2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
İyi ama şükür sudan sonra açılma olmuş sunide olsa
Yoksa sezeryan o zaman anladım canım.

Sizin kaçıncıdoğum?

Merhaba kızlar, bebişinin kilosu haftasına göre kilolu olanlar nasıl besleniyorsunuz? Benim bebeğim 3 hafta önce 2 kg dı yani zayıf dedi doktorum moralim bozuldu, bebeğim niye zayıf kaldı bilmiyorum

Merhaba kızlar, bebişinin kilosu haftasına göre kilolu olanlar nasıl besleniyorsunuz? Benim bebeğim 3 hafta önce 2 kg dı yani zayıf dedi doktorum moralim bozuldu, bebeğim niye zayıf kaldı bilmiyorum
Cnm benimkide sayif 33 kene 1838 di ama herkes normalse minyon annesi gibi genetik diorlar

Maşallah canim benimde oyle olcak sanirim ilk dogummu bu senin cok zorlandin mi bende israrla normal istiyom da
Epidural alma şansınız varsa epidural alın. Ilk dogumumda epidural almıştım. Ve cok zorlamamıştım .
Fakat bu doğumda epidural alamadım. Çünkü acılmam çok hızlı oldu.hastaneye ilk gittigimizde 2 cmdi. Suni takıldıktan 1 saat sonra filan 3 cm olmuştu. Ama sonra ağrılar epey arttı, daha 5 cm olmamıştır filan dediler. Artik dayanamayacağım demeye başladım. Eve muayene etti açıklık 8 cm e ulaşmış. Doguma az kaldı epidural yapalım rahatlarsın dayan dedi . Doğumhane te indirdiler, anestezi uzmanı geliyor dediler. Ben dedim baskı çok oturamıyorum. Çatala çık yine kontrol edeyim dedi, çatala çıkardılar, bebek geliyor kafası görünüyor, doktoru çağırın derken , doğdu. Son 30 dk zordu. 3 saatte filan doğdu. Ilk doğumunda da çok çabuk açılma olmuştu yine suni sanciyla ama epiduralle çok daha rahattı.
Allah sağ-salim kucağınıZa almayı nasip etsin inşallah

Haftasına göre dedikleri ortalama alınan birşey. Moralinizi bozmayın. Bebekten bebeğe değişiyor bu durum. Benim bebeğe kilo aldırdığı bildiğim doktorumun tavsiye ettiği gıdalar; muz, kavrulmamış fındık(Doğum sırasında anüsle vajina arasının da elastik olmasını sağlıyormuş ilaveten), ceviz, günlük 1 yumurta+beyaz peynir+1 bardak süt. Hepsini herzaman yiyemiyor insan ya erişimi olmuyor ya da bıkkınlık geliyor. Olabildiğince artık. Sağlıkla gelsin bebişiniz.

Evet canım 2 cm iken sancim yoktu 40- 50 çıkıyordu. Suni +epidural çok zor değil. Ama sadece suni biraz zorluyor. Ama hızlandırıyor doğumu bende. Her bünye fark li. Allah kurtarsın.

Benım de olee sebebi kan akısıymıs her bunyede farklıymıs kac bebeğim olsa da böyle olacakmıs bu ıkıncı dogduktan sonra ılkım çabuk toparladı sakın uzme kendini ben ikincidee rahatım

Cnm epeduralle gercrktende rahattmi bende istiorum konustum dontorumla tm dedide insaAllah ise yarar agri hizetmem
Epidural alma şansınız varsa epidural alın. Ilk dogumumda epidural almıştım. Ve cok zorlamamıştım .
Fakat bu doğumda epidural alamadım. Çünkü acılmam çok hızlı oldu.hastaneye ilk gittigimizde 2 cmdi. Suni takıldıktan 1 saat sonra filan 3 cm olmuştu. Ama sonra ağrılar epey arttı, daha 5 cm olmamıştır filan dediler. Artik dayanamayacağım demeye başladım. Eve muayene etti açıklık 8 cm e ulaşmış. Doguma az kaldı epidural yapalım rahatlarsın dayan dedi . Doğumhane te indirdiler, anestezi uzmanı geliyor dediler. Ben dedim baskı çok oturamıyorum. Çatala çık yine kontrol edeyim dedi, çatala çıkardılar, bebek geliyor kafası görünüyor, doktoru çağırın derken , doğdu. Son 30 dk zordu. 3 saatte filan doğdu. Ilk doğumunda da çok çabuk açılma olmuştu yine suni sanciyla ama epiduralle çok daha rahattı.
Allah sağ-salim kucağınıZa almayı nasip etsin inşallah

Agri gidio ama hiz var diorlar nasil birseydi

Selam
Perşembe akşamı sancılandım bende biraz dışarı çıktım yürüdüm eve gelince duş aldim devami gelmedi ama karnımda sertleşme kasılma çoğaldı.
Geçtiğimiz salıydı kontrolüm bebek için keyfi yerinde bekler daha demişti dr. Bakalım belli de olmaz bunu anladım.
Doğum yapanlar güle gül e büyütsünler.
Takıp ediyorum hergun ama ne zaman yazsam sorsam pek cevap alamiyorum.
Bebeği zayıf olanlar için muz süt kaşar çiğ fındık badem ceviz önerebilirim hene hemen topigin en toplu bebeklerinden benimkide allah hepimize hayırlı doğumlar en kolayında nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…