2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Kuzum olsada korkma artık doğum zamanına girdik :) Sana prova olmuş :) ay benmde öyle lekem gelse heycan basardı tabiki.
Ama doğum öyle hemen olmuyormuş

Ben aylardır kullanıyorum lohusayken Dr kullanirim

Kuzum olsada korkma artık doğum zamanına girdik :) Sana prova olmuş :) ay benmde öyle lekem gelse heycan basardı tabiki.
Ama doğum öyle hemen olmuyormuş
Aynen Canım prova oldu valla rüyamda oğlum olmuş kucağımdaydı sabah baktım sürprizz :) hayırlısı olsun inşallah hakkımızda..

Geçmiş olsun canım,bi parol iç bence gecirmese de rahatlatir

Benimde karnımin sağ tarafı ağrıyor iki gündür . En iyi şey uzanıp gecmesini beklemek su kanama ve geçmeyen siddetli sancılı kramp olmadikca gitmem bi daha acile
Acile bende gitmek istemiyorum canım ya, doğumla alakalı değil bence. Çok huzursuz etti geride yatamadım. Esnetincede kramp gibi kasılıyor.
Belki kanala girmeye calisiyodur canım y4zy4qmurum
Sanmıyorum canım farklı gibi..
Biraz takıp et canım belki başka bırseyın habrcisidir..hemen parol içme
Tamam canım içmedim daha.
Kızlar benden pembe kırmızı kan geldi hastaneye gidiyoruz şimdi korkuyorum inşallah bişey olmaz
Canım doğum yakın o zaman Allahın izniyle:) hayırlı olsun, sağlıcakla alırsın kucağına inşallah.
Kızlar hastanedeyim sıra bekliyorum nst de hafif sancılarım çıktı yine. Doktor ne diyecek bakalım inşallah açılma yoktur bir hafta daha doğmasın bebeğim
Düzenli mi sancılar canım? Kaçlara kadar çıkıyor?

Günaydın kızlar dun aksam ani bi kaşık sancisiyla doguruyorum zannettim 20dk falan surdu ve beni çok zorladı anneleri cagardik daha gecmeseydi Dr a gidicektim sonra hafifledi simdi iyiyim p.tesi doğum war zaten şimdide agdaya gidicem c.tesi gidicektim erken gelir belki benimki Dr tarihinden önce diye bugün gidicem sizler nasilsiniz

Saolun canlarım yakın olabilir valla doğum, bugün hem heyecan yaptım hem garip bi rahatlık vardı içimde çok garip :) artık oğluma kavuşmak istiyorum galiba :) tam hastaneden çıkarken kuvezle bebek geldi eşimle izledik karşıdan daha bi heyecanlandık :)

Bu arada kan ve idrar tahlili vermiştim iyi çıktı enfeksiyon da çıkmadı çok şükür :)

Oğlum bize şaka yapmış kandırdı bizi bıdık oğluş
y4zy4qmurum
Kelebekcikk34
Y Yeni ben lazim

pembeperi canımbenimm, haberlerini bekliyoruz bebis nasıl,insaallah herşey yolundadır alıp cikmissndir bebisi

Kızlar ya benim minnak çok acayip hareketli aşağısı yırtılıyor gibi oluyor bazen karnım şekilden şekile giriyor dönmeye mi çalışıyor acaba?? Çoğunuz hareketleri azaldı derken bizimki coştu bi kaç gündür iyice yerleşiyor mudur nedir

Geçen benimde sancı cıktı ya diyom sinsice ilerlemiş doğum yoluna :) bende diyom benm göbek yukarda doktor dedi bebek kanala girmiş :)
Cok fena bu bebişler:)

Hayırlısıyla al kucağına inşallah canım:) bebişler hepimizi oynatıyor valla:)
Gelmiş geçmiş olsun canım şükür bişey çıkmamış:) son zamanlar korkular yerini doğum isteğine bırakıyor yavaş yavaş. İnsan daha çok istiyor kavuşmayı:) mart bebişleri baya iyi oyuncu ama es geçilemez:)
Canım o haftalarda benimde çok hareketleniyordu tedirgin edecek kadar. Sonra yavaşlamaya başladı. Suan bariz fark var öncesine göre.
Ben oturamadıgımı biliyorum alta yaptıgı baskı yüzünden, fena ağrıtıyordu, dr kas ağrısı dedi, yerleşme felan yokmuş. Ama hepimizde aynı olmaz tabi..

Geçen benimde sancı cıktı ya diyom sinsice ilerlemiş doğum yoluna :) bende diyom benm göbek yukarda doktor dedi bebek kanala girmiş :)
Kaç haftalıkken girmişti canım kanala?
Kanala girdiyse 15-20 gün arası doğum başlar deniliyor ya o yüzden soruyorum

Valla öyle canım onlar da sıkıldı galiba içerde bize kavuşmak istiyolar :)) doğsalar da hayırlısıyla bi çeksek kokularını içimize

Saol canım olabilir valla mart ı görecek miyiz bakalım :) ben normalde sabırsızım da bebiş de bana çekebilir erken gelebilir diyorum bakalım hayırlısı olsun inşallah hepimizin hakkında :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…