2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Ada gayet güzel bende beğeniyorum canım,siz bari karar vermişsnz vazgeçmeyi,biz tam karar veremiyoruz yoksa kimseyi takmayiz
Aynen canim kendi cocuklarimiz kimseyi ilgilendirmez ne isim koydugumuz, saygi duymazlarsa da kendileri bilirler. Sizde insallah icinize sinen bi isim bulursunuz canim :)

Yusuf bence cok iyi seçim eymende günümüz modern bir isim bende ikisi cok güzel.çınar ve kerem Yusuf’un yanında ağır olur diye eymeni seçtim ben :)
Eymen daha uyumlu ama çok kullanıldı sanki bende Yusuf Eymen nasıl diye kime sorsam ayy herkes de var!!gibi bi tepkiyle karşılaşınca başka alternatif bakayım demiştim ama ben çok begeniyirum Yusuf Eymen i ,karar verebilsek kimseye bakmayiz aslında

Benm çevremde hiç yok canım izmirdeyim :)
Ben pek duymadım :) içine hangisi siniyorsa onu koy aynen kimseye bakma sen.

Yusuf ismini çok severim Yusuf çınar gayet güzel bi ikili olmuş

Kızlar acilden geliyorum. Açıklık yine 1 cm çıktı . Nstdede aynı kasilmalari yasamama ragmen çizgi dumduzdu ebeye anlattim böyle boyle oluyor diye megersem yalancı sanciymis bu sertlesmeler dediki o bilerek oyleyapiyor yeri daralmis kendine yer acıyor dedi .bende dedim iyi zaten şimdi gelmesin haftam küçük oda dediki yo artık normal haftadasin bundan sonra gelebiliyor öyle diyince rahatladım ve heyecanlandimdemekki artık kendini hazır hissedince gelebilir

Canim aynisi bendede var 37 haftadayim dün özellikle taş gibi oldu ve acıdı karnim sanci boylemi oluyo ben bebek sıkıştırıyo diye düşündüm hep ama

Canim aynisi bendede var 37 haftadayim dün özellikle taş gibi oldu ve acıdı karnim sanci boylemi oluyo ben bebek sıkıştırıyo diye düşündüm hep ama
Düzenli olarak sertlesirse sancidir deniyor canım . Benimki de 3 dk Dabi oluyo ama sancı değilmiş nstde hiç sancı çıkmadı ebe bebek yerini genişletiyor dedi .

Düzenli olarak sertlesirse sancidir deniyor canım . Benimki de 3 dk Dabi oluyo ama sancı değilmiş nstde hiç sancı çıkmadı ebe bebek yerini genişletiyor dedi .
Teşekurler cnm valla dün hiç rahat degildim gece sabaha kadarda kuyruk sokumunda agri olunca bi an tedirgin oldum neyse daha büyüsünler erkn gelmk için

38 39 40 hafta gebe arkadaslar bisey soracgm sizin bebekler hıçkırıyomu hagla ben 37 haftadayim azaldi hıçkırıkları sizde durumlar nasil

38 39 40 hafta gebe arkadaslar bisey soracgm sizin bebekler hıçkırıyomu hagla ben 37 haftadayim azaldi hıçkırıkları sizde durumlar nasil
Canim benim baya azaldi hatta bazi gunler hickirdigini hissetmiyodum. Su aralar gunde 1 hickiriyoruz

Kızlar ya doğum sonrası banyo nasıl oluyor hastanede duş almak zor olur diye düşünüyorum eve gelene kadar o halde beklemek te zor olur siz ne yaptınız ne yapmayı düşünüyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…