2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Canım panik olman kadar doğal bisey yok annelik şimdiden başladı tabi,ama rahat ol dua et sen iyi oldukça bebis de iyi olacak kucağına alınca bunların hepsini unutacaksin şimdiden rahatlatmaya bak,burda suyu fazla olan o kadar kişi vardı kimse aksi biseuden bahsetmedi.bebegjn saglikla gelecek annesi az kaldı

Bebegin gelisimi nasil canim centik bende de var kilo az oliyor
Gelisimi normal Suan da Can'ım cok sukur onda sıkıntı yasamadık tansiyonda olmadı açıldığını düşünüyoruz biz Çetnik'lerin erken dönem centikleriydi acilir demişti de 22. Haftamda OLMUSTU 28. Haftaya kadar düzelebilir demişti sanırım duzeldi Bi yan etki yasamadık cunku. Senin Nasıl Suanda ??
Dimii..
Allah razı olsun ki kv var.. Eşimde öyle.. Şükür birbirimize yetiyoruz. Ben ailemden hiçbişey görmedim, halende görmüyorum, maneviyat bile..
Can'ım yaa sasırdım inan neden oyle
Oldu kı lahusa lahusa ne beklentileri var bu insanların hemde senin canin kanın bu insanlar .. Kan bağı bazen Cidde'n bos gibi geliyor

Cok teşekkür ederim kuzum
Bizde kavuşalım artık :)
Okudun mu bilmiyorum bugün benden nişan geldi ama nst de sancım cıkmadı doktor geri yolladı.12 mart vermişti sezaryen tarihi o zamana kadar bekler mi meraktayım

Doktoruna sor bence ama bırakılması gerekiyor diye biliyorum kasılmaların başlaması rahmin hazırlanması gerekiyor artık cok sukur benim yaklaşık bir aydır var yalanci sancılarım son bir haftadır daha da sıklaştı akşamları saatte 5/6 defa oluyor bazen. dun bıraktım
Ben ilaci 40 hafta dolunca fena stres oluyor insan zamanlıca gelsinler artık. Hurmaya da basladim iki gundur 10
Tane yiyirum
Hurma egzersizlere de başlıcam cuma dan sonra insaallah cuma
Kontrol var kilosu merak ediyorum bakalım

M meyremasin hem dogum artık yavaştan başlasa da bisey olmaz CNm bizim
Günlerimiz artık Zaman'ı geldi 39. Hafta cok
İddeali
Dogum icin .yarin ben 38+1 olucam sende 38+3 sun sanirim oyle hemen olmuyor ki dogum
Baksana kızlar kac gun cektiler sanci kasılma nisan filan ancak 40 a iki
Uc gun kala doğurdular hemde 2. 3. Dogum
Olmasına ragmen artık cumadan sonra baslamak lazım sguatlara yürüyüşlere

Aksamdan beri adet agrisi gibi agrilar var hadi insallah dort gozle bekliyorum gerilim filmi gibi bisey bu hamilelik ya
Valla aynen oyle son gunler tam
Gerilim bilinmezlikler hele
İlk doğumda baya sıkıntılı 40. Haftamı 4 gun geçirmiş biri olarak o 4 gun coooook zor gecmisti allahım sancımın duzneli
Dakikasi dakikasına başladığı gece resmen Sevinç'ten delirmistim sanci geldikçe oturup
Kalkıyordum Nasıl
Bir enerjim
Vardi unutamıyorum oyle bir hasretle beklemişim ki sancıları insaallah su uc gun icinde gelir sancıların Can'ım ya

Insallah gelir valla sanci gelsin davul zurna caldirip oynicak hale geldim tey tey tey

Cumartesi dedim canm ya. Bendehic kasilma vs olmuyo normalmi dedim. Magnezyum kullaniyosun ya ondan dedi. Ama birak artik fln demedi. Ben yine de birakayim diyorum...

Evet ya sezeryan olacaklara bizden cok daha erken gun veriyolar zaten artik. 38+3 olucam yarn evet. Ben de icmiyim bakalm bikac gun. Nasil bir fark olacak. Sozde kiz bebek erken gelir derler.

Minnak mucizeyle herşey daha bi güzel geliyor hayat, şükürler olsun canım :) maşallah çok tatlılar yaa.. Siz nasılsınız kuzum..
Bizde iyiyixz elhamdülillah sütüm geç geldiği için biraz sarılığı var ..sütüm gelsin diye uğraşıyorum az az mama takviyesi yaptık ne yazık ki..elh ama çok yuksek değil ama korkutuyor yınede

Canım senin bu nişandan sonra ne kadar sonra kasılmalar yabi daha doğrusu doğum için hastaneye gittin.Bana normalde 12 mart gün verdi.Bugünde o nişan tarzı şey geldi.

Sizce bende 12 marta kadar bekler mi bebek?
Canım benim zaten sancım vardı gecesine doğum yaptım açılma da vardı...

Kizlar bugun kontrolum vardi 1977 gr mis az kilo almis ama.hersexi iiyi dedi uc doktor glrdu biri dior 37 de alalim normal mi sezaryanmi istion dedi dedim normal ozaman suni sanci verceklermis epedural sonra ama bana dediki baska doktor agri hizedecen daha dedi az morelim bozuldu hafatya yine randavu eger risk yoksa kan dolasimi iyi ve suyu iyise kalsin diyecem korkuttu bugun ya suni sanci su buepedural azmis bilmiomm yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…