2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Aynen canım maşallah sana senin de ilk bebekti galiba ne guzel normal doğum yaptın,tebrik ediyorum valla.bakalim bizleri neler bekliyor

Canım sorması ayıp 32haftalık olan bebişine basış bir tedavi uygulanmıştı ne kadar kaldı küvözde mesela emmeye ne zaman geçti kendi ne zaman solunum yapmaya başladı

Canım doğduğunda inlemeli solunumu vardı ilk hortumla oksijen başladılar.sütümü sağıp veriyordum hemşireler besliyodu bebeğimi
İkinci gün hortumlar çıktı sadece küvöze oksijen veriyorlardı sütümü sağıp enjektörle küvözden çıkarmadan ben beslemeye başladım
Bir hafta sonra emzirmeye geçtik oksijene gerek duymadan nefes alabiliyordu artık ama hastaneden çıkamadık
taburcu olmak için 2 kilo olması gerekiyordu bir de sarılığı yükselmişti bir hafta da fototerapi tedavisi gördü kilosu da 2 oldu taburcu olduk. Yani toplam iki hafta kalmış olduk canım.

anladım canım süreç nasıl merak ettimde benimkide malum küvözde Allah hiç bi bebişi küvmze düşürmesin inşallah hem anne hem bebek için zor bi durum maşallah senin bebekde çabuk toparlamış ciğerleri

Kaç haftalık doğmuşlardı canım? Ciğer gelişimiyle mi alakalı.kaldılar küvözde diğer ikisi

Ciğer geliştirici iğne vurulmuştu ondan çabuk toparladı heralde canım . Zor ve yıpratıcı bir süreç seni çok iyi anlıyorum ama hepsi geçiyor unutuluyor Ben hep başka bir sağlık sorunu olmadığı için şükredip teselli buldum. Senin bebeğinde sağlıklı çok şükür rabbim büyük sıkıntılar vermesin canım biraz daha sabır

amin çok şükür bugünümüze :) haklısın canım iyi düşünmek lazım ama birazda lohusalıktan sanırım melankolikleşiyorum ara ara

Kaç haftalık doğmuşlardı canım? Ciğer gelişimiyle mi alakalı.kaldılar küvözde diğer ikisi

Biri 32 haftalık diğeri 37 haftalık doğdu canım 32 haftalıkta solunum sıkıntısı vardı 37 haftalık doğanın kanında enfeksiyon çıkmıştı bir hafta tedavi gördü canım bu süreçte küvözde kaldı.

Anladım canım , Rabbim birdaha yaşatmasın çok şükür atlatmışınız o günleri. Bu sefer zamanında sağlıkla kavuşun inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…