- 26 Temmuz 2013
- 2.291
- 2.814
- 333
- Konu Sahibi y4zy4qmurum
-
- #28.741
Maşallah maşallahKızlar ben kontrolden çıktım, bebek 3400 dedi ben şok.. Özelde hep minyon dedi, karın gelişimi geri bir hafta dedi. 2900 kilosu dedi. Beni strese soktular gerilik var diye diye.. Sağlığı yerinde ya binlerce şükür olsun. Hepimiz sağ salim kavusuruz sağlıkla insallah.
Öğlen sonrası nst.ye giricem, doğumun her an olabilir artık kan geldiğinde korkmanada gerek yok dedi. Bakalım ne zaman gelcek kızçem:)
Canım senin kızla benim kız bir gidiyor :)))Kızlar ben kontrolden çıktım, bebek 3400 dedi ben şok.. Özelde hep minyon dedi, karın gelişimi geri bir hafta dedi. 2900 kilosu dedi. Beni strese soktular gerilik var diye diye.. Sağlığı yerinde ya binlerce şükür olsun. Hepimiz sağ salim kavusuruz sağlıkla insallah.
Öğlen sonrası nst.ye giricem, doğumun her an olabilir artık kan geldiğinde korkmanada gerek yok dedi. Bakalım ne zaman gelcek kızçem:)
Masallah canım sana da bol sut ve gazsız bi bebek diliyorum,annelik tabi dünyanın en güzel duygusudur tum yorgunluğa rağmen,darisi bizlereIyiz cnm sukur. Emzirmekle.ugrasiyorum hala iste. Uykusuz geceler yorgunluk hep bir arada. Ama annelik.inanilmaz.guzel.birseymis. bakip bakip aglayasi geliyor insaninbenden size tavsiye bol bol uyuyun bu gunlrr bidaha gelmeyecek ben hortlak gibi geziyorum ama.alismaya basladim sankim. Rabbim kolaylikla.dogummnasip etsin hepinize
gözünaydın canım maşallah sağlıklı kızımız, hayırlısıyla bi kucağımıza alsak bitcek bu endişelerKızlar ben kontrolden çıktım, bebek 3400 dedi ben şok.. Özelde hep minyon dedi, karın gelişimi geri bir hafta dedi. 2900 kilosu dedi. Beni strese soktular gerilik var diye diye.. Sağlığı yerinde ya binlerce şükür olsun. Hepimiz sağ salim kavusuruz sağlıkla insallah.
senin adına çok sevindim, uyu diyorsun ama gel de uyu, bir aydır uyuyamıyorum gece yirmi dk uyuyup uyanıp sabah önce yedilere sonra dokuzlara kadar oturan ben, bugün hala uyumuş değilim. çok fena psikolojim bozuldu, zaten kilolar aldı başını gidiyo, aynada bi gördüm kendimi yüzüm çökmüş, bitirdi beni bitirdi hamilelik, kızımın güzelliğini düşünüp moral bulmaya çalışıyorum ama benden hayır yok,,Iyiz cnm sukur. Emzirmekle.ugrasiyorum hala iste. Uykusuz geceler yorgunluk hep bir arada. Ama annelik.inanilmaz.guzel.birseymis. bakip bakip aglayasi geliyor insaninbenden size tavsiye bol bol uyuyun bu gunlrr bidaha gelmeyecek ben hortlak gibi geziyorum ama.alismaya basladim sankim. Rabbim kolaylikla.dogummnasip etsin hepinize
Sizede maşallah canım:) benide özelde korkutmuşlardı ama kanama olabilir artık dedi dr. Durumumuz da aynıymış:) inşallah az kaldı canım.Çok şükür canım hiç gerilme bazen rahatça konuşup bizim canımızı sıkmayı seviyolar galiba.. hiç üzülür müyüz takmıyolar.. sağ salim kucağına alırsın inşallah bebişini :)
Benim de kontrolüm vardı sabah herşey iyi dedi 3230 gr dedi bi haftada 30 gr almış ben de şaşırdım geçen hafta da 3200 dü dedim 100 gr oynayabiliyo takılma ona dedi.. kanamayı sordum acile geldim dedim onlar normal doğuma hazırlık damla kan gelir dedi suyun sancın olursa gel dedi normal doğum için bekliycez artık dedi :)
El mahkum bekliyorum sabırsızlanmaya başladım artık ne zaman olur bu doğum :))
Evet canım, ortalama bir civarda doğar muhtemelen. Gerilik felan demedi hiç ona sevindim. Suyu az, gelişimi geri, plasenta yaslanmıs vs vs.. Neler söylemişti dr, inşallah hiçbiri olmadan sağlıcakla kavusuruz:)Masallah canım,ölçümlerin güvenilirliğini sayende tekrar gorduk,bebisler ne çıkarsa artık sağlıklı olsunlar da:)senin de gayet iyi herşey yolunda gorunuyor saglikla gelsin minnos
Sağol canım, ölçümler sorun değilde halen gelişimi geri ve solunumda sıkıntı yaratabilir dedi özeldeki ya. Geçenli olaylarda eklenince sadece para sömürüsü oldugunu düsünmeye basladım.gözün aydın güzel haberler almışsın, ya bu ölçümler yanılabiliyor çoğu zaman kafa ve kemiği genelde iyi ölçüyorlar ama karın çevresi daha zor ölçülüyor diye okumuştum o da çıkan kiloyu etkiliyor
Aynen canım hayırlısıyla insallah:)Maşallah maşallah
Hadi bakalım ya sağlıkla gelsinler artık sonrada sıra bize gelsin :)
Şubat bitmesine son 2 !
