- Konu Sahibi y4zy4qmurum
-
- #27.881
geçmiş olsun.Fena öksuruommm vajinamm acilioo sankiii batioo oksurunca o derece yani korkuomda gecmiorda
Ev supurmek korkulu ruyam oldu benim :) son 1ay da 4 5 kere supurdüm ama eziyet resmen bir kapımı çalan olsa da evi supurtsem diye düşünüyorum hepBende sancıya rağmen full time calısıyom yemek bulaşık ev çamaşır bir de çocuklara sınırlenıyorum en büyük efor ...cidden toz al yer sol banyo yıka tuvalet ozonla aksama kadar eğil doğrul ...bana en cok ev süpürmek zor geliyor eğilip kalkarken ...Allah yardımcımı olsun..kızımın son posta kıyafetlerinide yıkadım bugün astım sabah utuleyıp yerlestırıp hastaneye gideceğim Allah nasıp ederse...
İnşallah canım, gerginlik oluyor ya istemeden bile olsa.. benimde dün fenaydi..Bende sancıya rağmen full time calısıyom yemek bulaşık ev çamaşır bir de çocuklara sınırlenıyorum en büyük efor ...cidden toz al yer sol banyo yıka tuvalet ozonla aksama kadar eğil doğrul ...bana en cok ev süpürmek zor geliyor eğilip kalkarken ...Allah yardımcımı olsun..kızımın son posta kıyafetlerinide yıkadım bugün astım sabah utuleyıp yerlestırıp hastaneye gideceğim Allah nasıp ederse...
Öksürük için ıhlamur+limon+bal icebilirsin. Yada balın içine karabiber katıp bir iki kaşık yiyebilirsin.Fena öksuruommm vajinamm acilioo sankiii batioo oksurunca o derece yani korkuomda gecmiorda
Canım bizim evde resmen iki tane küçük bir tane büyük canavar yasıyor o yüzden bir gün dur bir gün supur bazen cok kotuysem iki gün anca bırakıyorum ..yapacak birşey yok .Ev supurmek korkulu ruyam oldu benim :) son 1ay da 4 5 kere supurdüm ama eziyet resmen bir kapımı çalan olsa da evi supurtsem diye düşünüyorum hepama gelen olunca da aaa gerek yok canım sagol diyip geçiştiriyorum içimden de ah keşke yapsan biraz daha israr et diyorum ama nerde o düşünce
Saol cnm.ya.deniycemgeçmiş olsun.
*elma + ayva dilimleyip içine biraz karanfil atıp kaynatın suyunu için elma ve ayvaları da yiyin öksürüğe iyi geliyor.
*1 kaseye bal koyun , soğanı iri iri dilimleyip içine atın sabaha kadar beklesin bal sulanacak, onu için. (çok faydalı)
*yatmadan önce bir miktar zeytinyağının içine karabiber atıp ılıtın, yarım aspirin ezin içine göğsünüze -sırtınıza sürün sıcak tutacak bir şey koyun üzerine bu da iyi gelir.
İşte ne yapalım olacak iş olmak zorunda bende asla bir tarafı supureyım şurası kalsın diyemiyorum salonu bile supuruyorum her seferinde supurmusken..dusa kabinden nefret ettim gecen gün yaptım yine yapmam gerekiyor ..ama kimyasalla da cok hemhal olmak istemiyorum ..beni o da com zorluyorİnşallah canım, gerginlik oluyor ya istemeden bile olsa.. benimde dün fenaydi..
Bende en çok süpürmekten sıkılıyorum çünkü elime alınca mutfaktan başlayıp diğer yerleride elden geçiriyorum. Evin şeklinden ötürü heryeri süpürmek zorunda kalıyorum. Bugün mutfak ve banyoyu da ovdum. Oğluşumu yıkadım, duş aldım derken belim koptu. Ama şuan yine ne ağrı ne sancı hiçbiri yok:))
Öksürük için ıhlamur+limon+bal icebilirsin. Yada balın içine karabiber katıp bir iki kaşık yiyebilirsin.
Allah kolaylık versin canım evde çocuk oldu mu mecbur dediğin gibiCanım bizim evde resmen iki tane küçük bir tane büyük canavar yasıyor o yüzden bir gün dur bir gün supur bazen cok kotuysem iki gün anca bırakıyorum ..yapacak birşey yok .
