2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Gerginlik kasılmaya neden oluyot vallahi canım.Ben cok gerilip sinir olunca öyle oluyorum hemencik.sen genede sakin ol.Vakti zamanı belli hepsinin biz anneler sabırsızlıkla bekliyoruz.

Canım ben de senin gibiyim, yarın dr kontrolüm var bakalım bi değişiklik varmı. Yapmadığım şey kalmadı, yarın doluyor günüm artık 2 günde 1 gidicem dr a, bebek kanala inmedi. Dün bi yazı okudum bizim gibi bekleyen anneler için, bebeğiniz doğmanız için en uygun günü ve saati biliyor, siz ona erken kavuşmak için yaptığınız spor, yürüyüş, hurma vs kafanıza takmayın ve ruhen rahatlayın, akışına bırakın yazıyordu. Yazıyor da biraz zor tabi bunu yapmak, bulursam paylaşırım o yazıyı

Kızlar bebeğin kanala yerleşmesi ve çatalın genişlemesi için plates topunda iç bacak çalıştım bu hafta. Faydasını gördüm bebek kanala inmiş. Şu an sancı ve düzenli kasılma bekliyoruz Doğum için. Penguen gibi yürüyordum ve çatı çok ağrıyordu onlar düzeldi. Plates topunun üzerine oturup iki ayağınızı 180 derece açmaya çalışarak topa hafifçe oturup kalkıyorsunuz. Ağırlığınızı tam vermiyorsunuz. Bir seferde 5 defa yaparak başladım. Sonra 20ye kadar çıktı. İç bacak yanıyor. Bir de squat yaptım 36dan beri azar azar. 38den sonra arttırdım. İnşallah hayırlısı ile kolay bir normal Doğum geçiririm. Herkesin gönlüne göre rahat doğumu olsun inşallah. İyi geceler :)

Ya bir sorum daha banada dedi rahim acilmadan epedural vurmuorlar yani 4cm olcakmis bu kadin öle dediii herkes farkli diorya meyse bende dedim evde sancimi cekebilirmiyim evet dedi suyun gelmediyi surece evet o 4 cm.acikliyi kadar sanci cogunuz evde cekti cekiorya nasil dayanilcak kadarmi peki

bende senin gibiyim, bayadır yapıyorum hem senin dediklerini hemde deep squat gibi zorlu hareketleri. geçen cumartesi inmemişti kanala, yarın sürem doluyor kontrolum var inşallah inmiştir. Hayırlı doğumlar inşallah hepimize canım. doktor bişe dedi mi belirtin varmı sancılar flan? yani kanala indikten sonraki süreç nasıl ilerliyor? bnm dr yarından sonra max 1 hafta beklerim 2 günde 1 kontrol ederek dedi.

Benimm de dusuk iste agri esiyimmm bakalimm yani öle dayanilmiyacak degil yani aii rahatlattin peki ikinma
Ben ikindigimi saniyordum ama doktor okmuyo olmuyo diyordu karnima bastirdilar cikti canim birden cikti o anda nasil bi rahatlama yrnixen dogmus gibi

Midem inanılmaz bulanıyor. Kokulardan ölcem bu gece hamileliğin ilk zamanlarına döndüm fenalardayım. Gebelik zehirlenmesi değildir herhalde yani umarım

cumartesi çatı muayenesi yaptı kanalda sıkıntı yok ama bebek yukarda dedi yarın tekrar gidicem kontrole yürüyüşlere egzersizlere devam ediyorum allahın izniyle bi aksilik olmazsa normal düşünüyorum

Insallah gelir valla sanci gelsin davul zurna caldirip oynicak hale geldim tey tey tey
Valla oyle oluyir cok iyi biliyorum o durumu
Ayyy ben ona inanmıyorum kesinlikle cevremde tum kız anneleri 40 haftayi doldurdu nerdeyse sen basla basla egzersizlere ilaci da bırak bence ama Dr yine de bilgi ver
Can'ım yaa sezeryan da bir seçenek seni bu kadar strese sokacaksa bence normal neden yapiyorsun ki sonucta guzel hatırlaman gerekiyor bu günü once dene epidral baktin zor agri var illa sezeryan dersin travma yasamaktan iyidir takma kafana. Bebegin haftasın a gore iyi gibi kilosu acaba neden erken almakta bahsettiler Anlamadim
Ayyy kız NE ara yaptın Musait olunca yaz ayrintilari :) gozunuz aydın kilosu da cok güzelmiş ideal kilo :)
Daha var dur Can'ım yaa neden stres yapıyorsun 41 bitene kadar vakit var no stres yes gevşeme
Evet benimde oglumda oyle
Yaptik CNm 40
Doldu hergun gittim suyumA baktı kakasını yapmis mi diye baktı plesentaya baktı açıklığa baktı 40+4 de bir anda geldi sancılarım cok sukur :) bekle Bakalım sakince doktoruna güven şanslısın valla
Simdi cogu tecrübesiz doktor almıyor o riski 40
Dedin mi suniyi veriyor olursa olur yoksa sezeryan diyor .
Ne guzel yaa bende başlıyorum insaallah teyzemde plates topu var Pers alicam onu da eve uapicam hareketleri insaallah tam
Zaman'ında sagsalim
Bir avazda doğururuz kızlar

Dört cm le kontrole gitmiştim ben ama hiç acı hissetmedim. Kişiden kişiye göre değişirmi bilmiyorum canım ama

Midem inanılmaz bulanıyor. Kokulardan ölcem bu gece hamileliğin ilk zamanlarına döndüm fenalardayım. Gebelik zehirlenmesi değildir herhalde yani umarım
Bende aynı durumdayım.hatta çoğu zaman çıkarmadan rahatlayamıyorum.
Kimisinin dediğine göre doğum yakın , bulantıyla birlikte rahmde açılma başlıyormuş.
Aslında doğruluk payıda olabilir , ilk doğumumda sancı çekerken aşırı bulantım vardı öncesinde hiç yaşamamıştım.
Belki seninkide yakındır canım.

Ben de duymuştum şimdi hatırladım. Hayırlısı neyse o olsun. Sırtım da ağrıyor düzensiz kasılmalar da var. Yarın kontrol olucak bakalım belki de bebişle döneriz eve :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…