2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Fena öksuruommm vajinamm acilioo sankiii batioo oksurunca o derece yani korkuomda gecmiorda
geçmiş olsun.
*elma + ayva dilimleyip içine biraz karanfil atıp kaynatın suyunu için elma ve ayvaları da yiyin öksürüğe iyi geliyor.
*1 kaseye bal koyun , soğanı iri iri dilimleyip içine atın sabaha kadar beklesin bal sulanacak, onu için. (çok faydalı)
*yatmadan önce bir miktar zeytinyağının içine karabiber atıp ılıtın, yarım aspirin ezin içine göğsünüze -sırtınıza sürün sıcak tutacak bir şey koyun üzerine bu da iyi gelir.

Ev supurmek korkulu ruyam oldu benim :) son 1ay da 4 5 kere supurdüm ama eziyet resmen bir kapımı çalan olsa da evi supurtsem diye düşünüyorum hep ama gelen olunca da aaa gerek yok canım sagol diyip geçiştiriyorum içimden de ah keşke yapsan biraz daha israr et diyorum ama nerde o düşünce

İnşallah canım, gerginlik oluyor ya istemeden bile olsa.. benimde dün fenaydi..
Bende en çok süpürmekten sıkılıyorum çünkü elime alınca mutfaktan başlayıp diğer yerleride elden geçiriyorum. Evin şeklinden ötürü heryeri süpürmek zorunda kalıyorum. Bugün mutfak ve banyoyu da ovdum. Oğluşumu yıkadım, duş aldım derken belim koptu. Ama şuan yine ne ağrı ne sancı hiçbiri yok:))
Fena öksuruommm vajinamm acilioo sankiii batioo oksurunca o derece yani korkuomda gecmiorda
Öksürük için ıhlamur+limon+bal icebilirsin. Yada balın içine karabiber katıp bir iki kaşık yiyebilirsin.

Canım bizim evde resmen iki tane küçük bir tane büyük canavar yasıyor o yüzden bir gün dur bir gün supur bazen cok kotuysem iki gün anca bırakıyorum ..yapacak birşey yok .

Saol cnm.ya.deniycem

İşte ne yapalım olacak iş olmak zorunda bende asla bir tarafı supureyım şurası kalsın diyemiyorum salonu bile supuruyorum her seferinde supurmusken..dusa kabinden nefret ettim gecen gün yaptım yine yapmam gerekiyor ..ama kimyasalla da cok hemhal olmak istemiyorum ..beni o da com zorluyor

İşte kızlar ben evdekiler den dolayıda normal olmasını cok istiyorum bize kaç gün bakarlar ..en fazla 10..yada ben iki bebeyle dur dur kızımı unuttum 3 bebeyle kimin evine gideyim anneme mı kv me mi...hakkımızda hayırlısı olsun ama normal olursa işte 3 bılemedın 5 günde kalkar iş güç çoluk çocuk bakarız ...sezeryan olunca 15 20 gün dınlenmen gerekiyor ...

duşa kabini temizlemekten bende bıkmıştım. birde sularımız çok kireçli, 2 -3 sene önce birisinden duydum ,
yıkandıktan sonra duşa kabinde ki suyu çek çek ile (hani araba yıkamacıların kullandığı var ya ) suyu sıyırmak çok işe yarıyor. tavsiye ederim

Ayni iste benden bı tane daha:)
Bizde de bir büyük bir küçük fırlama var:)) hangisine yetiseyim şaşırıyorum. Arkamı dönmeden batıyor. Bı kişinin yaptığıyla temiz kalmıyor malesef. Sağlık olsun ne diyelim:) deterjanlarin çoğunu bende kullanamıyorum, sende kullanma boşver olduğu kadar olsun. Az kaldı Allahin izniyle

Ay canım cok mantıklı geldi en kısa zamanda temin etmem lazım

Ay canım cok mantıklı geldi en kısa zamanda temin etmem lazım
bir de sirke kullan kimyasal yerine, bim den a101 den ucuz sirkelerden alıp fısfıslı şişeye doldur onu sık /beklet /fırçala.
çekçek alışkanlığını evdeki herkese kazandırmaya çalış:)
çocuklara çok eğlenceli geliyor(tam yapamasalarda ileriye yatırım :) )

Ayy iki türlünün de zorlukları var. Benim hamileliğim başından beri zorlu geçiyor. Hep çocuklu olan hamileleridüşünüyorum. Allah sizlere yardım etsin. Ben ne kadar zorlansam da en azından istediğim zaman uzanıp dinleyebiliyorum.

çocukla gerçekten zor benim oğlum 5 yaşında, kreşe gidiyor Allah'tan. Çocuk nihayetinde yorgunumdan ,hamileyimden , hastayımdan anlamıyor ki . fiziksel ihtiyaçlarının giderilmesi gerek mecburen. allah güç kuvvet versin hepimize.

ikinci doğumda çatı muayenesi yapılmıyor mu? benim dr yapmadı. aklıma takıldı?

Iki taneye kadar ilac icebiliyosun ic gecsin gecmis olsun

Yok yapılmıyor benım bildiğim sadece cok ırıyse bebek bence o zaman yapar mantıken.çünkü bir tane cıkmıs ikincide çıkar hahahahba

Bende yatıyorum ne yapayım çocuklar benım adımı yatakcı anne koydu ne cok uyuyorsun dıyorlar..

Kardeş kıskançlığının da önüne geçebilmek için ayrıca daha fazla ilgilenmek gerekiyor. Eşlerin desteği çok önemli bu süreçte
Duyduğum kadarıyla yapılmıyor çatı muayenesi ama emin değilim

Yok yapılmıyor benım bildiğim sadece cok ırıyse bebek bence o zaman yapar mantıken.çünkü bir tane cıkmıs ikincide çıkar hahahahba
:):):):):):)
bende öyle düşünmüştüm 1 tane çıktı nihayetinde diye amaaaan ne bileyim durdukça durdukça soru işaretleri bitmiyor. ocak şubat annelerini okuyorum, onlarda başka başka soru işaretleri :)
bizim sorular bitmeeeeeeeeeezzzzzzzzzzzz???????????????????????
iyi geceler kızlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…