Evet canım, ciddenn aynı gün doğururuz belki:))Canım senin kızla benim kız bir gidiyor :)))
Hayırlısıyla alıcaz inşallah canım, sonuna geldik şükür:) bu arada kız bebişe hamilelik daha zormuş bende tecrübe ettim, yüzüm felan çok tuhaf, vücudum şaftını kaybetmiş:)) ama değer inan, hepsi geçip gidicek, bunların hiçbiri bir mucizeyi taşımaktan daha değerli deil bunu düşün:)gözünaydın canım maşallah sağlıklı kızımız, hayırlısıyla bi kucağımıza alsak bitcek bu endişeler
senin adına çok sevindim, uyu diyorsun ama gel de uyu, bir aydır uyuyamıyorum gece yirmi dk uyuyup uyanıp sabah önce yedilere sonra dokuzlara kadar oturan ben, bugün hala uyumuş değilim. çok fena psikolojim bozuldu, zaten kilolar aldı başını gidiyo, aynada bi gördüm kendimi yüzüm çökmüş, bitirdi beni bitirdi hamilelik, kızımın güzelliğini düşünüp moral bulmaya çalışıyorum ama benden hayır yok,,
Aynen katılıyorum , minik minik yüzümde damar çatlaması vardı iki tanr , onlarda büyümüş.sankiSizede maşallah canım:) benide özelde korkutmuşlardı ama kanama olabilir artık dedi dr. Durumumuz da aynıymış:) inşallah az kaldı canım.
Evet canım, ortalama bir civarda doğar muhtemelen. Gerilik felan demedi hiç ona sevindim. Suyu az, gelişimi geri, plasenta yaslanmıs vs vs.. Neler söylemişti dr, inşallah hiçbiri olmadan sağlıcakla kavusuruz:)
Sağol canım, ölçümler sorun değilde halen gelişimi geri ve solunumda sıkıntı yaratabilir dedi özeldeki ya. Geçenli olaylarda eklenince sadece para sömürüsü oldugunu düsünmeye basladım.
