- 26 Temmuz 2013
- 2.291
- 2.814
- 333
- Konu Sahibi y4zy4qmurum
-
- #27.921
Kuzum olsada korkma artık doğum zamanına girdik :) Sana prova olmuş :) ay benmde öyle lekem gelse heycan basardı tabiki.Kızlar sorun yokmuş çok şükür çok az geldi kan başlamamış doğum bi an panik olduk valla kafamda neler kurdum :)
Bir avuç dolusu kan gelmesi gerekiyomuş sancım ve suyun gelmesi gerekiyomuş.. çatı muayenesi de yaptılar idrar ve kan tahlili verdim sonuç bekliyoruz..
Her ihtimale karşı yatış yapalım dediler istemedim :)
Benmde geçen hafta öyleydi canım sancım cıktı hep nst de.Adalat verdi bana demiştim.Olmazsa send söyle gerekirseKızlar hastanedeyim sıra bekliyorum nst de hafif sancılarım çıktı yine. Doktor ne diyecek bakalım inşallah açılma yoktur bir hafta daha doğmasın bebeğim
Ben aylardır kullanıyorum lohusayken Dr kullanirimomega 3 kullanıyor musunuz? lohusa sendromuna faydası varmış. ben 20 gündür filan kullanmıyorum. ama 1 kutu aldım hazırda bekliyor doğumdan sonra içmeye tekrar başlayacağım.
internette araştırın isterseniz.
Evet canım 2 kızdan sonra bende erkek bebek bekliyorum inşşşBu bebek oğlanmıydı senin canım?
Biz kız bebeği ilk defa tadacağız inşallah iki oğlandan sonra.
Amin canım inşşşMaşallah canım, Allah hayırlı yerler nasip etsin inşallah gönüllerince okurlar :)
Aynen Canım prova oldu valla rüyamda oğlum olmuş kucağımdaydı sabah baktım sürprizz :) hayırlısı olsun inşallah hakkımızda..Kuzum olsada korkma artık doğum zamanına girdik :) Sana prova olmuş :) ay benmde öyle lekem gelse heycan basardı tabiki.
Ama doğum öyle hemen olmuyormuş
Geçmiş olsun canım,bi parol iç bence gecirmese de rahatlatirKızlar günaydın. Birşey sormak istiyorum. Az önce kalktım bel ve legen kemigim yanıyor gibi değişik bir şekilde ağrıyor.
sol tarafı.
Ne yatabiliyorum ne oturabiliyorum, hiç huzur vermiyor. Ne yapsam geçer ya.. Parol bu ağrıyı da hafifletir mi ki..
Acile bende gitmek istemiyorum canım ya, doğumla alakalı değil bence. Çok huzursuz etti geride yatamadım. Esnetincede kramp gibi kasılıyor.Benimde karnımin sağ tarafı ağrıyor iki gündür . En iyi şey uzanıp gecmesini beklemeksu kanama ve geçmeyen siddetli sancılı kramp olmadikca gitmem bi daha acile
Sanmıyorum canım farklı gibi..Belki kanala girmeye calisiyodur canımy4zy4qmurum
Tamam canım içmedim daha.Biraz takıp et canım belki başka bırseyın habrcisidir..hemen parol içme
Canım doğum yakın o zaman Allahın izniyle:) hayırlı olsun, sağlıcakla alırsın kucağına inşallah.Kızlar benden pembe kırmızı kan geldi hastaneye gidiyoruz şimdikorkuyorum inşallah bişey olmaz
Düzenli mi sancılar canım? Kaçlara kadar çıkıyor?Kızlar hastanedeyim sıra bekliyorum nst de hafif sancılarım çıktı yine. Doktor ne diyecek bakalım inşallah açılma yoktur bir hafta daha doğmasın bebeğim
Devam ederse içicem dr.a sorup. Hareketlerimi kısıtlamasın en azındanGeçmiş olsun canım,bi parol iç bence gecirmese de rahatlatir
