2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Kızlar süt yapan içecekler satılıyor ya e bebekte malt içeceği vs...
Bunları hamileyken kullanan var mı aranızda??
Öyle zevkine içtim birkaç kez...
Farklı değilse marketlerde de var. Doğum sonrası yüklenelim inşallah deneyenler varsa :)

Selam kizlar bugun kontrolumuz vardi nst.miz sorunsuz cok sukur sanci yok 38 haftalik olduk ama bebegim 2.5 kilo zayif bi bebek dr sorun yok dedi ve babasinin dogum gununde bize sezeryan icin gun verdi :) ozel hastane tabiki... borc aldik isyerinden mecburen cunku devlet hastaneleri kabul etmiyor

En sona biz dogurcaz sanırım herkesi doğuma yollucaz A Albeni7 bebeğine kavuşmalar hayırla büyütsün insallah

Canım gözün aydın güle güle büyüt kuzunu. Şansı bahtı bol olsun inşallah

Kızlar benimde sancılar hıc sıklasmıyor 5 dakika da bir kasılma şeklinde geliyor zamanı gelmedi galiba daha ama sabahdan belli hıc geçmedi şimdi çok hafif belıme sızı girdi ama yok sıklasmıyor

Bende ve benim kız da sizden kuzucuklar..
Hafif adet sancıları gelip gidiyor onun dışında hiç bişe yok.. kasılma deseniz o nedir derim, sizinki kadar da aksiyon yok yani.. Korkuyorum bu kız suni sancıya ya da sezeryane mecbur bırakcak beni yarın kontrol günü inşallah yola çıkmıştır bizim uyuşuk gelsinler de sıramızı savalım artık
L LaleZar86 Y Yeni ben lazim

Bizimde dun kontrolumuz vardi 21 martta sezeryan icin gun verdi doktorumuz hayirlisi insallah butun herkese hayirli dogumlar.

Valla canım 12 saattir 5 dakia da bir kasılma geliyor dkk ilerleme mı olmaz hatta bazen 6 oluyo 7 oluyor ama hıc geçmedi ama 12 saattir tık ilerleme yok ben hiçbirşey anlamadım zamanı gelmedi herhalde

Canim sezaryen sebebi ne? Benim de 2 haftadir 2.750de kaldi kilosu bakalm yarn kac cikacak. Minyon olacak bizimkiler galiba. Dogum nezaman ? Gunlerimiz yakin da merak ettim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…