizim perşembe tam 2 hafta oluyo Eğer bilerek tutuyolarsa da Allahından bulsunlar dediğin gibi

Canım perşembeye hazırladım kendimi alırız geliriz inşallah bi sorun çıkmassa hayırlısı olsun hakkımızda valla gelsede uykusuz kalsam diyorum öyle zor ki inan Allah kimseyi düşürmesin böyle durumlara neyseki bizimkinin pek sorunu yok çok şükür Senin ilk bebek miydi canım ? normal doğum mu olcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…