Aynen canım hayırlısıyla insallah:)
Evet canım, ciddenn aynı gün doğururuz belki:))
Hayırlısıyla alıcaz inşallah canım, sonuna geldik şükür:) bu arada kız bebişe hamilelik daha zormuş bende tecrübe ettim, yüzüm felan çok tuhaf, vücudum şaftını kaybetmiş:)) ama değer inan, hepsi geçip gidicek, bunların hiçbiri bir mucizeyi taşımaktan daha değerli deil bunu düşün:)
Ooyy maşallaah maşallah... Gözünüz aydn olsuun. Hayırlı sağlıklı ömür nasip etsin Rabbim.Sabah 10 yirmi geçe sezeryan ile doğum yaptım 3500 gr hersey yolunda sütüm geldi emzidim ikimiz de rahatladık darısı sizin başınıza bir avaz inşallah
Bi hafta nasil dayandin ben dusmanimla bile bi hafta kus duramam adım atarım,iste benim hayal da bu,boyle de kıymetsiz oluyo insan
Ay hayirli olsun gozunuz aydın benim de saat 3 te kontrol gün verecek sezeryan için. Genel anestezi ile mi oldu. Benim ilk ve çok stres yapıyorumSabah 10 yirmi geçe sezeryan ile doğum yaptım 3500 gr hersey yolunda sütüm geldi emzidim ikimiz de rahatladık darısı sizin başınıza bir avaz inşallah
allah analı babalı buyutmek nasıp etsın ınsallahhh arkadasımm. cok sukur melegıne kavustun, ınsallah bızler de vaktı zamanı gelıncee kucagımıza alırızzz..:):) cok sevındım senın adınaaaSabah 10 yirmi geçe sezeryan ile doğum yaptım 3500 gr hersey yolunda sütüm geldi emzidim ikimiz de rahatladık darısı sizin başınıza bir avaz inşallah
Oyyy masallah yaaaSabah 10 yirmi geçe sezeryan ile doğum yaptım 3500 gr hersey yolunda sütüm geldi emzidim ikimiz de rahatladık darısı sizin başınıza bir avaz inşallah
Acıbadem sencer bey canımBodrumda doktorun kim acaba bende bodrumdayım ama hala doktor konusunda kararsizim da
Iyi günler öncelikle Allah kolay doğumlar nasip etsin. Sizin yazılarınızı okudum çok üzüldüm yazmak istedim hakkınızı helal edin. Bende özele gidiyordum. Doğumdan 4 gün önce doktor bebegimin 1700 kilo olduğunu kafasının aşırı büyük olduğunu beyninin su topladığını hemen sezeryana almamız gerektiğini söylemişti. Tabii ben ve eşim çok şaşırdık çünkü 1 hafta önce her şey yolunda hiç bir sıkıntı yok kilosu 2800 denilmişti. Kabul etmedik hemen devlete gittik. Sıkıntı yok sizden sezeryan parasını koparmak istemiş dedi doktor. Bu arada çatı muayenesini de yapmadı çok zayıfsınız doğuramazsın direkt sezeryan olsun demişti özelde ki doktor. 4 gün sonra normal doğum yaptım. Kızım 3470 kilo doğdu. Devlet hastanesinde yaptım doğumumu ve doğumdan iki saat sonra taburcu olup evimize gelmiştik. Yani hamileliginiz en güzel günleri Allah işini bilen doktorlarla karşılaştırsın. Mutlaka başka doktorlara da görünün kimi gerçekten para tuzağı oluyor. Hayırlı doğumlar diyeyim kaçayım artık. Allah yardımcınız olsunSizede maşallah canım:) benide özelde korkutmuşlardı ama kanama olabilir artık dedi dr. Durumumuz da aynıymış:) inşallah az kaldı canım.
Evet canım, ortalama bir civarda doğar muhtemelen. Gerilik felan demedi hiç ona sevindim. Suyu az, gelişimi geri, plasenta yaslanmıs vs vs.. Neler söylemişti dr, inşallah hiçbiri olmadan sağlıcakla kavusuruz:)
Sağol canım, ölçümler sorun değilde halen gelişimi geri ve solunumda sıkıntı yaratabilir dedi özeldeki ya. Geçenli olaylarda eklenince sadece para sömürüsü oldugunu düsünmeye basladım.
Aynen canım hayırlısıyla insallah:)
Evet canım, ciddenn aynı gün doğururuz belki:))
Hayırlısıyla alıcaz inşallah canım, sonuna geldik şükür:) bu arada kız bebişe hamilelik daha zormuş bende tecrübe ettim, yüzüm felan çok tuhaf, vücudum şaftını kaybetmiş:)) ama değer inan, hepsi geçip gidicek, bunların hiçbiri bir mucizeyi taşımaktan daha değerli deil bunu düşün:)
Teşkl canım çok sağolHiç sorma canım ya:) bu arada doğum günün kutlu olsun, bebişte hediyen olsun inşallah:)
Allah sağlıcakla kurtarsın canım
İnşallah canım inşallah gerek kalmaz. Hayırlısı ile doğururuz
Gün gelir Oda olur canım inşallahSağol kuzum senindeeeaz daha dşimizi sıksaydık bebelerimizle kutlardık ama kısmet bakalım :)
Kız su doğum geçsin kocayi adam etme topigi aç yöneticisi ol,valla senden öğrenilecek çok şey var gibi:)))
Endişelenme canım , iki haftayıda bekleyebilir. Ben on gün sonrasına doğurmuştum nişandan sonra...Kizlar nisanim geldi galiba.ayni googledeki gibi geldi.kahverengi sumuksu pelte gibi . Galiba dün acilmaya bakarken nisanimida soktu ordan . Bakalım hayırlısı olsun hakkımızda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?