- 11 Eylül 2011
- 3.779
- 4.015
- 133
- Konu Sahibi y4zy4qmurum
-
- #30.381
Ayy kendimi gördüm yazdıklarında. Allah yardımcımız olsun da annelerimizi eşlerimizi kırmayalım :)
Ay canım Rabbim yardıncın olsun. İnşallah doğumdan sonra her şey güzel olur da bu çektiğin üzüntülerini unutursun. Zaten bebeğini kucağına aldığında inşallah her şeyi unutacaksn. Ama sen yine de insanlara taviz verme. Alttan aldıkça kendilerinde söz hakkı olduğunu düşünüyorlar. Tatlı bir dille tersle. Benim doğumum herkese dert oldu de gerekirse. Kimseyi de takma. Günlerinin tadını çıkar
Bende ayni durumdayim bebegin basi kanala girmedi henuz hafta olarak da kafasi ilerde bol yuruyus bol egzersiz pilates squat ve deep squat yapiyorum comelme yani ama indigini sanmiyorum. İnsallah iner seninki de benimki demerhabalar aranıza yeni katıldım cumartesi çatı muayenem vardı başı inmemiş kızımın kanalda sıkıntı yok dedi doktorum yarın tekrar kontrolüm var çömelme egzersizleri yapıp duruyorum başı aşağı inermi?
inşallah hayırlısıyla doğum nasip etsin :)Bende ayni durumdayim bebegin basi kanala girmedi henuz hafta olarak da kafasi ilerde bol yuruyus bol egzersiz pilates squat ve deep squat yapiyorum comelme yani ama indigini sanmiyorum. İnsallah iner seninki de benimki de
Bebegin gelisimi nasil canim centik bende de var kilo az oliyorYok CNm vitaminlere devam birde extra kasılmalar icin kalsiyum
Ve Magnezyum içeren ilacim
Var fkt onun kasılmaları kestiğini duydum artık içmeyeyim iki haftam kaldı ztn benim doğarsa da doğabilir artık yarin 38. Haftam doluyor 38+1 olucam yarin.
Bende kramp sorunu yok Aslı'nda doktorum onu bana çentikler vardı rahimde kasılma olmasın Bebek rahat beslensin diye vermişti kessem sorun olmaz bende sanirim bakalım
Artık içmeyeceğim ben :)
Minnak mucizeyle herşey daha bi güzel geliyor hayat, şükürler olsun canım :) maşallah çok tatlılar yaa.. Siz nasılsınız kuzum..y4zy4qmurum canım nasılsın nasıl gidiyor bu prensesler çok tatlı pek tatlı değil mı nasıl gidiyor alısabıldınız mı..
Kızlar acele etmeyin her hali güzel hamileliğin...
Doğum doğum sonrası hepsi ayrı anlamlı ayrı güzel..
Maşallah yaa beş gün mü olmuş sizee :):)Minnak mucizeyle herşey daha bi güzel geliyor hayat, şükürler olsun canım :) maşallah çok tatlılar yaa.. Siz nasılsınız kuzum..
Evet kuzum, doğum sonrası daha bi hızlı geçiyor zaman :)Maşallah yaa beş gün mü olmuş sizee :):)
Göbeği düştümü annesi prensesin?
Abisiyle arası nasıl? Sende iyisin inşallah toparlandın mı?
Bebisler dogunca zaman çabuk geçiyo evet :) umarim 40 hafta stresine girmeden bizde bebislerimizi kucagimiza alırız inşallahEvet kuzum, doğum sonrası daha bi hızlı geçiyor zaman :)
Göbeği düşmedi ama bugün yarın düşcek kıvamda :) abisinin beşinci gün düşmüştü.
Abişle aramız iyi maşallah, simdilik bir yaramazlık yok inşallah böyle devam eder. Bende toparlandım bugün çok daha iyiyim şükür :)
Sizleri takip etmeye calısıyorum ama ev kalabalık olunca pek mümkün olmuyor
Ohh ohh çok güzel canım maşallah maşallahh ...Evet kuzum, doğum sonrası daha bi hızlı geçiyor zaman :)
Göbeği düşmedi ama bugün yarın düşcek kıvamda :) abisinin beşinci gün düşmüştü.
Abişle aramız iyi maşallah, simdilik bir yaramazlık yok inşallah böyle devam eder. Bende toparlandım bugün çok daha iyiyim şükür :)
Sizleri takip etmeye calısıyorum ama ev kalabalık olunca pek mümkün olmuyor
Allah Allah canm yaaKızlar doğum sonrası cevap yazamadım mesajlarınıza. Kusura bakmayın..
Doğum yaptıgım günün ertesi sabahı kendi ailem geldi ankaradan, babannemle.. Bir gece kalıp döndüler ve iki gün boyunca burnumdan getirdiler. Lohusa halimle, o dikişlerin acısıyla onları ağırlamaya çalıştığıma tşk edeceklerine, bana yaşattıklarını zerre kadar önemsemeden beni kırıp yıkıp gittiler, zaten tırnak ucu kadar bağımız ancak vardı o da bitti. Allah birbirimize muhtaç etmesin inşallah. İçimi yaka yaka iyice soğuttular kendilerinden..
Bundan sonra kendi aileme kendi yoluma bakarım. Yanlarına gidecek hevesim yok, onlarda gelmesse umrumda olmaz..
Kızlar sancım orta çıktı doğurcak kadar çıkmadı doktor kanamalı olursa gel dedi.
Dün cok morelim bozuktu sayfalarıda hiç okuyamadım.İnşallah herkes iyidir
Hayırlısıyla alırsınız inşallah canım :) az kaldı sizlerinde, Allah sağlıcakla kurtarsın insallah:)Bebisler dogunca zaman çabuk geçiyo evet :) umarim 40 hafta stresine girmeden bizde bebislerimizi kucagimiza alırız inşallah
Sağol canımcım inşallah:)Ohh ohh çok güzel canım maşallah maşallahh ...
Tadını çıkar kuzum lohusalığının ve miniğinin. Güle güle büyüt. Eksik olma artık gelen giden , yorma kendini hoşçakal...
Dimii..Allah Allah canm yaagenelde herkes eşinin ailesinden sıkıntı yaşar sennkide tam tersi
Belirti olarak kasilmalarim oluyordu ama hiçbir ağrım yoktu sadece nstde çıkıyor sancı düzenli çıkması doktoru korkuttu geçen girdiğimde şükür sancı çıkmadıBenimde dileğim o yönde canım valla. 38 bitirseler diyorum en az :)
Gerçi çok şükür artık miyadında sayılıyor tabide içeride daha güvende gibi geliyor sanki bana da :)
Belirtilerin falan varmı bacım senin? Son zamanlarda bem daha iyi gibiyim sanki. Sadece midem kötü ve yatarken dönmekte zorlanıyorum
Yok canım spor falan yapmadım erken doğum riskim vardı 37 haftayı zor tamamladım iğnelerleNurrBanuu canım sen yürüyüş spor filan yaptın mı, maşallah doğumun çok rahat olmuş. ALLAH herkese kolay doğumlar nasip etsin
Bebek nasıl canım , geldiniz mi eve. Çıktı inşallah küvözden.Yok canım spor falan yapmadım erken doğum riskim vardı 37 haftayı zor tamamladım iğnelerle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?