2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Canm hani herkesi sezeryana gönderiyo deniştinde ben ona istinaden söyledm.Yani tabiki kndi doktorun gelmiyckse boşuna oraya gidesn ki.
Oyy baya karıştı canım :) arkadaş sezaryenci doktorlardan bahsetmiş, sayının ne kadar arttığından felan. bende sırada beklerken nst.den çıkan uç kişiyide sezaryene yolladiklarını gördüm. Ordan açıldı konu. Benim Drum normalden yanadir öncelik olarak. Bu bahsettiğim farklı doktorun hastaları.

Canım daha var Neden acele ediyorsun haftamız ayni nerdeyse ben ins martın 7 sinden sonra baslarım diyorum dogum egzersizlerine. Bebegin Gelisimu Nasıl onde mu senin ?
Bebeğim 2 hafta önde gidiyor canım, 1 cm de açılmam var. Doktor çok uzak gözükmüyor doğum dedi. Karnımda çok sertleşip gevşiyor. Ne zaman hazırsalar o zaman gelecekler canım, zamanla alakası yok. O sadece ön görülen tarih.

Anladım
Açıklık varsa Evet birde ondeyse gelisimi o zmn sen basla islere cunku normalde bir gun bile Aslı'nda iyi anne karnında kalmaları tam günlerini tamamlamaları

Anladım
Açıklık varsa Evet birde ondeyse gelisimi o zmn sen basla islere cunku normalde bir gun bile Aslı'nda iyi anne karnında kalmaları tam günlerini tamamlamaları
Evet doktorum da öyle söylüyor ama ben bir an önce kavuşmak istiyorum ya en son 30 haftalıkken gördüm oğlumu, yüzünü görememiştik aşağıya indiği için ve burada 3 kez ultrason yapıldığı için.. Sizler gibi her hafta göremediğim için çok merak ediyorum onu yaa Annesine gelmek istiyor o da teyzesi, aceleci benim tontişimm

Kızlar benim gibi kasılma yaşayan varmı ? 3 gündür düzenli şekilde belli saatlerde Karnım taş oluyor düzenli bi şekilde oluyor 3 5 dakikada bir . Ve ağrı oluyo olunca acaba doğuma hazirlikmi yoksa erken doğum tehdidimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…