2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Canım sıkma canını ben de normal istiyorum ama hakkımızda hayırlısı olsun ki zaten doğuma ebeler giriyo eğer devlete gidiyosan.. sezeryan için anlaşırsan ya da şartlar öyle gelişirse sezeryan olursun kendi doktorun girer.. sağ salim kucağımıza alalım da farketmez canım sıkma sen tatlı canını

İyi geceler kızlar bugün kontrolüm vardı bebeğim gelişimi durmuş haftaya bidaha gidicem bakalım nolucak .. ve hiç beklemediğim bir sürpriz hastanede bir baş ağrısı başladı eve geldim bu saat oldu uyudum uyandım inanılmaz bir baş ağrısı öksürük ve göz yaşı akması .. soğuk algınlığı mı grip mi cozemedim ama çok kötüyüm ya

Geçmiş olsun canım bir arkadaşım un bebeğini 37 haftalık ken bu sebebden aldılar ..yenilerde gördüm bir kılo almış kocaman olmuş ınanamadım ...hıc canını sıkma nasibi dünyada demekki

Geçmiş olsun canım bir arkadaşım un bebeğini 37 haftalık ken bu sebebden aldılar ..yenilerde gördüm bir kılo almış kocaman olmuş ınanamadım ...hıc canını sıkma nasibi dünyada demekki
Sagol canım.. doktor bekleyelim dedi azda alsa yeter dedi kilosu 2750 Gr di. 3 kilo olsaydı yeterdi içim rahat ederdi ama olsun bunada şükür

Allah hepimizin yardımcısı olsun. doğumlarımız inşallah çabucak olur ve kuzucuklarımızı kucağımıza alırız.
beklemek çok zor. heyecan ,korku, mutluluk, stres her duygu bir arada . bazen ne hissedeceğimi şaşırıyorum.
birde doktorların strese sokmaları dahada panikletiyor.
benim ikinci bebeğim ilki normaldi 3250 gr dogdu ve çok zor olmadı doğumum. ona güvenip çok korkmuyordum .:)
ama şimdiki bebişin kilosu biraz fazla ve dr zor olabilir doğur biran önce dedi( cuma günü.) sanki elimde :) yarın kontrol var inşallah kilomuz artmamıştır.

Canım bu haftalarda plasenta yaşlanıyor. Ondan sanırım bu durum. İlkinde öyle olmuştu benimde. Bunda da farkettim dr.un söylediklerini araştırınca üçüncü seviye yaşlanma yazıyor nette. Allah'ın izniyle birşey olmaz, doğdukları zaman gelişimleri çok hızlı oluyor. Geçmiş olsun bu arada, inşallah ilerlemez, bol sıvı ve c vitamini meyveler ye mutlaka. Öksürük içinde limonlu balli ıhlamur..
y4zy4qmurum canım cok felaket Mıdem yanıyo bu yüzden aynı zamanda bulanıyor sen ne yapıyordun..ama ben kendim ettim yedim acı bıberleri
Ben en son çörekotuna başladım canım bir tutam. Ama iki günden sonra o da geçirmesi. Şuan gaviskonu içtim yemek kaşığı dolusu ve sakız attım ağzıma su içmemek için. En azından boğazımdaki tahrişi bı nebze azaltıyor. Onun dışında elma, 5 6 yudum soğuk süt felan denedim. Ama bulanirken süt içemiyorum ben, iyice tetikliyor.

Sagol canım.. doktor bekleyelim dedi azda alsa yeter dedi kilosu 2750 Gr di. 3 kilo olsaydı yeterdi içim rahat ederdi ama olsun bunada şükür
Benim bebiste aynı kiloda canım. Dr üç dogsa yeter dedi ama şuanda da çok bı sıkıntısı olmaz dedi. Ölçümlere çok bakmıyorum ben. Sağlıklı olsunlar inşallah
Maşallah canım. Ne kadardı en son kilosu? Ahududu çayı icebilirsin sancıları tetikliyormus. Çömel kalk dikkatlice. Bende hiç durmuyorum evde ama zamanı var demekki. Hayırlısı hakkımızda, güzel haberlerle gel inşallah:)

sağol canım,çömelip kalkmaya çalışıyorum dizlerimde ağrıyor artık. 3600 gr çıktı en son kontrolde. bebeğin kilolu olması da kilosunun az olması sorun. önemli olan sağlıklı olmaları tabi ama biz anneler her şeyi kafaya takıyoruz sanırım.

Bende sancıya rağmen full time calısıyom yemek bulaşık ev çamaşır bir de çocuklara sınırlenıyorum en büyük efor ...cidden toz al yer sol banyo yıka tuvalet ozonla aksama kadar eğil doğrul ...bana en cok ev süpürmek zor geliyor eğilip kalkarken ...Allah yardımcımı olsun..kızımın son posta kıyafetlerinide yıkadım bugün astım sabah utuleyıp yerlestırıp hastaneye gideceğim Allah nasıp ederse...

Hani derler ya annelik ömür boyu vicdan azabıdır diye, tam da öyle:) sürekli bı tedirginlik.. inşallah hepimiz kolayca sagliklica alırız kucagimiza, mis kokulariyla buyuturuz :)

omega 3 kullanıyor musunuz? lohusa sendromuna faydası varmış. ben 20 gündür filan kullanmıyorum. ama 1 kutu aldım hazırda bekliyor doğumdan sonra içmeye tekrar başlayacağım.
internette araştırın isterseniz.

ay ben hiç eğilemiyorum :) bugün banyoyu yıkadım ama kurularken nefes nefese kaldım.
benim bebişin aşağı inmeye niyeti yok göğsüme doğru itekliyor. bugün eşime dedim çıkış aşağıda diye ok hazırlayıp göbeğime yapıştıralım:) yanlış yerden çıkmaya çalışıyor :)

Bende eğilip dogrulamıyorum ama benim ki aşağıda bacak aramda sanki penguenler gibi

Rabbim şifa versin canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…