- Konu Sahibi y4zy4qmurum
-
- #30.401
Gör bak bizim kızlarda 40 ı bulacak :):):)Belirti olarak kasilmalarim oluyordu ama hiçbir ağrım yoktu sadece nstde çıkıyor sancı düzenli çıkması doktoru korkuttu geçen girdiğimde şükür sancı çıkmadı
bugün taburcu olduk canım çok şükür iyiyiz .Darısı sizlereBebek nasıl canım , geldiniz mi eve. Çıktı inşallah küvözden.
Dün muayenede doktor amniyon sıvısında artma var dedi.İçim içimi yedi bugün tekrar gidene kadar.Kafamdakileri sordum bugün öyle rahatladım ancak.Şekerim yüksekmiş ondan artmış meğer.Doktorda bana dedi amniyon sıvısı ne kadr çoksa akciğerde de o kadar su var demektir, doğduğu anda bebeği bu suyu atmak zorlayabilir dedi.Çok korktum kötü oldum.Ben korkuncada her ihtimale karşı herkese söylüyorum dedi doktor ama benimki bana yetti yani ben zaten panik biriyimNeden morelin bozuldu bu kdr canm ?
Öyle canım Allaha emanetiz...Doktorda benden böyle tepki beklemiyordu herhalde,ben herkese diyorum demeye başladı@mervem-metem canim yanlis hatirlamiyorsam dr a gidecektin bugun, var mi bi gelisme merak ettim
Kelebekcikk34 canim az kaldi guzel seyler dusun bozma moralini dr lar en kotusunu soylemek zorunda hep sen minigini kucagina aldigin ani dusun saglikla kavusun birbirinize
Normal galiba canim benim de bulaniyor, bi de vucut dogum icin kendini hazirlarken hem ishal hem istifra yaptirirmis ya ondan olabilir mi? Nasilsin baska belirtin var mi bu aradaKizlar bu aralar midem bulanip duruyor normal mi cokta uykum geliyor
Yanlş anlamdım dmi kendi ailen. Sadece 1gün mü kaldılar. Keşke hiç gelmeselerdi.. Kuzum neden böyle peki. Bekarken de mi bu şekildeydi. İstemedikleri evlilik filan mıydı. Yani nasıl böyle bir şey aklım almıyorDimii..
Allah razı olsun ki kv var.. Eşimde öyle.. Şükür birbirimize yetiyoruz. Ben ailemden hiçbişey görmedim, halende görmüyorum, maneviyat bile..
Hic birsey sey yok sadece hafif bir bulanti uyku hali uyurkende terleme ayaga kalkinca kasiklarimda ve catida hafif bir sizlama o kadarNormal galiba canim benim de bulaniyor, bi de vucut dogum icin kendini hazirlarken hem ishal hem istifra yaptirirmis ya ondan olabilir mi? Nasilsin baska belirtin var mi bu arada
Kızlar sancım orta çıktı doğurcak kadar çıkmadı doktor kanamalı olursa gel dedi.
Dün cok morelim bozuktu sayfalarıda hiç okuyamadım.İnşallah herkes iyidir
Saolsnlar tabide ailen neden öyle canm gerçekten ilginç Allah yardmcn olmuş ki iyi insnlar çkmş karşına.Dimii..
Allah razı olsun ki kv var.. Eşimde öyle.. Şükür birbirimize yetiyoruz. Ben ailemden hiçbişey görmedim, halende görmüyorum, maneviyat bile..
Oy oy bu ultrason cihazndan çıkanlar takma canm ölçünler hata verebiliyo biliyosn bizdede fl kısalıpı falan var ma takmıom ben ciddi bi problem olmadkça Allah bilir herşeyiDün muayenede doktor amniyon sıvısında artma var dedi.İçim içimi yedi bugün tekrar gidene kadar.Kafamdakileri sordum bugün öyle rahatladım ancak.Şekerim yüksekmiş ondan artmış meğer.Doktorda bana dedi amniyon sıvısı ne kadr çoksa akciğerde de o kadar su var demektir, doğduğu anda bebeği bu suyu atmak zorlayabilir dedi.Çok korktum kötü oldum.Ben korkuncada her ihtimale karşı herkese söylüyorum dedi doktor ama benimki bana yetti yani ben zaten panik biriyim
Öyle canım valla...Tevekkül ettik AllahaSaolsnlar tabide ailen neden öyle canm gerçekten ilginç Allah yardmcn olmuş ki iyi insnlar çkmş karşına.
