2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Aynı durumu yaşamışız canım hayırlısı hakkımızda
Bir belirti yaşayıp korkup heyecanlanıyoruz ama devamı olmuyor. Daha zor bir durummuş onu anladım.
Hem devamı gelsin bebeğime kavuşayım istiyorum hem de bi iki hafta sonra gelsin biraz daha hazır olurum diyorum korkudan. Ama sürekli tuvaletteyim resmen. birşey geldi mi diye bakmaktan gına geldi

İsmi netleştirmediniz mi canım siz doğuma da az kalmis bizde yeni karar werdik isme :)
Netlestiremedik ya benimkileri eşim beğenmiyor onunkiler de benim içime sinmiyo,persembe kucağımiza alacağız Allahin izniyle isimli hiç bisey alip yaptiramadim,hayirlisi,sizin ne olacak ismi

Canm hani herkesi sezeryana gönderiyo deniştinde ben ona istinaden söyledm.Yani tabiki kndi doktorun gelmiyckse boşuna oraya gidesn ki.

Merhaba arkadaşlar 37+2 günlük hamileyim az evvel devlet hastanesinde acilde nst cihazına bağladılar ve 3-4 tane sancım çıktı. 75-100 arası ama su yada kanama gibi bir belirti yok sancılarımda dayanılmaz degil cocugun aşagıdaki ittirdiğini hissediyorum baskı seklinde. doktorunuza görünün dediler. Bilemedim hafta sonu olduğu için gitsem mi gitmesem mi?

Bilmiyorum hiç canım doktor ihtimal görmüyor yeri çok dar ve kilo aldigi için dönemez dedi pazartesi günü son kontrol sonra tarih verecek sezeryan için
Ne değişik bu doktorlar ya, bazen uğraşmak istemiyorlarmış gibi geliyor ya deli oluyorum. Burada ters doğuranlar bile var, bebeğin önce ayakları çıkıyor, doktor içeride yakalıyor anneye de yardım ederek çıkartıyor bebeği ve işte normal doğum.. Sezaryene çok alışmış bizim memleket ya, kesip biçmeye bayılıyorlar, tabi parasını da alıyorlar Hepimizin hayırlı doğumları olsun inşallah ya, Allah doktora mecbur da bırakmasın, eksik de etmesin yani

S Salty ben de hacı Şerif'ten aldım çikolataları tadı ve paketlenmesi çok güzel kargo da çok hızlı geldi. Sadece biraz ince. Bizim evde fazladan tül kese vardı onların içine koydum. 2 şer badem şekeri ile güzel durdu. Kendin yap kısmından alırsan 70 tanesi 35 liraya geliyor. Yapışkanlarını sen yapıştırıyorsun. Ben o şekilde sipariş verdim içinden 76 adet çikolata çıktı :)

Kızlar gece gece hacı şerif dedik çikolata dedik ben kendimden geçmiş durumdayım canım acayip çikokata ve baklava çekti şu anda

İyi fikir aslında canım badem şekeri ve keseyle ama biz daha isme karar veremedik doğduktan sonra sipariş vercem ,ugrasamam o zaman sunum kutusunda olanlardan alayim eve gelene tutmak icin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…