2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Kizlar bende kusma ishal basladi ne yapsam bilemedim esim yok cocuklarda uyudular acile gitsem alttan bakarmi acaba
Yediğin bisey dokunmadiysa doğum belirtisi olabilir,acilde bakarlar alttan,kendini çok kötü hissediyorsan bi komşu falan mı cagirsan canım o çocuklarla dursun sen git acile ama yalnız olmasan esini cagirsan daha iyi olur sanki

Canim cikartip banyo yaptiracak durumdaysa demekki normal bi bebek gibi sagligi eğer morarma durumu olsa banyo etmezlerdi tamamen uydurma yapıyorlar valla . Kuvezdeki bebeğin cikarilip yikandiginida ilk kez duyuyorum
ya ben onu yeni akıl ettim resmen biliyomusun ne deseler el mahkum olayı varya resmen ondan böyleyiz koyun gibi hissettim zaten kendimi taa geçen hafta istediler şampuan bebek yağı falan getirin diye :)

evet canım Zehra ismi kimliği bile geldi kaç gün önce :) sizin ki ne olucak
Oy maşallah , darısı minik prensesine annesi...
Valla bu isim mevzusu karıştıkça karıştı bizim evde , begüm dedik nisa dedik , bugünde gözde çıktı hadi hayırlısı net bişey yok henüz bebe doğacak oldu daha adı yok.
Zehra benimde aklımda Betül Zehra düşünüyorum bende

hepsi çok güzel canım isimlerin betül zehrayı banada dediler yanına betül güzel olur diye ama ben çift ismi kullanmaz diye koymadım :) bizdede bi nisanur var eltimin kızı çok güzel isim cidden:)

hepsi çok güzel canım isimlerin betül zehrayı banada dediler yanına betül güzel olur diye ama ben çift ismi kullanmaz diye koymadım :) bizdede bi nisanur var eltimin kızı çok güzel isim cidden:)
Evet bende tek ismini yazdırcam kimliğe ama ikisinide okutcam inşallah kulağına...
Kafan dağılsın , diye isim konusuna geldim. İyi düşün iyi olsun inşallah enn kısa zamanda sağlıkla kavuş yavrucuğuna...

Allah razı olsun canım :) inşallah sağ salim kavuşuruz canım sizlerde tabi hayırlı sağlıklı doğumlar yaparsınız inşallah bebeklerinizi hemen alırsınız kucağınıza :)

Vajinada canim, cok acitiyo ya anlatamam. Kesesi falan patladi herhalde diyordum ama degilmis yani baya aciyor
Burda kızlar bahsetmişti kuzum. Çatı sinirlerine dokunup baskı yaptığından dolayı oluyormuş diye. Normaldir endişelenme bende alıştım arada dürtüklenmeye :)

bende ilk iki hamileliğimde hiç gelmemişti Doğumdan sonra gelmeye başladı ama bu sefer 30 haftalıkken böyle şeffaf sıvı gelmeye başladı geçen haftada sarıya döndü

Evet canım, banada yakında 2 sene olacak inşş

Seninle konuşmuşmuyduk?? Sen nereliydin???
ben Nevşehirliyim ama Ankara'da yaşıyoruz. Konuşmadık ama bir ara öyle yazmıştın sanki buraya nickime 50 yerine 59 yazmışım yanlışlıkla falan yazmıştın galiba ordan kaldı aklımda

Canım bende ankaradayım hangi devlet hastanesinde suda doğum yaptırıyor bende devlet hastanesinde gıdıyorumda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…