- 14 Mart 2013
- 7.872
- 3.804
- 173
- Konu Sahibi y4zy4qmurum
-
- #28.021
Oyy maşallah sizee:)Dogum yapmayan kaldımı canlar? Bizimki erkendi ben yapınca herkes yapmıs gibi hissediyorum :)) oğlusum 3 haftalık oldu normalde bugün yapıcaktım dogumu kısmet.. :)
Arada sürprizler okdu canım ama genelimiz doğurmadık :)Dogum yapmayan kaldımı canlar? Bizimki erkendi ben yapınca herkes yapmıs gibi hissediyorum :)) oğlusum 3 haftalık oldu normalde bugün yapıcaktım dogumu kısmet.. :)
MasaAşlah canım daha iyi olursunuz inşaAllah Allah sağlık sıhhat afiyet versin..Saat 11 de spinal sezeryan oldu kızlar ikimizde iyiyim tabii normal olark biraz ağrı başladı bakalım gece nasıl geçecek
Bugün nette gördüm canım doguma bi ay kala günde 5 tane yemeye baslayin diyo. Ben çarşıdan alıp basliycam inşallahKızlar kaçıncı haftadan sonra hurma yemeyi artırmalıyız. Bir araştırma yaısı okudum , bilimsel olarak ta onaylanmış yani hurmanın doğumu kolaylaştırıp , bebeğe olumlu etkilerinin olduğundan...
doktoruna danışan varmı bu konuyu? Günde iki tane yiyorum ben şimdilik.:)
Doktorum bana 2 gün önce artık günde 5 hurma ye dedi kendi de emziriyo yeni doğum yapmış dr :)Kızlar kaçıncı haftadan sonra hurma yemeyi artırmalıyız. Bir araştırma yaısı okudum , bilimsel olarak ta onaylanmış yani hurmanın doğumu kolaylaştırıp , bebeğe olumlu etkilerinin olduğundan...
doktoruna danışan varmı bu konuyu? Günde iki tane yiyorum ben şimdilik.:)
ah kuzum burada acile gideceğine kendi kendine çare bul daha iyi, ilgilendikleri yok, bir de kol gibi fatura yollarlar. Orada olsaydım giderdim 10 kez, yolları aşındırırdım. Geçen suyum geldi sanmıştım da gittik, bi nst bağladılar, alttan akıntı örneği aldılar tüm işlem bu, gelen fatura 1500 dolardı. Onun için daha acile gitmeyi düşünmüyorum, aslında gitmek istemiyorumBir acıle gıtseydin iyi olmazmıydı
Artık olsada erken doğum sayılmıyo canım.37 sonrası miyadında olarak geçiyor..güzel geçer inşallah kontrolünüz.Saat 11.30 da randevum var yani, 2.5 saat sonra.. Doktora sorcam bakalım ne diyecek, karnım günde 6-7 kez falan sertleşiyor, erken doğum olur mu acaba ?
yaa benim de var böyle bi tezimBenim içime doğumum ‘2mart’ doğuyor bakalım doğru çıkcak mı!?
Bu mesajım burda dursun
Yedek tarih 7 mart
canım çok sağol, hepimizinn inşallahArtık olsada erken doğum sayılmıyo canım.37 sonrası miyadında olarak geçiyor..güzel geçer inşallah kontrolünüz.
Sayfa sayısını aklında tut doğurunca döner bakarızyaa benim de var böyle bi tezim3 Mart içime doğan, yedek tarihim de 14 mart bakalım olcak mı cano yazdık, dursun
Hayırlı güzel haberlerle gel inşallah canım :)Saat 11.30 da randevum var yani, 2.5 saat sonra.. Doktora sorcam bakalım ne diyecek, karnım günde 6-7 kez falan sertleşiyor, erken doğum olur mu acaba ?
Canım benim Allah yardımcınız olsun. İnşallah tedaviye cevap verir Allah size bağışlar. Rabbim kimseye evlat acısı vermesin, anne babalarıda evlatlarının başından eksik etmesin inşallah.Kızlar oğlum küvezde biliyorsunuz dün solunumu durmuş atak geçirmiş 1 hafta kritik ilaç tedavisi başlandı inşallah cvp verir sizlerden ricam fetih ve Yasin surelerini okuyabilir misiniz hepinizin dualarına muhtacım rabbim kimseyi evlatla sınamasın
Aynen bende oyle kızlar yaa hepsi beni anlatıyorAyy bunların hepsi benim 1 günde yaşadığım ruh hali
Bu durumu cok duyuyorum son zmnlarda ins doğumca alır guzel guzel kilolar stres yapma CNm . Ayy aman dikkat gecmis olsun kac gundur neler cekiyorum griptenİyi geceler kızlar bugün kontrolüm vardı bebeğim gelişimi durmuş haftaya bidaha gidicem bakalım nolucak .. ve hiç beklemediğim bir sürpriz hastanede bir baş ağrısı başladı eve geldim bu saat oldu uyudum uyandım inanılmaz bir baş ağrısı öksürük ve göz yaşı akması .. soğuk algınlığı mı grip mi cozemedim ama çok kötüyüm ya
Nisandır o CNm belki de gece baslar sancıların benimde oglumda nisanım kanlıydıKızlar benden pembe kırmızı kan geldi hastaneye gidiyoruz şimdikorkuyorum inşallah bişey olmaz
Aa ne guzel gözünüz aydın CNm ikinizde iyisiniz cok sukur darısı bize insaallah :)Saat 11 de spinal sezeryan oldu kızlar ikimizde iyiyim tabii normal olark biraz ağrı başladı bakalım gece nasıl geçecek
Naptınız canım bugün perşembe :) bebek nasıl iyi mi? Eve getirme imkanınız oldu mu? @Pembeevim2104
Yanlış etiketletiysem uyarın kızlarr.
Rabbim sana bağışlasın inşallah evladını. Hayırlısıyla atlatır inşallah dualarımız seninle ve bebeğineKızlar oğlum küvezde biliyorsunuz dün solunumu durmuş atak geçirmiş 1 hafta kritik ilaç tedavisi başlandı inşallah cvp verir sizlerden ricam fetih ve Yasin surelerini okuyabilir misiniz hepinizin dualarına muhtacım rabbim kimseyi evlatla sınamasın
Evet canım sezeryan olcam ayın 10 da 36 + 5im şuan bu arada 73 kiloydum birazda küsüratı vardi
Saat 11 de spinal sezeryan oldu kızlar ikimizde iyiyim tabii normal olark biraz ağrı başladı bakalım gece nasıl geçecek[/QUOTE
Gözünüz aydin canim allahim ayirmasin saglicakla büyüt darisi başimiza planlimi oldu sezeryan yoksa sancin falan varmiydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?