- 17 Ocak 2018
- 275
- 235
- 18
- 34
- Konu Sahibi y4zy4qmurum
-
- #27.981
Evet canım sezeryan olcam ayın 10 da 36 + 5im şuan bu arada 73 kiloydum birazda küsüratı vardi 72 kiloya düşmüşümBu aralar normal canım bu psikolojide olman. Bnde bazen patlayacak dereceye geliyorum. Hersey batıyor..
Sancıların kaçlardaymış? Suan tam kac haftalıksın? Dr.un söylediğini anlayamadım, doğumun sezaryen mi olcakta öyle dedi acaba..
Amin canım senden de haberler bekliyoruzGerçekten bu olay çok farklı ben sancı hissediyorum belki çıkmaz siz hissetmıyorsunuz pıt pıt geliyor bebıkler canım hakkında en hayırlısı olsun hıc kafana takma doktorlar ı gelene durmu dıycem de ..Allah yardımcımız olsun bende nst sırası beklıyorum
Daha günün var canım neden on gün dediki? Belirti yok diye düşünüyosan orası belli olmaz, bi anda sancıda gelebilir su da gelebilir belli olmjyor yani:) hayırlısı hakkımızdaKızlar selam.bugun kontrolum vardi acilma vs yok sanirim hala doktor bisey soylemedi 4 marta kadar yani 10 gun icinde gelmezse doktor alacagini soyledi onceliginin normal dogum oldgunu soyledi.hic sancim vs de yok bizim bebis gelir mi 10 gun icinde bilmiyorum sanki daha birkac ayim var gibi geliyor yaa bana
Öyle bişey de mi varmış yaa, ilk defa duyuyorum canım:)Yaa valla bende de tam tersi oldu kuzum
Kolay doğunlar olmasına rağmen halk efsanesi varya oğlandan kıza geçmek zordur diye diye beni etkiledilerkorkmaya başladım ben
Anladım canım, sonucta sancıyı kendimiz çağırmıyoruz ki, çoğumuz yaşadık bu durumu burda. Hakkımızda hayırlısı inşallah. Dr herhangi bir öneride bulundu mu özellikle ya da ilaç felan?Evet canım sezeryan olcam ayın 10 da 36 + 5im şuan bu arada 73 kiloydum birazda küsüratı vardi 72 kiloya düşmüşüm
İnşallah öyle olur canım , bir yanım amaaan hurafe dyor bi yanımda hormonların etkisiyle biraz korkuyo :)Daha günün var canım neden on gün dediki? Belirti yok diye düşünüyosan orası belli olmaz, bi anda sancıda gelebilir su da gelebilir belli olmjyor yani:) hayırlısı hakkımızda
Öyle bişey de mi varmış yaa, ilk defa duyuyorum canım:)
Bende oğlandan kıza terfi ettim ama ikinci diye ümitliydim kolay olur belki diye
Allahın izniyle kolayca sağlıklıca olur inşallah hepimizin
Hayırlısı olsun canım, sağlığı iyiyse prensesin beklersin artıkHahahaha kızlar sancım var ama aktif değil yanı doğum olacak kadar şimdi usg de suyuma bakacak normalse bugünde olmadı diyeceğim ...Allah yardımcımız olsun...
Aynen az kaldı valla,Amin canım benim hepimiz saglikla ve kolaylıkla alalım bebisleri:))Oda iyiymiş :) sancısız doğurcan belkide , ayyy az kalmış canım yaa inşallah kolaylıkla kucağına alırsın kuzunu.
Usg gırmedım canım ınsaAllah iyidir sadece acaba suyum mu geliyor dedim oda bakayım ulturasyonda az sa muane edeyim dedi...bekliyorum gelmesiniHayırlısı olsun canım, sağlığı iyiyse prensesin beklersin artık
Doğru canım inşallah kolayca doğum yaparız :/ şimdi de belime ağrılar girmeye başladı adet sancısı gibi evde de tekim annem bana 1 saat uzakta çağırsam mı bilemedim..İnan tecrübeli olmakta iyi değil fazla :)) ne düşünücemi şaşırıyorum. İlkte ne yaşayacağını bilmiyosun o biraz daha rahat geliyor bana ikinciye göre. İnşallah güzel ve kolay olur doğumunda:)
En azından sancılar garantilendi yaa:) gelen su mu bakalım, hayırlısı olsun canımHahahaha kızlar sancım var ama aktif değil yanı doğum olacak kadar şimdi usg de suyuma bakacak normalse bugünde olmadı diyeceğim ...Allah yardımcımız olsun...