Oy oy bu ultrason cihazndan çıkanlar takma canm ölçünler hata verebiliyo biliyosn bizdede fl kısalıpı falan var ma takmıom ben ciddi bi problem olmadkça Allah bilir herşeyi
Canım çok iyi anlıyorum seni. Hem kayıplar hem iğne mücadelemiz.. azıcık kötü birşey duysak hemen kendimizi kaptırıyoruz. Kötüye yoğunlaşıyoruz ama bebeklerimizi özellikle bu dönemde stresten uzak tutmamız gerekiyor.Dün muayenede doktor amniyon sıvısında artma var dedi.İçim içimi yedi bugün tekrar gidene kadar.Kafamdakileri sordum bugün öyle rahatladım ancak.Şekerim yüksekmiş ondan artmış meğer.Doktorda bana dedi amniyon sıvısı ne kadr çoksa akciğerde de o kadar su var demektir, doğduğu anda bebeği bu suyu atmak zorlayabilir dedi.Çok korktum kötü oldum.Ben korkuncada her ihtimale karşı herkese söylüyorum dedi doktor ama benimki bana yetti yani ben zaten panik biriyim
Canım senin bu nişandan sonra ne kadar sonra kasılmalar yabi daha doğrusu doğum için hastaneye gittin.Bana normalde 12 mart gün verdi.Bugünde o nişan tarzı şey geldi.Evet canım bu nişan benim nişan da boyle geldı
Ah ben o hatayı yaptım baktım internetten neler yazıyor.! Bugün nişan tarzı şey gelince doktora sordum dedim ben internette böyle şeylee okudum.Sen en kötüsünü nasıl buldun ben öyle görsem söylemezmiyim falan dedi artık.Bugün doktora gidince morelim düzeldi biraz daha...Canım çok iyi anlıyorum seni. Hem kayıplar hem iğne mücadelemiz.. azıcık kötü birşey duysak hemen kendimizi kaptırıyoruz. Kötüye yoğunlaşıyoruz ama bebeklerimizi özellikle bu dönemde stresten uzak tutmamız gerekiyor.
Biz iyi olmalıyız ki bebeklerimiz mucizelerimiz de iyi olsun.
Sakın internetten araştırma canım orası zaten hep en korkunç şeyleri yazıyor.
Yok CNm vitaminlere devam birde extra kasılmalar icin kalsiyum
Ve Magnezyum içeren ilacim
Var fkt onun kasılmaları kestiğini duydum artık içmeyeyim iki haftam kaldı ztn benim doğarsa da doğabilir artık yarin 38. Haftam doluyor 38+1 olucam yarin.
Bende kramp sorunu yok Aslı'nda doktorum onu bana çentikler vardı rahimde kasılma olmasın Bebek rahat beslensin diye vermişti kessem sorun olmaz bende sanirim bakalım
Artık içmeyeceğim ben :)
Kıyamam yaa sen doktoruna güven ve bebeğine sevgi mesajları ilet klasik müzik de işe yarar.Ah ben o hatayı yaptım baktım internetten neler yazıyor.! Bugün nişan tarzı şey gelince doktora sordum dedim ben internette böyle şeylee okudum.Sen en kötüsünü nasıl buldun ben öyle görsem söylemezmiyim falan dedi artık.Bugün doktora gidince morelim düzeldi biraz daha...
Gerçekten geçmişten dolayı herhalde o korku yakalıyor bir yerde,Allahım selametle versin kucağımıza cok az kaldı.
Canım tarihlerimiz aynı benim doktorum magnezyumu 10günden fazla oldu keseli. Kasılmaları engeller dedi. Sanırım vücudumuzun Doğuma hazırlanması için kasılma olmalı bu yüzden kesti. Sen de doktoruna bir danış belki unutmuşturCanm bende de ne kasilma ne sanci vs bisey yok. Doktora sordum bende yalanci kasilma falan olmuyor hic diye. Magnezyum kullaniyorsun ya ondan dedi. Ama smdi kafama takildi eger birakirsam kasilmalar olursa dogum hizlanir mi ki acaba? Sen o yuzden mi birakicaksin? Ben de mi icmesem artik acaba yaw
Bende aynıyım ya hele ilk 5 ay kabus gibiydi hareketlerini hissedince gene bir ohh dedim bende.inşallah bu bebekler bizim ödüllerimiz.Öyle diyorum hepKıyamam yaa sen doktoruna güven ve bebeğine sevgi mesajları ilet klasik müzik de işe yarar.
Ah o internet yok mu geçen gebelikte kaşıntı diye arattım bin pişman oldum. Sabah nasıl gittim nasıl test sonuçlarını bekledim bir ben bilirim.
Geçmişten dolayı her muayene tedirginlik oluyor benim de yarın muayene inşallah güzel haberler duyarım
Sorma sorma en zoru ilk zamanlardı.Bende aynıyım ya hele ilk 5 ay kabus gibiydi hareketlerini hissedince gene bir ohh dedim bende.inşallah bu bebekler bizim ödüllerimiz.Öyle diyorum hep
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?