2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Kaç haftalıkken girmişti canım kanala?
Kanala girdiyse 15-20 gün arası doğum başlar deniliyor ya o yüzden soruyorum
Canım benim bebis 2 haftadır kanalda bu da benim bildiğim belki daha fazla olmuştur tam ne zaman girdi bilmediğim için:))

Valla öyle canım onlar da sıkıldı galiba içerde bize kavuşmak istiyolar :)) doğsalar da hayırlısıyla bi çeksek kokularını içimize
Dur bakalım o zaman sende tecrübe edicez :):)
Doğum yaparsan 15 -20 gün arasında olacakmı? Kaldı bir hafta desene sana
Yanlış alıntıladm sanırım mervem metem :) S Salty yazacaktım

Kaç haftalıkken girmişti canım kanala?
Kanala girdiyse 15-20 gün arası doğum başlar deniliyor ya o yüzden soruyorum
36+2 de kuzum ama sonra sancı ilacı verdi ya günde 3 kez içtim,gittiğimde doktor kafası tam rahim ağzında olsada hafif yukarı çıkmış dedi...bende anlamadım.
Annem bana öncesinde geri atar o daha kendini demişti.Doğru cıktı annemin dediğide :)
Zaten benimde bence 10-15 günüm ver en fazla şuan 36+6

Bende birazdan çıkacağım en çok nst yı merak ediyorum benim bu sancılar çok mu yalancı az mı diye ben bunları niye hıssedıyo&rum yazarım kızlar sizede inş..nst de sancı cıkmassa pek bı yalancı sancılarım var benim diye..bu arada bende bugün doğuma gıdıyor gibi hissediyorum doktor kolumdan tutacak hadi doğuma dıyecekmıs gibi bakalım hayırlısı ınsaAllah.hislerim beni ne kadar doğrulu yacak dualarınıza talıbım ...

Evet çok acayip tedirgin ediyor gerçekten bazen sanki çıkıverecekmiş gibi korkutuyor. Salı günü randevumuz var en son dönmemişti şimdi nasıldır bilemiyorum her yerden hareket ediyor sanki. Sağlıklı olsun da bişi demiyorum hareketine ama göremeyince merak ediyor işte insan. Hep bi iyi mi endişesi

Dur bakalım o zaman sende tecrübe edicez :):)
Doğum yaparsan 15 -20 gün arasında olacakmı? Kaldı bir hafta desene sana
Yanlış alıntıladm sanırım mervem metem :) S Salty yazacaktım
Benim zaten haftaya perşembe sezaryen:)))o güne kadar bakarız nasıl olacak ama gram sancim yok:))

Selam kızlar nasılsınızşimdi dr randevumdan geldim. Biraz canım sıkıldı. Sancılarımın çıktığını erken olduğunu söyledi doktor. Bende dedim bu aralar olucaksa 25 de olsun dedim. Dr. da bu ne acele kendini kestirmekmi istiyorsun hemen dedi. ne alakysa kim kendini kestirip acı çekmek isterki benim derdim bebisimi kucağıma almak bugün de tam alınganlığım üzerimde. Dr da bunu söyleyince sinirim bozuldu. Bi dr. nasıl bunu düşünür onuda anlamadım ya. Sancıları ben yaratmıyorumya zatende bugün kimi görsem herkezin yüzü asık. Bende heyheyliyim herkez bi garip geliyor. neyse işte bebişim gelebilirmiş sancıları hissediyormusun die sordu. Hissettiklerim dışındada oluyormuş meğer.sevinimmi üzülimmi bilemedim.

Kızlar iki saattir sancım var düzenli gelip gidiyor ama şiddet olarak artış yok hep aynı, geçen hafta nts de vardı aynıları o zaman sancı çıkmıştı. Yarın kontrolüm var bakalım ne olacak
hadi bakalım hakkında hayırlısı olsun araları kaç dakika oluyor sancıyi nerede hissediyorsun?

Kızlar iki saattir sancım var düzenli gelip gidiyor ama şiddet olarak artış yok hep aynı, geçen hafta nts de vardı aynıları o zaman sancı çıkmıştı yarın kontrolüm var bakalım ne olacak
Yarına kontrol yerine doğuma gidersin iinşallah hayırlısıyla:)
Heyecanlandım yine hadi inşallah gönlünce olur ezan vakti :) Allah hepimizin gönlüne göre versin insallah hayırlısı ve sağlıcakla...
Kızlar sancılar 40-50 serum takıldı sonra tekrar nst çekilecek
Durdurmak için mi canım yoksa farklı bir sebeple mi takıldı?

İnşallah hislerin doğru cikarda dogurursun bi avazda canım bizide habersiz bırakma

Bu aralar normal canım bu psikolojide olman. Bnde bazen patlayacak dereceye geliyorum. Hersey batıyor..
Sancıların kaçlardaymış? Suan tam kac haftalıksın? Dr.un söylediğini anlayamadım, doğumun sezaryen mi olcakta öyle dedi acaba..

Gerçekten bu olay çok farklı ben sancı hissediyorum belki çıkmaz siz hissetmıyorsunuz pıt pıt geliyor bebıkler canım hakkında en hayırlısı olsun hıc kafana takma doktorlar ı gelene durmu dıycem de ..Allah yardımcımız olsun bende nst sırası beklıyorum

Kızlar doktor yarın doğum yapacak şekilde hazır gel dedi. İnanılmaz korku ve panik başladı bende kimseye belli etmemeye çalışıyorum ama korkumu yenemezsem nasıl doğuracam bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…