- 31 Temmuz 2016
- 1.192
- 897
- 123
- Konu Sahibi y4zy4qmurum
-
- #28.461
Bir belirti yaşayıp korkup heyecanlanıyoruz ama devamı olmuyor. Daha zor bir durummuş onu anladım.Aynı durumu yaşamışız canım hayırlısı hakkımızda
İsmi netleştirmediniz mi canım siz doğuma da az kalmis bizde yeni karar werdik isme :)Bende sipariş edeyim ismini netlestirince,sagol canım
Netlestiremedik ya benimkileri eşim beğenmiyor onunkiler de benim içime sinmiyo,persembe kucağımiza alacağız Allahin izniyle isimli hiç bisey alip yaptiramadim,hayirlisi,sizin ne olacak ismiİsmi netleştirmediniz mi canım siz doğuma da az kalmis bizde yeni karar werdik isme :)
Bilmiyorum hiç canım doktor ihtimal görmüyor yeri çok dar ve kilo aldigi için dönemez dedi pazartesi günü son kontrol sonra tarih verecek sezeryan içinAy inşllah döner bazen doğuma 3saat kala bile dönebiliyormuş..
Ben sipariş verdim canım geldi çikolatalar ama tadına bakmadım :) Kargo çok hızlıydı ben memnun kaldımKızlar hacı şerif diye bi marka var ya ordan çikolata sipariş eden var mı nasıl acaba
Bende dün sipariş vermiştim n11de bugün teslim aldım gayet güzel ve uygun fiyatlarıÇiçek sepetinden bi çok kez sipariş verdim ordan hep memnun kaldım,ama hacı şerif de fena görünmüyor tecrube eden biri olsa bende sipariş ederdim fiyatları da çok uygun
Canm hani herkesi sezeryana gönderiyo deniştinde ben ona istinaden söyledm.Yani tabiki kndi doktorun gelmiyckse boşuna oraya gidesn ki.Ben doktorumun sezaryenci olduğunu söylemedim ki canım. Arkadaş birşey yazmış, bende ondan ötürü yazdım o cevabı. Doktorumda maddi konular devreye girdiğinde tavrı değişen biri haline gelmiş. Dört sene öncesinde bu hastane ve doktorlar böyle değildi.
Yapmadıgımız gün varmı ki kuzum:) bnm evde yapcak iş kalmadıki..
Yok cnm kv var, dısardaydık
Aynı durumu yaşamışız canım hayırlısı hakkımızda
Giremedim kuzum, kv var pek bakamıyorum
Ne değişik bu doktorlar ya, bazen uğraşmak istemiyorlarmış gibi geliyor ya deli oluyorum. Burada ters doğuranlar bile var, bebeğin önce ayakları çıkıyor, doktor içeride yakalıyor anneye de yardım ederek çıkartıyor bebeği ve işte normal doğum.. Sezaryene çok alışmış bizim memleket ya, kesip biçmeye bayılıyorlar, tabi parasını da alıyorlarBilmiyorum hiç canım doktor ihtimal görmüyor yeri çok dar ve kilo aldigi için dönemez dedi pazartesi günü son kontrol sonra tarih verecek sezeryan için
Eger ederde beğenirsen bizide haberdar et canımÇiçek sepetinden bi çok kez sipariş verdim ordan hep memnun kaldım,ama hacı şerif de fena görünmüyor tecrube eden biri olsa bende sipariş ederdim fiyatları da çok uygun
Kızlar gece gece hacı şerif dedik çikolata dedik ben kendimden geçmiş durumdayım canım acayip çikokata ve baklava çekti şu andaS Salty ben de hacı Şerif'ten aldım çikolataları tadı ve paketlenmesi çok güzel kargo da çok hızlı geldi. Sadece biraz ince. Bizim evde fazladan tül kese vardı onların içine koydum. 2 şer badem şekeri ile güzel durdu. Kendin yap kısmından alırsan 70 tanesi 35 liraya geliyor. Yapışkanlarını sen yapıştırıyorsun. Ben o şekilde sipariş verdim içinden 76 adet çikolata çıktı :)
İyi fikir aslında canım badem şekeri ve keseyle ama biz daha isme karar veremedik doğduktan sonra sipariş vercem ,ugrasamam o zaman sunum kutusunda olanlardan alayim eve gelene tutmak icinS Salty ben de hacı Şerif'ten aldım çikolataları tadı ve paketlenmesi çok güzel kargo da çok hızlı geldi. Sadece biraz ince. Bizim evde fazladan tül kese vardı onların içine koydum. 2 şer badem şekeri ile güzel durdu. Kendin yap kısmından alırsan 70 tanesi 35 liraya geliyor. Yapışkanlarını sen yapıştırıyorsun. Ben o şekilde sipariş verdim içinden 76 adet çikolata çıktı :)
Ahaha :)) ben deKızlar gece gece hacı şerif dedik çikolata dedik ben kendimden geçmiş durumdayım canım acayip çikokata ve baklava çekti şu anda
İyi fikir aslında canım badem şekeri ve keseyle ama biz daha isme karar veremedik doğduktan sonra sipariş vercem ,ugrasamam o zaman sunum kutusunda olanlardan alayim eve gelene tutmak icin
Ayy hamile kalmadan açmıştım hesabı çok severim kendilerini :) ama hamileleri düşünseymişim keşkeAhaha :)) ben dePsikolojik_biri in nickini gordugumde eğer acsam canım kumpir çekiyor kaç kere yaşadım valla:)))
Amann canimmm hamilelikte bitiyo nerden gelecek aklına zaten :))Ayy hamile kalmadan açmıştım hesabı çok severim kendilerini :) ama hamileleri düşünseymişim keşke
Kızlar gece gece hacı şerif dedik çikolata dedik ben kendimden geçmiş durumdayım canım acayip çikokata ve baklava çekti şu anda
Dimi yaa ama nickim yüZünden canı kumpir çekenlerden özür diliyorum. Hakkınızı helal edinAmann canimmm hamilelikte bitiyo nerden gelecek aklına zaten :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?