2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Benim oluyodu canım, korktukça daha da cok oldu. 37.de magnezyum dahil ilaç ve iğneyi bıraktım. O gün bugündür de tık yok ya :)) takipnet bakalım, çok uzun süre düzenli gelirse doktoruna bildirmende fayda var

Alya nefes koyacaz canım zorla buna karar verdik sonunda :))

Erkek bebis bekleyenler ne isim koyacaksınız karar verenler bi paylaşabilir mi,biz de
Yusuf Kerem
Yiğit Eymen
Yusuf Çınar
Arasında kararsız kaldık.degistire de bilriiz,fikirlerinizi bekliyorum:)
Adlariyla yasasinlar insallah minikler :) Bizde cpk uzun zaman once Ada ismine karar vermistik. Dun esimin ailesine soyledik adiyla yasasin dediler, tebrik ettiler. Benim aileme soyledik baska isim bulamadinizmi sizden daha iyisini beklerdik diye tepkiler aldik. Anlamiyorum insanlari, saygi duymalari gereken seylerde neden boyle yapiyorlar, kotu olmak zorundalar mi? Neyse takmiyorum, sonucta bizim kararimiz saygi duymuyolarsa da kendileri bilirler

Ada gayet güzel bende beğeniyorum canım,siz bari karar vermişsnz vazgeçmeyi,biz tam karar veremiyoruz yoksa kimseyi takmayiz

Kızımın ismini açıklıyorum =) kızlar brn cinsiyeti öğrendiğim anda koydum kızımın ismini.
Öztürkçe ve değişik bir isim istiyordum. Araştırdım ve bulduğum isimler arasında en güzeli GÖKŞİN' di. Anlamı da sonsuz mavilik, gökkuşağı demek. Bazıları yadırgıyor bazıları çok farklı ve güzel buluyor. Ama ben 17.haftadan beri netim. GÖKŞİN'im

S Salty tüm isimler çok güzel ama yusuflar genel olarak biraz zor oluyor, daha depresif olmaya yatkın oluyor. Hazreti Yusuf kıssasını araştırmanı öneririm. O kuyudan çıkmaları bazen zor oluyor. Nitekim koyulan isimler çocuklara etki ediyor. Yahya ismini de düşünebilirsin alternatif olarak. Bence bu isimler arasında yiğit eymen daha iyi gibi. Çınar, poyraz, ada, bulut, vs. İsimler bana çok anlamlı gelmiyor. Dağ taş gibi cins isim gibi geliyor. Tabiki sen bilirsin

Erkek bebis bekleyenler ne isim koyacaksınız karar verenler bi paylaşabilir mi,biz de
Yusuf Kerem
Yiğit Eymen
Yusuf Çınar
Üçüde çok güzel birbirine uyumlu canım. Bizde utku koycaz. İsim bulmak çok zormuş gerçekten son ana kadar karar veremiyor insan.

Kızlar mıdem çok kötü acaip kramplar giriyor ne yapabilirim
Canım elma yada elma kabuğu kaynat mideyi rahatlatıyor.

Yusuf Kerem
Yiğit Eymen
Yusuf Çınar
Yusuf ismini yusuf peygamberden dolayı bende cok severim.yusuf kerem ikisi bir arada ağır gelebilir diye düşündüğümden.Bence Yusuf Eymen

Evet canım Yusuf inleyen ah eden demek aslında ve içerinde y harfi olan isimlerde geçmişe takılma özelliği çok olurmuş,ama Yusuf peygamberin hikayesi güzelliği ve iffeti hep hoşuma gitmiştir,okurken.esim de Yusuf ismine olumlu bakmiyor ama ben daha evlenmeden oğlum olursa Yusuf koyarim derdim kendi kendime bakalım nolcak ismi:)tesekkur ederim cevabın icin

Canım elma yada elma kabuğu kaynat mideyi rahatlatıyor.

Yusuf ismini yusuf peygamberden dolayı bende cok severim.yusuf kerem ikisi bir arada ağır gelebilir diye düşündüğümden.Bence Yusuf Eymen
Yusuf Eymen i de düşündük herkes bizim gibi ki ya valla su olsun diyemiyoruz gönül rahatligiyla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…