2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Canımm çok sevidnim. Allah sağlıklı ömürler versin inşallah Başka doğum yapan arkadaşlarda varsa göremediğim onları da tebrik ediyorum buradan kızlarrrr Benimde bugün 2'de randevum var, bakalım doktor ne dicek açılma ilerlemiş mi bakalım ?!

Evet hareketleri var canım oynuyor ama bende anlamadım gerçekten neden dk düşmüyor neden sıddetlenmiyor demekki zamanı var ama hıc geçmedi kasılma..
Normaldir inşallah. Baksana düzenli gelişiyor ama artmıyo diyosun. Olmadı gece bi git canım hastane yakınsa...

Normaldir inşallah. Baksana düzenli gelişiyor ama artmıyo diyosun. Olmadı gece bi git canım hastane yakınsa...
Hastane çok yakın canım ama burda öyle ılermıyor telefonla soru bile soramıyorsun Allah merhametli kişilerle karsılastırsın...gıdersem ya yatacagım ya yatacagım

Ay canım kusura bakma ben seninde iki oğlun var bu kız sanıyorum oğlundan çok özür diliyorum
benim ilki kız 39+1 de doğdu ikinci erkek o da 39+6 da doğdu bu da erkek bu da abisinin yolunda ilerliyor :) erkek çocukları anneye düşkün olurmuş ya benimkilerde o hesap :))

Bana da doktor 1 hafta erken gelecek demişti ama bugün kontrole gittik. Henüz Doğum kanalıma inmemiş ama inmek için hazırda bekliyor dedi. Azıcık erken kavuşucam diye seviniyordum ama bebişim içeride rahat sanırım. Vaktinden önce gelmeye niyeti yok gibi.

Benimki de 2400daha ins doktorun dediginden kucuk dogmaz bana da zayif ama sorun yok diyor

İlk önce su gelirse , hemen sancıdamı ekleniyo canım bilmiyorum ben onu.
bu kişiden kişiye değişebilir bazılarında su gelince hemen sancı da başlıyormuş ama bende öyle olmadı. Benim iki doğumda da önce su geldi hastaneye gittim sancı yoktu bekledik sonra hafiften gelmeye başladı ama düzensiz ve açılmayı ilerletmedi su gelince de öyle eve git sancı bekle demiyorlar çünkü enfeksiyon riski oluyor 24 saat içinde doğum olması gerekiyor o yüzden suni sancı verdiler bana ikisinde de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…