2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Normal doğurtcam dedi doktor suni verir hiç ağrım kalmadı çünkü

Normal doğurtcam dedi doktor suni verir hiç ağrım kalmadı çünkü
Hayırlı kolay doğumlar nasip etsin Allah. Gittiğinde fırsatın olursa gelişmelerden haberdar et bizide olur mu, dualarım sizinle.
Yok yok eve gıdıyom ben bugünde olmadı
Yarına alındı benimde kontrolüm, bende öyle kös kös çıkar gelirim sanırım. üzülme seni yalnız bırakmam :))
Bide derler kız bebekler çabuk doğar diye
Hııh nerdeyse 39 bitcek hayırlısı ya amannn gıcık oluyorum kendi kendimee
Aynen biz verdiğimiz sözden donmeyız dıyorlar..kızlar 3200 olmuş bizim kız ..lakin bir hafta küçük cıktı hep yine
Maşallahhh canım kiloyu baya iyi almış bu kez. Benim kız halen 2750.di. Sağlıklı olsunlar da..

Hayır canım doktor olabilir dedi pek önemsemedi
Burada fizyoterapist bedavaya veriyor ama sen de eczaneden alabilirsin, bileklikle yatmaya basladigimda beri agrilarim azaldi gercekten, yatarken cok rahat olmasa da :) ben de su sisesi kapagi bile acamiyordum ama daha iyiyim, tabii tamamen gecmiyor ama yardimci oluyor.. cok kotuyse agrilarin denemekte fayda var derim

Sezeryan işlerine geliyor saatlerde ıkın bekle olmuyor. Şak diye 20 dk alıyOrlar bebeği. Birde programlı oluyor, gece ani doğum başladı doktor gel demiyorsun.

Arada aşırı fark yok benim doğum yapacağım hastanede. Dakikalarca doğum için beklemiyor doktor, ıkın sancı bekle vs. Sezeryan daha kolay onlara, kes al ve dik bu kadar. Birde programlı oluyor şu gün şu saatte gel diye

Kızlar ,canlar biz ciktik çok şükür 2500 kilo kuzum masAllah haftasiylada tam uyumlu çıktı. 30 haftalarda kadar hep 1 hafta gerideydi çok şükür öyle mutlu oldum ki :)
Sağol canım eczaneye sorarım iki elim birden olduğu için zorlanıyorum inşallah bende biraz olsun faydasını görürüm

Kızlar ,canlar biz ciktik çok şükür 2500 kilo kuzum masAllah haftasiylada tam uyumlu çıktı. 30 haftalarda kadar hep 1 hafta geriydi o kadaf mutlu oldum ki :)
Maşallah canım:) sevindim güzel haberlerine
Canım İkinci nst de sancılar azalmış ve düzensizdi magnezyum yazdı eve geldim bir hafta sonra kontrole gidecem
Geçmiş olsun canım, senin önceki bebişlerin aceleciliği bunda da var anlaşılan biraz:) hayırlı zamanda gelsin minnaklar
Saat 11 de spinal sezeryan oldu kızlar ikimizde iyiyim tabii normal olark biraz ağrı başladı bakalım gece nasıl geçecek
Gözünaydın canım, Allah analı babalı sağlıcakla büyütmek nasip etsin inşallah:) darısı tüm bekleyenlere hayırlısıyla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…