2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Neden morelin bozuldu bu kdr canm ?
Dün muayenede doktor amniyon sıvısında artma var dedi.İçim içimi yedi bugün tekrar gidene kadar.Kafamdakileri sordum bugün öyle rahatladım ancak.Şekerim yüksekmiş ondan artmış meğer.Doktorda bana dedi amniyon sıvısı ne kadr çoksa akciğerde de o kadar su var demektir, doğduğu anda bebeği bu suyu atmak zorlayabilir dedi.Çok korktum kötü oldum.Ben korkuncada her ihtimale karşı herkese söylüyorum dedi doktor ama benimki bana yetti yani ben zaten panik biriyim

Son düzenleme:
@mervem-metem canim yanlis hatirlamiyorsam dr a gidecektin bugun, var mi bi gelisme merak ettim
Kelebekcikk34 canim az kaldi guzel seyler dusun bozma moralini dr lar en kotusunu soylemek zorunda hep sen minigini kucagina aldigin ani dusun saglikla kavusun birbirinize

Öyle canım Allaha emanetiz...Doktorda benden böyle tepki beklemiyordu herhalde,ben herkese diyorum demeye başladı

Kizlar bu aralar midem bulanip duruyor normal mi cokta uykum geliyor
Normal galiba canim benim de bulaniyor, bi de vucut dogum icin kendini hazirlarken hem ishal hem istifra yaptirirmis ya ondan olabilir mi? Nasilsin baska belirtin var mi bu arada

Dimii..
Allah razı olsun ki kv var.. Eşimde öyle.. Şükür birbirimize yetiyoruz. Ben ailemden hiçbişey görmedim, halende görmüyorum, maneviyat bile..
Yanlş anlamdım dmi kendi ailen. Sadece 1gün mü kaldılar. Keşke hiç gelmeselerdi.. Kuzum neden böyle peki. Bekarken de mi bu şekildeydi. İstemedikleri evlilik filan mıydı. Yani nasıl böyle bir şey aklım almıyor

Normal galiba canim benim de bulaniyor, bi de vucut dogum icin kendini hazirlarken hem ishal hem istifra yaptirirmis ya ondan olabilir mi? Nasilsin baska belirtin var mi bu arada
Hic birsey sey yok sadece hafif bir bulanti uyku hali uyurkende terleme ayaga kalkinca kasiklarimda ve catida hafif bir sizlama o kadar

Kızlar sancım orta çıktı doğurcak kadar çıkmadı doktor kanamalı olursa gel dedi.

Dün cok morelim bozuktu sayfalarıda hiç okuyamadım.İnşallah herkes iyidir

Dimii..
Allah razı olsun ki kv var.. Eşimde öyle.. Şükür birbirimize yetiyoruz. Ben ailemden hiçbişey görmedim, halende görmüyorum, maneviyat bile..
Saolsnlar tabide ailen neden öyle canm gerçekten ilginç Allah yardmcn olmuş ki iyi insnlar çkmş karşına.

Oy oy bu ultrason cihazndan çıkanlar takma canm ölçünler hata verebiliyo biliyosn bizdede fl kısalıpı falan var ma takmıom ben ciddi bi problem olmadkça Allah bilir herşeyi

Öyle canım valla...Tevekkül ettik Allaha
Bende şekeri karbonhidrat tamamen kestim nerdeyse şekerim düşsün diye

Canım çok iyi anlıyorum seni. Hem kayıplar hem iğne mücadelemiz.. azıcık kötü birşey duysak hemen kendimizi kaptırıyoruz. Kötüye yoğunlaşıyoruz ama bebeklerimizi özellikle bu dönemde stresten uzak tutmamız gerekiyor.
Biz iyi olmalıyız ki bebeklerimiz mucizelerimiz de iyi olsun.
Sakın internetten araştırma canım orası zaten hep en korkunç şeyleri yazıyor.

Ah ben o hatayı yaptım baktım internetten neler yazıyor.! Bugün nişan tarzı şey gelince doktora sordum dedim ben internette böyle şeylee okudum.Sen en kötüsünü nasıl buldun ben öyle görsem söylemezmiyim falan dedi artık.Bugün doktora gidince morelim düzeldi biraz daha...
Gerçekten geçmişten dolayı herhalde o korku yakalıyor bir yerde,Allahım selametle versin kucağımıza cok az kaldı.

Canm bende de ne kasilma ne sanci vs bisey yok. Doktora sordum bende yalanci kasilma falan olmuyor hic diye. Magnezyum kullaniyorsun ya ondan dedi. Ama smdi kafama takildi eger birakirsam kasilmalar olursa dogum hizlanir mi ki acaba? Sen o yuzden mi birakicaksin? Ben de mi icmesem artik acaba yaw

Kıyamam yaa sen doktoruna güven ve bebeğine sevgi mesajları ilet klasik müzik de işe yarar.
Ah o internet yok mu geçen gebelikte kaşıntı diye arattım bin pişman oldum. Sabah nasıl gittim nasıl test sonuçlarını bekledim bir ben bilirim.
Geçmişten dolayı her muayene tedirginlik oluyor benim de yarın muayene inşallah güzel haberler duyarım

Canım tarihlerimiz aynı benim doktorum magnezyumu 10günden fazla oldu keseli. Kasılmaları engeller dedi. Sanırım vücudumuzun Doğuma hazırlanması için kasılma olmalı bu yüzden kesti. Sen de doktoruna bir danış belki unutmuştur

Bende aynıyım ya hele ilk 5 ay kabus gibiydi hareketlerini hissedince gene bir ohh dedim bende.inşallah bu bebekler bizim ödüllerimiz.Öyle diyorum hep

Kizlar bugun kontrolum vardi 1977 gr mis az kilo almis ama.hersexi iiyi dedi uc doktor glrdu biri dior 37 de alalim normal mi sezaryanmi istion dedi dedim normal ozaman suni sanci verceklermis epedural sonra ama bana dediki baska doktor agri hizedecen daha dedi az morelim bozuldu hafatya yine randavu eger risk yoksa kan dolasimi iyi ve suyu iyise kalsin diyecem korkuttu bugun ya suni sanci su bu epedural azmis bilmiomm yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…