Aynı telden çalıyoruz :))İnşallah öyle olur canım , bir yanım amaaan hurafe dyor bi yanımda hormonların etkisiyle biraz korkuyo :)
Ayy:) dk tut canım, aralıklarına bak, sıklaşmasına ve şiddetinin artıp artmadığına dikkat et bakalım:) ona göre çagırırsın olmazsaDoğru canım inşallah kolayca doğum yaparız :/ şimdi de belime ağrılar girmeye başladı adet sancısı gibi evde de tekim annem bana 1 saat uzakta çağırsam mı bilemedim..
Evet cnm hep takıp ettim senin dediğin gibi 40 60 arası oldu 30 dan hiç düşmedi bir de test yaptım sağ a yattımda rahim daha çok kasılıyor boyle kendince test yapıyorum 3 kere yükseldi ama ciddiye almadı doktor ..zaten bızde biliyoruz sıklasması gerektiğini ama sıklasmıyor işte hurmaya devam :))))En azından sancılar garantilendi yaa:) gelen su mu bakalım, hayırlısı olsun canım
Aynı telden çalıyoruz :))
Ayy:) dk tut canım, aralıklarına bak, sıklaşmasına ve şiddetinin artıp artmadığına dikkat et bakalım:) ona göre çagırırsın olmazsa
Oh oh masallahhh:)) bnm sncılar gitti valla, sen bari doğurr:)) ne keyifçi bizim kızlar :)Evet cnm hep takıp ettim senin dediğin gibi 40 60 arası oldu 30 dan hiç düşmedi bir de test yaptım sağ a yattımda rahim daha çok kasılıyor boyle kendince test yapıyorum 3 kere yükseldi ama ciddiye almadı doktor ..zaten bızde biliyoruz sıklasması gerektiğini ama sıklasmıyor işte hurmaya devam :))))
Tamam canım yattım biraz belim ağrıyo ayakdayken inşallah yalancıdır hepsi.. bi hafta daha durur bebeğim inşallah hep mart a hazırladım kendimi :)En azından sancılar garantilendi yaa:) gelen su mu bakalım, hayırlısı olsun canım
Aynı telden çalıyoruz :))
Ayy:) dk tut canım, aralıklarına bak, sıklaşmasına ve şiddetinin artıp artmadığına dikkat et bakalım:) ona göre çagırırsın olmazsa
Benimki hiç doğmaz gibi geliyor. Hepinizde altta baskı var ben alt tarafta hiç bi zorluk cekmiyorum niyeki acabaOh oh masallahhh:)) bnm sncılar gitti valla, sen bari doğurr:)) ne keyifçi bizim kızlar :)
Bence Marti isteme ne güzel 38 olmussun işte boşver dogsunTamam canım yattım biraz belim ağrıyo ayakdayken inşallah yalancıdır hepsi.. bi hafta daha durur bebeğim inşallah hep mart a hazırladım kendimi :)
İkiniz içinde en hayırlı en sağlıklı zamanda gelir inşallah:) durumundan haberdar et yine canım:)Tamam canım yattım biraz belim ağrıyo ayakdayken inşallah yalancıdır hepsi.. bi hafta daha durur bebeğim inşallah hep mart a hazırladım kendimi :)
Bndeki hersey gecti kiii yalnız değilsin :))Benimki hiç doğmaz gibi geliyor. Hepinizde altta baskı var ben alt tarafta hiç bi zorluk cekmiyorum niyeki acabaheralde bu bebiste 40 i bulcak sanırım şimdi gelmesindense 40 a razıyım tabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?