2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Endise duymuyorum. Çünkü burda 4 5 arkadasimizinki geldi ve hala dogurmadilar benimkide hemen olmaz galiba içime dogan olcak ve 38 de dogcak inşallah çünkü nisandan sonra 1 gundede oluyomus 2 haftadada. Bide aklım karışık kivami herşeyi nişan gibi ama belki açılma kontrolünde n dolayi geldi yani nisanda olmayabilir

Saol canım benim haklısın :) bi de 100 gr oynar diyolar 200 gr zayıflar mı bebek :) oy artık takılmıyorum valla pek 2 günde 1 duşumu alıp hazırlanıp bekliyorum doğum başlar mı acaba diye :) her sabah uyandığımda dün de doğurmadım bugüne Allah Kerim deyip gülüyorum

Evet canım aynı durumlarımız nişan geldi düğün yapcaz aha da doğum yapcam dedim ayaklandık oturduk geri

Hayırlısı olsun Rabbim ne zaman nasip ederse doğururuz sağlıkla inşallah

Ayy inanmıyorum
Yaa resmen hangisi dogru acaba su hale
Bak hep
Geri diyordu doktorun cok sinir oluyorum
Ben boyle seylere neyseki cok guzel
Haberler bunlar CNm hadi bakalım Prensesler sagsalim Zaman'ında gelsinler yuvalarımıza
Sabah 10 yirmi geçe sezeryan ile doğum yaptım 3500 gr hersey yolunda sütüm geldi emzidim ikimiz de rahatladık darısı sizin başınıza bir avaz inşallah
Ya NE guzel gozun aydın darısı bize insaallah

Benimde iki dogumumda olmadı canım nişan zaten belli bi belirti değil ki 2 hafta bekleyen olmuş nisandan sonra . Ben bide emin olamiyorum nisan olduguna acilmaya baktı diye geldi yani bi nevi zorla çıktı ordan
Saka yapıyorum canım ama anlattıgın nişana benziyor sen yinede hazırlık lı ol..herkesin kı birbirine benzıyecek diye bir kaide yok...sen benden daha iyi biliyorsun cantan hazır mı gerısıde çok önemlı değil herşey hallolur

Sezeryan için son gün beklenmez ztn normal doğumun risklerinden dolayı, 38den sonra alıyolar 37den sonra bebekte bi sıkıntı çıkmıyo erken olmuyo ztn bende perşmbeye gün aldım 38+6 oluyo iknci sezeryanım olcak doktor günü bana bırakmştı

Gelişim geriliği yumurtlama gününlemi alakalı yoksa minyon bebekmi gözüküyo önemli olan bu bence, bebeğin gelişimyle doğumun bi alakası yok bazısı çok erken doğuruyo bazısı 4 kiloyu geçiyo yine doğmuyo, birde almak istiyo derken sezeryanmı istiyo suni sancıyla deneme yapmıcakmı bence en azından 40a kdr beklesin derim gelmezse suni sancı oda olmazsa sezeryan çevremdede hep böyle oldu

Ahh ahh 30 haftadan belli hazır canım düşündükçe içimi bi heyecan kaplıyor çok merak ediyorum hepimiz ne zaman kaçinci haftada doğurcaz diye çok değil 1 ay sonra burda herkes bebis lerle ilgili soru soracak artık

Ben aslında ona soyledim zaten ultrason olcumleri de var tabi 6 gün kesin geç.yarin hatirlatacagim bence de bi hafta daha kalsın
Kesinlikle söyle bence sezeryan için acil bir sebep yoksa karnında dursun biraz daha kuvvetlensin bebek :)

hangi açıdan gelişim geri dedi ki? Özeldekş mi dedi birde solunum sıkıntısı yaşabiliri neye dayanarak dedi onu anlamadım ultrasondan nasıl anlayacak ki, ki haftası da iyi yani ciğerleri artık gelişti

Sabah 10 yirmi geçe sezeryan ile doğum yaptım 3500 gr hersey yolunda sütüm geldi emzidim ikimiz de rahatladık darısı sizin başınıza bir avaz inşallah
Gözün aydın darısı bize inşallah
Kizlar nisanim geldi galiba.ayni googledeki gibi geldi.kahverengi sumuksu pelte gibi . Galiba dün acilmaya bakarken nisanimida soktu ordan . Bakalım hayırlısı olsun hakkımızda
bende de geçen hafta az birşey gelmişti ama gördüğün gibi hala burdayım :)) birde nişan gelse bile tekrar oluşabilirmiş diye okumuştum bir yerde yani Doğum belirtisi değil maalesef

