- 24 Nisan 2010
- 4.196
- 5.765
- 733
- Konu Sahibi y4zy4qmurum
- #29.481
Hu bu bu doğum yapan kadınlar nereeler bizi unuttular
Benimde kasılmalarım var hemde rahmin üst kısmında bakalım neler olacak artacak mı sıklasacak mı yoksa bu da mı yalancı psikolojik mi hayırlısı herşeyin ama bugün psıcolojım pert
Benimde kasılmalarım var hemde rahmin üst kısmında bakalım neler olacak artacak mı sıklasacak mı yoksa bu da mı yalancı psikolojik mi hayırlısı herşeyin ama bugün psıcolojım pert
kızımın canı tatlı çekti tatlı yaptım
şimdi sağ kalça kemiği felç
uzandık, kızım hala kıpır kıpır ben yoruldum o yorulmadı
daha çok başındasın, ikili üçlü testlerde doktorlar gerecek de gerecek seni. Yok şeker yüklemeseydi, yok down sendromıydu, amniyosentezdi. Bırak her şeyi kenara. Bebeğinin tadını çıkar benim 4ay nasıl geçti bilmiyorum. Üçlü tarama riskli çıktı, zırıl zırıl ağladım. Maddi olarak skışık olmamza rağmen, o kadr para verip özel muayenede detaylı ultrason yaptırdık. Orda her şey temiz çıkmasına rağmen, yüzde yüz sağlıklı diyemediler. O yüzden tatlım.. Tekrar söylüyorum sem Allah de ötesini bırak. En başındasın, bi kaç farklı hastane ve doktora git. İyi bir doktor seç ve Doktorun dediklerine dikkat et.. Öpüldün tatlım, günlerinin tadını çıkart