2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Kızlar yine geldi benden kanlı akıntı pembeli kırmızılı bir damla niye geliyo ki korkutuyo beni
Nişan parça parça gelebiliyomuş diye duymuştum canım ondan olabilir belki.
Sancılar için canım
Anladım canım, haberdar et bizide
Kızlar doktor yarın doğum yapacak şekilde hazır gel dedi. İnanılmaz korku ve panik başladı bende kimseye belli etmemeye çalışıyorum ama korkumu yenemezsem nasıl doğuracam bilmiyorum
Suni mi deniceksin canım? Korkma demek anlamsız olur ama Allah yardım ediyor inan. Korkularına değil bebeğini kucağına aldıgına odaklanmaya calıs. Bende korkularımj dillendirmemeye çalısıyorum yoksa daha çok üstüme geliyor

Hayırlısı bakalım maşallah zaten 37 olmuşunuz siz iki haftada da gelse oohoo miss 39 u bulur tam zamanı.
Teyze bilmiş bu arada , eskilerin tecrübesi, benim annem bilemiyo yaw 15-20 günün var senin diyo ama du bakalım :)

Sabah gelmişti bir de biraz önce geldi canım hemşire bir avuç dolusu olması lazım en az dedi ve sancı da olurmuş ama benim sancım yok hiç beklemekten başka çare yok..

Sabah gelmişti bir de biraz önce geldi canım hemşire bir avuç dolusu olması lazım en az dedi ve sancı da olurmuş ama benim sancım yok hiç beklemekten başka çare yok..
Benim ilk doğumumda öyleydi canım. Doktor doğumun başlamış yatıl yapalım dediğinde sadece az bi kanamam vardı. Ben eve gelmeyi tercih etmiştim, sonrasında arttı biraz adetin ilk günü gibi ama kanama çoğalmadıda. Sancılarım ancak geceye gelmeye başlamıştı. Bekle bakalım belki bugün yarın bişey der senin bebek.
inşallah kolayca kavuşursunuz

hadi bakalım hakkında hayırlısı olsun araları kaç dakika oluyor sancıyi nerede hissediyorsun?
saat tutmadım ama beş dakikada bir falan geliyordu ama azaldı şimdi maalesef

hiç umudim yok ya olan sancılarda azaldı şimdi, önceki doğumlarında hep su gelmesiyle gittim hastaneye sancım azdı suni sancıyla doğurdum şimdi yine sancı olmayacak diye korkuyorum yarın kontrolde doğumu başlatın mı desem acaba

Kaçıncı çocuğun canım
üçüncü olacak canım

Kızlar Günaydın karal tünel sendromuyla karlılaşanlar olduysa ne yaptılar.çok ağrı veriyor artık
Merhaba, belki yazilmistir yanit ama bende de karpal tunel sendromu var, geceleri yatarken bileklikle yatiyorum bir de fizyoterapist birkac hareket verdi hergun yapmam icin.. Fizyoterapiste gorundun mu?

Zaten bakarlar sanırım canım yarın için alttan. Belki açıklığın iyidir başlatırlar doğumu...
Biraz ılık duş falanmı alsan ki? Merdiven inip çıksan azcık belki tetikler.
Memişleride uyar istersen , zeytinyağı veya kremle.
Rabbim hayırla kurtarır inşallah kolayca

Ay aynıyım canım valla doktor yatış yapalım istersen dedi ben yok dedim geldim eve biraz önce yine geldi geceye nolur bilmiyorum valla :)

Sen o gece mi doğum yaptın canım?

Ay aynıyım canım valla doktor yatış yapalım istersen dedi ben yok dedim geldim eve biraz önce yine geldi geceye nolur bilmiyorum valla :)

Sen o gece mi doğum yaptın canım?
Evet canım :) gece üç gibi başlamıştı ben 6:30 a kadar evde çektim. 7:30 da doğum yapmıştım. İnşallah seninkide öyle kolay olur. Bir avazda kurtulursun bugün yarına...

Bende de hiç azalma olmadı ya maşallah sürekli biryerlerimi ittitiyor sırtını orasını burasını dayiyor gece gündüz böyle uyku denen birşey göremiyorum bebiste bu aralar

Evet canım :) gece üç gibi başlamıştı ben 6:30 a kadar evde çektim. 7:30 da doğum yapmıştım. İnşallah seninkide öyle kolay olur. Bir avazda kurtulursun bugün yarına...
Ay maşallah sana ya nasıl heyecan yaptım valla mart başı derken 2 hafta bekler mi artık bu sabırsız oğlan bilmiyorum :)) inşallah canım benim çok teşekkür ederim Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah

Son düzenleyen: Moderatör:
İnşallah o da başlarda hayırlısıyla kucağına alırsın bebişini :) sancıyı tetikleyecek birşeyler deniyo musun canım?
Bende ilkinde öyle gittim, suni sancı aldım son üç dört saat. O yüzden anlayabiliyorum canım tedirginliğini ama yarın kontrolünde belli olur durumuna göre belki sen demeden başlatırlar bile. Hayırlısı olsun insallah

Sen böyle her anlatışında benim içim gidiyorrrr :) maşallahh sana :) Allahım böyle kolay doğumlar nasip etsin inşallah hepimize

Yok kuzu denemiyorum ilk gebeliğim benim korkuyorum ne yaşıycam bilmiyorum
Hurma yiyorum günde 3-4 tane sadece o :)

Kızlar selam.bugun kontrolum vardi acilma vs yok sanirim hala doktor bisey soylemedi 4 marta kadar yani 10 gun icinde gelmezse doktor alacagini soyledi onceliginin normal dogum oldgunu soyledi.hic sancim vs de yok bizim bebis gelir mi 10 gun icinde bilmiyorum sanki daha birkac ayim var gibi geliyor yaa bana

Sen böyle her anlatışında benim içim gidiyorrrr :) maşallahh sana :) Allahım böyle kolay doğumlar nasip etsin inşallah hepimize
Yaa valla bende de tam tersi oldu kuzum
Kolay doğunlar olmasına rağmen halk efsanesi varya oğlandan kıza geçmek zordur diye diye beni etkilediler korkmaya başladım ben

Yok kuzu denemiyorum ilk gebeliğim benim korkuyorum ne yaşıycam bilmiyorum
Hurma yiyorum günde 3-4 tane sadece o :)
İnan tecrübeli olmakta iyi değil fazla :)) ne düşünücemi şaşırıyorum. İlkte ne yaşayacağını bilmiyosun o biraz daha rahat geliyor bana ikinciye göre. İnşallah güzel ve kolay olur doğumunda:)

Aslında 42 ye kadar bekleten doktprlar var canım. Ama gerek kalmadan doğurursun inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…