2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Canım sana onxe de soylemıstım ilk cocugum- kırk artı sıfırda 2185 gr dogdu normal epidural doğdu kolay oldu bu da kilosu az Bı tanıdıgım martın sonunda dogacak 1500 dahadbebek benımkı kuveze bile girmedı bır ayda tombıs oldu ben de ılkınde cok agladım ama bunda takmıyorum agladıklarımabosa gıtmıs cok korkuyorsan sezeryan ıstersın

Cnm eoedural bildugum agri yok hani varsa bilee dayanilcak adet agrisi gibi olmaliii ama bu kadinnn ne bielyim tuhaf yaaa sizde nasildi epedural
Kilosunuu takmiyomda niye erken diyee
Ya girerse bile sicak icinmii dio bilmiom

Cnm eoedural bildugum agri yok hani varsa bilee dayanilcak adet agrisi gibi olmaliii ama bu kadinnn ne bielyim tuhaf yaaa sizde nasildi epedural
Kilosunuu takmiyomda niye erken diyee
Ya girerse bile sicak icinmii dio bilmiom
Bıraz agrımı cekınce taktılar ama ebe demostıkı sen bu sancıya mı kıvranıyon demekki agrı esıgım dusukmusdus epıduraldan sonra ıstersen uyuuben heyecandan uyumadım ara ara hıssedıyorsun ama kıvranma falan olmadı rahattı

Benimm de dusuk iste agri esiyimmm bakalimm yani öle dayanilmiyacak degil yani aii rahatlattin peki ikinma

Bebeğe giden kan akımında risk yoksa neden alıyorlar ki...Ne kadar durdu içerde o kadar iyi onun için.Ama muayenesinde alınması gereken durum gördülerse benim fikrim sezaryen ile alsınlar bebek için ve senin için zor olmasın zaten kafa olarak skkıntılısın.bebişte küçük olması hem avantaj normal doğum için hem dezavantaj o yüzden bilemedim.Kesinlikle sen bebek şuan dolaşım iyiyse dursun de almamaız gerek derlerse sezaryen ol benm fikrim.Bebek kendini itmesi zor olur diye endişe ettm ben ama kg az olması avantaj da olabilir.Bilemiyorum

Kuzum sen panikten dolayı çol gerginsn .
Önce bir epidurali dene bence , tabii öyle bir imkan oluyor mu bilmiyorum. Baktın dayanamıyoraun , sezeryan olmak istiyorum dersin.
Doktorunla mutlaka konuş bunu.doğumdan önce...
Ayrıcada bebek çok zayıf değillki neden almak istiyorlar hemen , sağlığı açısından sorun yoksa , kalmalı bencede. Tabii doktorlar daha iyi bilir üç kişi girdi diyosun.
Senin öncelikli çözmen gereken şey bence ; doğum şekline karar vermen... Sonrası Allah kerim

merhaba gün olarak aynı gidiyoruz senin bebeğin kanala yerleştimi nasılsınız?
Mrhb canım.Benim bebeğim 36 haftadan beri kanalda.Hatta o hafta sancım vardı korkuttu bizi geliyordu neredeyse...ama bu haftaları gördük çok şükür.12 martta Allahın izniyle sezaryen olacak benim.
Sen ne durumdasın

Dedim olmassaaa sezaryan diyee diorkii acil olmadikca sezaryan yapmioruz dedilerr ama haftaya konusacamm egerki risk yoksa dursun ve diyecemkii kucuksee nirmal dogum nasil olcak hepsuni konusurum ama takmiyacammm cunku ahyirlisi meyse o

Canım tebrik ederim çok sevindim :) Cuma doluyor 40. Hafta diye konusmustuk nasıl oldu doğumun suyun mu geldi detayları paylaşırsan sevinirim :)

Okudum canım bence senin minnos gayet akıllı uslu ve sağlıklı bi şekilde zamanında gelecek benden sümüksü akıntı çok erken gelmişti,bebek kanalın en uç noktasindaydi ,aciklik vardi,surekli şeker korkum vardı vs ama bebisim zamanında geldi,senin de aynı olacak.hem ne kalmış ki ay bak heyecanlandim ya seninle gün sayarim şimdi

Kızlar ya bugün de doğurmadım Dün biraz sancım vardı bugün o da yok. 1 saat yürüdüm geldim ev işi yaptım uzun süre ayakta kaldım ama tık yok. Çok gerginim ne zaman nasıl olacak bu belirsizlik yordu beni ilk gebelik olunca böyle oluyor galiba

Canım hayırlı olsun gözün aydın, darısı başımıza inşallah. Ne güzel heyecan yaptırıp geldi seninki. Kuzucukunla bol sütlü günler :) müsait olduğunda doğum hikayeni paylaşır mısın bizimle :)

Ay canım gerçekten cok heycanlı ve cok uzun geliyor günler tahmin edersin geçmiyor sanki.
Senin nasıl gidiyor? Adaptasyon atlattınız mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…