2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Evet canım sezeryan olcam ayın 10 da 36 + 5im şuan bu arada 73 kiloydum birazda küsüratı vardi 72 kiloya düşmüşüm

Daha günün var canım neden on gün dediki? Belirti yok diye düşünüyosan orası belli olmaz, bi anda sancıda gelebilir su da gelebilir belli olmjyor yani:) hayırlısı hakkımızda
Yaa valla bende de tam tersi oldu kuzum
Kolay doğunlar olmasına rağmen halk efsanesi varya oğlandan kıza geçmek zordur diye diye beni etkilediler korkmaya başladım ben
Öyle bişey de mi varmış yaa, ilk defa duyuyorum canım:)
Bende oğlandan kıza terfi ettim ama ikinci diye ümitliydim kolay olur belki diye
Allahın izniyle kolayca sağlıklıca olur inşallah hepimizin

Evet canım sezeryan olcam ayın 10 da 36 + 5im şuan bu arada 73 kiloydum birazda küsüratı vardi 72 kiloya düşmüşüm
Anladım canım, sonucta sancıyı kendimiz çağırmıyoruz ki, çoğumuz yaşadık bu durumu burda. Hakkımızda hayırlısı inşallah. Dr herhangi bir öneride bulundu mu özellikle ya da ilaç felan?

İnşallah öyle olur canım , bir yanım amaaan hurafe dyor bi yanımda hormonların etkisiyle biraz korkuyo :)

Doğru canım inşallah kolayca doğum yaparız :/ şimdi de belime ağrılar girmeye başladı adet sancısı gibi evde de tekim annem bana 1 saat uzakta çağırsam mı bilemedim..

Hahahaha kızlar sancım var ama aktif değil yanı doğum olacak kadar şimdi usg de suyuma bakacak normalse bugünde olmadı diyeceğim ...Allah yardımcımız olsun...
En azından sancılar garantilendi yaa:) gelen su mu bakalım, hayırlısı olsun canım
İnşallah öyle olur canım , bir yanım amaaan hurafe dyor bi yanımda hormonların etkisiyle biraz korkuyo :)
Aynı telden çalıyoruz :))
Doğru canım inşallah kolayca doğum yaparız :/ şimdi de belime ağrılar girmeye başladı adet sancısı gibi evde de tekim annem bana 1 saat uzakta çağırsam mı bilemedim..
Ayy:) dk tut canım, aralıklarına bak, sıklaşmasına ve şiddetinin artıp artmadığına dikkat et bakalım:) ona göre çagırırsın olmazsa

Evet cnm hep takıp ettim senin dediğin gibi 40 60 arası oldu 30 dan hiç düşmedi bir de test yaptım sağ a yattımda rahim daha çok kasılıyor boyle kendince test yapıyorum 3 kere yükseldi ama ciddiye almadı doktor ..zaten bızde biliyoruz sıklasması gerektiğini ama sıklasmıyor işte hurmaya devam :))))

Oh oh masallahhh:)) bnm sncılar gitti valla, sen bari doğurr:)) ne keyifçi bizim kızlar :)

Tamam canım yattım biraz belim ağrıyo ayakdayken inşallah yalancıdır hepsi.. bi hafta daha durur bebeğim inşallah hep mart a hazırladım kendimi :)

Oh oh masallahhh:)) bnm sncılar gitti valla, sen bari doğurr:)) ne keyifçi bizim kızlar :)
Benimki hiç doğmaz gibi geliyor. Hepinizde altta baskı var ben alt tarafta hiç bi zorluk cekmiyorum niyeki acaba heralde bu bebiste 40 i bulcak sanırım şimdi gelmesindense 40 a razıyım tabi

Tamam canım yattım biraz belim ağrıyo ayakdayken inşallah yalancıdır hepsi.. bi hafta daha durur bebeğim inşallah hep mart a hazırladım kendimi :)
İkiniz içinde en hayırlı en sağlıklı zamanda gelir inşallah:) durumundan haberdar et yine canım:)
Benimki hiç doğmaz gibi geliyor. Hepinizde altta baskı var ben alt tarafta hiç bi zorluk cekmiyorum niyeki acaba heralde bu bebiste 40 i bulcak sanırım şimdi gelmesindense 40 a razıyım tabi
Bndeki hersey gecti kiii yalnız değilsin :))

Sa kizlar nacizane bi sey soylemek isyiyorum bem ilk kizimda doguma gitmeden once gelen sancincinin fsrkli oldugunu anlamistim aksam degisik duzensiz karnimin yanindan geleb bi seydi esime yarin doguma gidebikiriz dedim ertesi gun aksama kadar cogalmisti insallah hepimiz yine boyle gercek olani ayirt edebiliriz benim de ilk hamileligimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…