Sağlıcakla geldikleri en büyük hediye olacak Allahın izniyle kuzum:) senin yüzünde insallah geçer ya, bende kendime ne yaparsam yapayım beğenmiyorum:)
Oyy maşallah:) Sağlıcakla büyüsün analı babalı insallah:)
Çok çok teşekkür ederim ilginize. Son haftalarda böyle stresler yaşatıyolar zerre kadar düşünmeden. Güya özel hastane, vicdanları eksiliyor kazandıkları parayla.. Bu mesajınız çok iyi geldi tşk ederim tekrar, Allah yavrunuzu sağlıkla büyütmek nasip etsin, inşallah bizde sağlıcakla atlatırızz bu süreci:)
Kizlar nisanim geldi galiba.ayni googledeki gibi geldi.kahverengi sumuksu pelte gibi . Galiba dün acilmaya bakarken nisanimida soktu ordan . Bakalım hayırlısı olsun hakkımızda
O kontrolle alakalıda olabilir canım, nişana nel bağlamamak lazım, bende de halen sancı yok:)
Bir nişanım bile yok anlıyormusun ....
Olmasa da olurrr, nasılsa başlamıyor doğum, vakti saati gelmeden:) biz iyice sıyırınca gelcekler heralde tövbe yaa :)
Evet canım aynı durumlarımız nişan geldi düğün yapcaz aha da doğum yapcam dedim ayaklandık oturduk geri

Hayırlısı olsun Rabbim ne zaman nasip ederse doğururuz sağlıkla inşallah
Aynı aynııı canım, bende bi heveslenmiştim ama nerdeee sancı mancı bişey yok:) hayırlısı napalım, ne kaldı zaten şurda..
Özelde hep öyle diyodu dr. Mutlaka bir olumsuz şey çıkartıyodu. Devlete gittim bugün herşey normal çıktı. Allah korusun bebişleride bizide, sağlıcakla atlatıp büyütelim bebişleri inşallah. Kime inanıcamızı şaşırdık..
Kilosu ve karın çevresi hep bir hafta geri diyodu. Cuma günüde öyle dedi, doğarsa slunum sıkıntısı olabilir, emme güçlüğü olabilir, birkaç gün küvöz gerekebilir vs vs.. 2900 olmuş bir bebeğe bu kadar sey söylemesi garip geldi. Sadece kilosu az ditip solunumu bahane etmesi alakasız... Kızlar burda demişti küvöz parası alıyolar devletten diye. Ne düşünebiliriz ki bu durumda.. Bir de açıklık kontrolü için yatış yaptırıp eğer yoksa taburcu etmeyede ücret istediler. Pes artık gerçekten...

Herkese merhaba , cumartesi günü doğuma giderken yazmıştım, bugün evimize döndük nihayet, cumartesi günü saat 11’de oğlum 36+6 haftalıkken 3260 gr olarak doğdu, herşey yolunda gitti, ayılırken biraz acı hisettim sonra zaten devamlı ağrı kesici verdiler, sütüm de hemen geldi, emzirme çalışmalarına devam ediyoruz, iyi dilekleriniz için teşekkür ederim, umarım herkes sağlıkla kucağına alır bebeğini

Dün bi kadın gelmişti 2. Hamileligi 39 haftalik ti 4 cm açılması çıktı yatış verdiler VALLA bi heveslendim oan keşke benide doğuma alsalar diyegercekten 39 dan sonra beklemek sıkıntı
Ilk bbeeyinmi cnm cokkkk heycanlisin cok beklion hemen kavusmakk neguzell yaaa Allah buyuk olcak bitecek eger yapamasaydik Rabbim bize bunu vermezdi

Evet ama benim yumurtlamayi da saydığımız da 15 gün erken oluyo ,bu kadarina gerek var mı yani bebegin solunumun da sknti çıkar diye endişeleniyorum,yoksa boyu kilosu iyi,bi yandan da bebek kanalda beni zorluyor her an gelecek diye de korkuyorum bakalım yarın tekrar hatrlatacagim belki unuttu o geç yumurtlamayi öyle tarih verdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…