duşa kabini temizlemekten bende bıkmıştım. birde sularımız çok kireçli, 2 -3 sene önce birisinden duydum ,İşte ne yapalım olacak iş olmak zorunda bende asla bir tarafı supureyım şurası kalsın diyemiyorum salonu bile supuruyorum her seferinde supurmusken..dusa kabinden nefret ettim gecen gün yaptım yine yapmam gerekiyor ..ama kimyasalla da cok hemhal olmak istemiyorum ..beni o da com zorluyor
Ayni iste benden bı tane daha:)İşte ne yapalım olacak iş olmak zorunda bende asla bir tarafı supureyım şurası kalsın diyemiyorum salonu bile supuruyorum her seferinde supurmusken..dusa kabinden nefret ettim gecen gün yaptım yine yapmam gerekiyor ..ama kimyasalla da cok hemhal olmak istemiyorum ..beni o da com zorluyor
Ay canım cok mantıklı geldi en kısa zamanda temin etmem lazımduşa kabini temizlemekten bende bıkmıştım. birde sularımız çok kireçli, 2 -3 sene önce birisinden duydum ,
yıkandıktan sonra duşa kabinde ki suyu çek çek ile (hani araba yıkamacıların kullandığı var ya ) suyu sıyırmak çok işe yarıyor. tavsiye ederim
bir de sirke kullan kimyasal yerine, bim den a101 den ucuz sirkelerden alıp fısfıslı şişeye doldur onu sık /beklet /fırçala.Ay canım cok mantıklı geldi en kısa zamanda temin etmem lazım
Ayy iki türlünün de zorlukları var. Benim hamileliğim başından beri zorlu geçiyor. Hep çocuklu olan hamileleridüşünüyorum. Allah sizlere yardım etsin. Ben ne kadar zorlansam da en azından istediğim zaman uzanıp dinleyebiliyorum.İşte kızlar ben evdekiler den dolayıda normal olmasını cok istiyorum bize kaç gün bakarlar ..en fazla 10..yada ben iki bebeyle dur dur kızımı unuttum 3 bebeyle kimin evine gideyim anneme mı kv me mi...hakkımızda hayırlısı olsun ama normal olursa işte 3 bılemedın 5 günde kalkar iş güç çoluk çocuk bakarız ...sezeryan olunca 15 20 gün dınlenmen gerekiyor ...
çocukla gerçekten zor benim oğlum 5 yaşında, kreşe gidiyor Allah'tan. Çocuk nihayetinde yorgunumdan ,hamileyimden , hastayımdan anlamıyor ki . fiziksel ihtiyaçlarının giderilmesi gerek mecburen. allah güç kuvvet versin hepimize.Ayy iki türlünün de zorlukları var. Benim hamileliğim başından beri zorlu geçiyor. Hep çocuklu olan hamileleridüşünüyorum. Allah sizlere yardım etsin. Ben ne kadar zorlansam da en azından istediğim zaman uzanıp dinleyebiliyorum.
Iki taneye kadar ilac icebiliyosun ic gecsin gecmis olsunİyi geceler kızlar bugün kontrolüm vardı bebeğim gelişimi durmuş haftaya bidaha gidicem bakalım nolucak .. ve hiç beklemediğim bir sürpriz hastanede bir baş ağrısı başladı eve geldim bu saat oldu uyudum uyandım inanılmaz bir baş ağrısı öksürük ve göz yaşı akması .. soğuk algınlığı mı grip mi cozemedim ama çok kötüyüm ya
Yok yapılmıyor benım bildiğim sadece cok ırıyse bebek bence o zaman yapar mantıken.çünkü bir tane cıkmıs ikincide çıkar hahahahbaçocukla gerçekten zor benim oğlum 5 yaşında, kreşe gidiyor Allah'tan. Çocuk nihayetinde yorgunumdan ,hamileyimden , hastayımdan anlamıyor ki . fiziksel ihtiyaçlarının giderilmesi gerek mecburen. allah güç kuvvet versin hepimize.
ikinci doğumda çatı muayenesi yapılmıyor mu? benim dr yapmadı. aklıma takıldı?
Bende yatıyorum ne yapayım çocuklar benım adımı yatakcı anne koydu ne cok uyuyorsun dıyorlar..Ayy iki türlünün de zorlukları var. Benim hamileliğim başından beri zorlu geçiyor. Hep çocuklu olan hamileleridüşünüyorum. Allah sizlere yardım etsin. Ben ne kadar zorlansam da en azından istediğim zaman uzanıp dinleyebiliyorum.
Kardeş kıskançlığının da önüne geçebilmek için ayrıca daha fazla ilgilenmek gerekiyor. Eşlerin desteği çok önemli bu süreçteçocukla gerçekten zor benim oğlum 5 yaşında, kreşe gidiyor Allah'tan. Çocuk nihayetinde yorgunumdan ,hamileyimden , hastayımdan anlamıyor ki . fiziksel ihtiyaçlarının giderilmesi gerek mecburen. allah güç kuvvet versin hepimize.
ikinci doğumda çatı muayenesi yapılmıyor mu? benim dr yapmadı. aklıma takıldı?
:):):):):):)Yok yapılmıyor benım bildiğim sadece cok ırıyse bebek bence o zaman yapar mantıken.çünkü bir tane cıkmıs ikincide çıkar hahahahba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?