2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Kızlar kaçıncı haftadan sonra hurma yemeyi artırmalıyız. Bir araştırma yaısı okudum , bilimsel olarak ta onaylanmış yani hurmanın doğumu kolaylaştırıp , bebeğe olumlu etkilerinin olduğundan...
doktoruna danışan varmı bu konuyu? Günde iki tane yiyorum ben şimdilik.:)

Bugün nette gördüm canım doguma bi ay kala günde 5 tane yemeye baslayin diyo. Ben çarşıdan alıp basliycam inşallah

Doktorum bana 2 gün önce artık günde 5 hurma ye dedi kendi de emziriyo yeni doğum yapmış dr :)

Bir acıle gıtseydin iyi olmazmıydı
ah kuzum burada acile gideceğine kendi kendine çare bul daha iyi, ilgilendikleri yok, bir de kol gibi fatura yollarlar. Orada olsaydım giderdim 10 kez, yolları aşındırırdım. Geçen suyum geldi sanmıştım da gittik, bi nst bağladılar, alttan akıntı örneği aldılar tüm işlem bu, gelen fatura 1500 dolardı. Onun için daha acile gitmeyi düşünmüyorum, aslında gitmek istemiyorum Doğum başlayana kadar da gitmem yani..

Saat 11.30 da randevum var yani, 2.5 saat sonra.. Doktora sorcam bakalım ne diyecek, karnım günde 6-7 kez falan sertleşiyor, erken doğum olur mu acaba ?
Artık olsada erken doğum sayılmıyo canım.37 sonrası miyadında olarak geçiyor..güzel geçer inşallah kontrolünüz.

Saat 11.30 da randevum var yani, 2.5 saat sonra.. Doktora sorcam bakalım ne diyecek, karnım günde 6-7 kez falan sertleşiyor, erken doğum olur mu acaba ?
Hayırlı güzel haberlerle gel inşallah canım :)
Canım benim Allah yardımcınız olsun. İnşallah tedaviye cevap verir Allah size bağışlar. Rabbim kimseye evlat acısı vermesin, anne babalarıda evlatlarının başından eksik etmesin inşallah.

Ayy bunların hepsi benim 1 günde yaşadığım ruh hali
Aynen bende oyle kızlar yaa hepsi beni anlatıyor
Bu durumu cok duyuyorum son zmnlarda ins doğumca alır guzel guzel kilolar stres yapma CNm . Ayy aman dikkat gecmis olsun kac gundur neler cekiyorum gripten
Kızlar benden pembe kırmızı kan geldi hastaneye gidiyoruz şimdi korkuyorum inşallah bişey olmaz
Nisandır o CNm belki de gece baslar sancıların benimde oglumda nisanım kanlıydı
Aksam gelmisti ertesi sabaha dogru sancılarım
Basladi
Saat 11 de spinal sezeryan oldu kızlar ikimizde iyiyim tabii normal olark biraz ağrı başladı bakalım gece nasıl geçecek
Aa ne guzel gözünüz aydın CNm ikinizde iyisiniz cok sukur darısı bize insaallah :)

Rabbim sana bağışlasın inşallah evladını. Hayırlısıyla atlatır inşallah dualarımız seninle ve bebeğine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…