Geçen benimde sancı cıktı ya diyom sinsice ilerlemiş doğum yoluna :) bende diyom benm göbek yukarda doktor dedi bebek kanala girmiş :)Saolun canlarım yakın olabilir valla doğum, bugün hem heyecan yaptım hem garip bi rahatlık vardı içimde çok garip :) artık oğluma kavuşmak istiyorum galiba :) tam hastaneden çıkarken kuvezle bebek geldi eşimle izledik karşıdan daha bi heyecanlandık :)
Bu arada kan ve idrar tahlili vermiştim iyi çıktı enfeksiyon da çıkmadı çok şükür :)
Oğlum bize şaka yapmış kandırdı bizi bıdık oğluş
y4zy4qmurum
Kelebekcikk34
Y Yeni ben lazim
Hayırlısıyla al kucağına inşallah canım:) bebişler hepimizi oynatıyor valla:)Günaydın kızlar dun aksam ani bi kaşık sancisiyla doguruyorum zannettim 20dk falan surdu ve beni çok zorladı anneleri cagardik daha gecmeseydi Dr a gidicektim sonra hafifledi simdi iyiyim p.tesi doğum war zaten şimdide agdaya gidicem c.tesi gidicektim erken gelir belki benimki Dr tarihinden önce diye bugün gidicem sizler nasilsiniz
Gelmiş geçmiş olsun canım şükür bişey çıkmamış:) son zamanlar korkular yerini doğum isteğine bırakıyor yavaş yavaş. İnsan daha çok istiyor kavuşmayı:) mart bebişleri baya iyi oyuncu ama es geçilemez:)Saolun canlarım yakın olabilir valla doğum, bugün hem heyecan yaptım hem garip bi rahatlık vardı içimde çok garip :) artık oğluma kavuşmak istiyorum galiba :) tam hastaneden çıkarken kuvezle bebek geldi eşimle izledik karşıdan daha bi heyecanlandık :)
Bu arada kan ve idrar tahlili vermiştim iyi çıktı enfeksiyon da çıkmadı çok şükür :)
Oğlum bize şaka yapmış kandırdı bizi bıdık oğluş
y4zy4qmurum
Kelebekcikk34
Y Yeni ben lazim
Canım o haftalarda benimde çok hareketleniyordu tedirgin edecek kadar. Sonra yavaşlamaya başladı. Suan bariz fark var öncesine göre.Kızlar ya benim minnak çok acayip hareketli aşağısı yırtılıyor gibi oluyor bazen karnım şekilden şekile giriyor dönmeye mi çalışıyor acaba?? Çoğunuz hareketleri azaldı derken bizimki coştu bi kaç gündür iyice yerleşiyor mudur nedir
Kaç haftalıkken girmişti canım kanala?Geçen benimde sancı cıktı ya diyom sinsice ilerlemiş doğum yoluna :) bende diyom benm göbek yukarda doktor dedi bebek kanala girmiş :)
Cok fena bu bebişler:)
Valla öyle canım onlar da sıkıldı galiba içerde bize kavuşmak istiyolar :)) doğsalar da hayırlısıyla bi çeksek kokularını içimizeGeçen benimde sancı cıktı ya diyom sinsice ilerlemiş doğum yoluna :) bende diyom benm göbek yukarda doktor dedi bebek kanala girmiş :)
Cok fena bu bebişler:)
Saol canım olabilir valla mart ı görecek miyiz bakalım :) ben normalde sabırsızım da bebiş de bana çekebilir erken gelebilir diyorum bakalım hayırlısı olsun inşallah hepimizin hakkında :)Hayırlısıyla al kucağına inşallah canım:) bebişler hepimizi oynatıyor valla:)
Gelmiş geçmiş olsun canım şükür bişey çıkmamış:) son zamanlar korkular yerini doğum isteğine bırakıyor yavaş yavaş. İnsan daha çok istiyor kavuşmayı:) mart bebişleri baya iyi oyuncu ama es geçilemez:)
Canım o haftalarda benimde çok hareketleniyordu tedirgin edecek kadar. Sonra yavaşlamaya başladı. Suan bariz fark var öncesine göre.
Ben oturamadıgımı biliyorum alta yaptıgı baskı yüzünden, fena ağrıtıyordu, dr kas ağrısı dedi, yerleşme felan yokmuş. Ama hepimizde aynı olmaz tabi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?