2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Evet canim fark ettim su an yeni okdugu icin az hastasi var ben de suktan pinara gidiyorumdogum 3bin linanin icunde dogum olmuyo baska hastaneye gidiyorsun diye diymistum
Aynen canım doğum başka hastanede olacaktı. Gereksiz ve saçma. Ayrıca 9000gibi bi rakamdan bahsettiler. 3000değildi, biz görüştüğümüzde. Ben etimesgutta oturuyorum Etimed e devam ettim 17.haftadan sonra.

Kızlar günaydın. Birşey sormak istiyorum. Az önce kalktım bel ve legen kemigim yanıyor gibi değişik bir şekilde ağrıyor.
sol tarafı.
Ne yatabiliyorum ne oturabiliyorum, hiç huzur vermiyor. Ne yapsam geçer ya.. Parol bu ağrıyı da hafifletir mi ki..

Benimde karnımin sağ tarafı ağrıyor iki gündür . En iyi şey uzanıp gecmesini beklemek su kanama ve geçmeyen siddetli sancılı kramp olmadikca gitmem bi daha acile

Katinaninelindemakasi35 kız nerdesin gel buraya sancın ne yi mi başladı sesin soluğun cıkmıyor..nişandan sonra bir değişiklik oldu mu ne var ne yok
Kuzum sagol sordugun icin, duzensiz sancilarim var, karnimda tek bir noktada bi an bi sertlesme oluyor, sonra geri gevsiyor, bakalim doktor yarin ne diyecek onu merak ediyorum. Yolculuga cikmistik da ondan yazamadim ya, yoksa haber ederdim sizee, ama kasilmalar acitiyor ozellikle karin sertlesmesi.. Neden oluyo acaba yaa?!

Bir acıle gıtseydin iyi olmazmıydı

Benimde karnımin sağ tarafı ağrıyor iki gündür . En iyi şey uzanıp gecmesini beklemek su kanama ve geçmeyen siddetli sancılı kramp olmadikca gitmem bi daha acile
Canım sırf yok yere perişan olmamk için acıle hıc gıdemedım o yüzden en iyisi ...ama sen yinede agrını takıp et hıc geçmeye n bir agrıysa git yinede...

Biraz takıp et canım belki başka bırseyın habrcisidir..hemen parol içme

Ben kullanıyorum.Hem bebek için hem bizim için cok iyi evet

günaydın kızlarr.. nasılsınız bugunn.. benım de bugu 35. haftam bıttı 36ya gırdımm ve belim agrıyor kalktıgımdan berıı hayır olsunn.. artık sabahları erken kalkıp işe gelmek cok zorlkayıcı olmaya basladıı.. iyice ağır vasıta oldum :):):) sizde durumlar ne alemde..bakalım aramızdan bugun doğum yapıp meleğini kucağına alan olacak mı

aminn inş kolayca alalım kucaklarımıza. meryem ana otu nu ümreden getirmişti arkadasım burda varmı bilmiyorum. ama ahududu yaprağı çayı eminönünde varmıs.

Kızlar sorun yokmuş çok şükür çok az geldi kan başlamamış doğum bi an panik olduk valla kafamda neler kurdum :)

Bir avuç dolusu kan gelmesi gerekiyomuş sancım ve suyun gelmesi gerekiyomuş.. çatı muayenesi de yaptılar idrar ve kan tahlili verdim sonuç bekliyoruz..

Her ihtimale karşı yatış yapalım dediler istemedim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…