2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330

Sağol cnm. Allah razı olsn. İnşallah hepimiz güzel bi şekilde geçiririz bu dönemi. Doğumla birlkte bebeğimdeki problemnn yok olma ihtimali var inşallah onun için dua edyrz. Yapck bişey yok. Allah tn uzaktym fazla birebir muhattap oldğm kimse yok. Tel. Da da işi halledyrm çok şükür :)

merhabalar aranıza yeni katıldım cumartesi çatı muayenem vardı başı inmemiş kızımın kanalda sıkıntı yok dedi doktorum yarın tekrar kontrolüm var çömelme egzersizleri yapıp duruyorum başı aşağı inermi?

Bende ayni durumdayim bebegin basi kanala girmedi henuz hafta olarak da kafasi ilerde bol yuruyus bol egzersiz pilates squat ve deep squat yapiyorum comelme yani ama indigini sanmiyorum. İnsallah iner seninki de benimki de

Bebegin gelisimi nasil canim centik bende de var kilo az oliyor

Minnak mucizeyle herşey daha bi güzel geliyor hayat, şükürler olsun canım :) maşallah çok tatlılar yaa.. Siz nasılsınız kuzum..

Maşallah yaa beş gün mü olmuş sizee :):)
Göbeği düştümü annesi prensesin?
Abisiyle arası nasıl? Sende iyisin inşallah toparlandın mı?
Evet kuzum, doğum sonrası daha bi hızlı geçiyor zaman :)
Göbeği düşmedi ama bugün yarın düşcek kıvamda :) abisinin beşinci gün düşmüştü.
Abişle aramız iyi maşallah, simdilik bir yaramazlık yok inşallah böyle devam eder. Bende toparlandım bugün çok daha iyiyim şükür :)
Sizleri takip etmeye calısıyorum ama ev kalabalık olunca pek mümkün olmuyor

Bebisler dogunca zaman çabuk geçiyo evet :) umarim 40 hafta stresine girmeden bizde bebislerimizi kucagimiza alırız inşallah

Ohh ohh çok güzel canım maşallah maşallahh ...
Tadını çıkar kuzum lohusalığının ve miniğinin. Güle güle büyüt. Eksik olma artık gelen giden , yorma kendini hoşçakal...

Kızlar doğum sonrası cevap yazamadım mesajlarınıza. Kusura bakmayın..
Doğum yaptıgım günün ertesi sabahı kendi ailem geldi ankaradan, babannemle.. Bir gece kalıp döndüler ve iki gün boyunca burnumdan getirdiler. Lohusa halimle, o dikişlerin acısıyla onları ağırlamaya çalıştığıma tşk edeceklerine, bana yaşattıklarını zerre kadar önemsemeden beni kırıp yıkıp gittiler, zaten tırnak ucu kadar bağımız ancak vardı o da bitti. Allah birbirimize muhtaç etmesin inşallah. İçimi yaka yaka iyice soğuttular kendilerinden..
Bundan sonra kendi aileme kendi yoluma bakarım. Yanlarına gidecek hevesim yok, onlarda gelmesse umrumda olmaz..

Allah Allah canm yaa genelde herkes eşinin ailesinden sıkıntı yaşar sennkide tam tersi

Bebisler dogunca zaman çabuk geçiyo evet :) umarim 40 hafta stresine girmeden bizde bebislerimizi kucagimiza alırız inşallah
Hayırlısıyla alırsınız inşallah canım :) az kaldı sizlerinde, Allah sağlıcakla kurtarsın insallah:)
Ohh ohh çok güzel canım maşallah maşallahh ...
Tadını çıkar kuzum lohusalığının ve miniğinin. Güle güle büyüt. Eksik olma artık gelen giden , yorma kendini hoşçakal...
Sağol canımcım inşallah:)
Allah sizleride vaktiyle sağlıcakla kurtarsın inşallah..

Belirti olarak kasilmalarim oluyordu ama hiçbir ağrım yoktu sadece nstde çıkıyor sancı düzenli çıkması doktoru korkuttu geçen girdiğimde şükür sancı çıkmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…