2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Kızlar perşembe o Günü kontrolüm var. Geçen hafta gittiğimde doktor Çatı muayenesi yaparız dememişti. Gidince yapar mı sizce? Bir de alttan ultrason ve çatı yaptıranlar arada benzerlik var mı his olarak merak ediyorum. Hafif adet sancılarım var yine... bakalım hayırlısı olsun hakkımızda...

ne güzel bi uygulama canım keşke bende dokunabilsem bebeğime hiç çıkmazdm o odadan ben bırak dokunup emzirmeyi haftada iki gün 5-6dk görebiliyorum sadece sanada geçmiş olsun erken mi doğmuştu bebişlerin

evet canım benziyo alttan ultrasonda aletle bakıyo bunda parmağıyla hadi hayırlı haberler bekliyoruz :)

ne güzel bi uygulama canım keşke bende dokunabilsem bebeğime hiç çıkmazdm o odadan ben bırak dokunup emzirmeyi haftada iki gün 5-6dk görebiliyorum sadece sanada geçmiş olsun erken mi doğmuştu bebişlerin

Evet canım erken doğdular biri 32 haftalık diğeri 37haftalık

inşallah erken gelmez canım bebişin ciger geliştirici olmayı ihmal etme sakın druna muhakkak hatırlat olmadıysan.Özel hastanelerin garip işleri işte canım zaten hep kafamda acaba ki vardı pek bu kadar uzun tutulan yok bu haftalarda doğupta mesela en yakınımda eltimin oğlu var 34haftalık doğdu ama gelişimi gerideydi 1850doğdu sadece 10gün kaldı küvözde bizim perşembe 14gün oluyo hakkımızda hayırlısı

İnşaallah perşembe doktor çıkarın der de sen de gönül rahatlığıyla hiç düşünmeden cikarrsn minnosunu.Evet canım benim ilk bebek,normal doğum gibi gorunuyor şuan ama yarın kontrolum var bakalım çatıya bakılmadi daha,sezaryen de olabilriim herhalde yarın netlesir

Evet ya bende ogrendigimde sok oldum da burada kendilerini kontrol edenler varmis, doguma ceyrek kala da hastaneye gidiyolarmis, ben korkarim ya anlayamam. Parmakla kontrol ediyorlarmis, bazilari sey diyo bebegin kafasini hissedebiliyorsunuz falan
Yok canım benlıkde birşey degil

Benm bu böbrek ağrısı perişan etti

Canım benziyo ama abartılacak bişe değil inan ki iki üç saniye sürmüyo, bence düşünmeden git kafanda büyütmezsin hem

Benm bu böbrek ağrısı perişan etti
Canım böbrek sorunlarına limonata iyi geliyo die biliyorum. İstersen bi dene. Bende ağrı çektim üşütünce, kum dökerken falan limonata içerdim sanki hafifletirdi biraz, belki de psikolojiktir :)

hayırlısı olsun canım hakkında inşallah normal yaparsın en iyisi en doğalı emin ol ben ilk 2gün epizyotomiden dolayı baya moralman çökmüştüm ama 3.günden itibaren çok rahat hareket etmeye başladm şuan dikişlerim duruyo ama eğilip kalkıyorum her işimi yapıyorum çok şükür

Cuma günü kontrol var keşke incelese,en azından enfeksiyon mu genişleme kaynaklımı bilirdim.Bu derece ağrıycağını hiç tahmn etmezdm cnm.Yada benm ağrı eşiğim düşük

Canim cikartip banyo yaptiracak durumdaysa demekki normal bi bebek gibi sagligi eğer morarma durumu olsa banyo etmezlerdi tamamen uydurma yapıyorlar valla . Kuvezdeki bebeğin cikarilip yikandiginida ilk kez duyuyorum

Ilk defa yükseldi sebebini bulamadılar tekrar olursa gel dediler. Konuşma güçlüğü çektim cümle kuramadım yazı yazamadım Allah kimseye yaşatmasin çkolaylık
Amin canım Allah tekrar yasatmasın snada..
Cuma günü kontrol var keşke incelese,en azından enfeksiyon mu genişleme kaynaklımı bilirdim.Bu derece ağrıycağını hiç tahmn etmezdm cnm.Yada benm ağrı eşiğim düşük
Böbrek ağrısı fenadır kuzum, 13 yasından beri taş düşürüyorum bende. Berbat bişeyy.. Benim 26 27 haftalarda delirtmişti böbrek ağrısı. Yatsanda kalksanda huzur vermeyen bir ağrıdır. Allah kolaylık versin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…