- Konu Sahibi y4zy4qmurum
-
- #30.461
Oeki simdi ikincimi odami sezaryan cnmÇatı muayenesi sonrası doktor öyle karar verdi canım leğen kemiği basıkmış
Gerginlik kasılmaya neden oluyot vallahi canım.Ben cok gerilip sinir olunca öyle oluyorum hemencik.sen genede sakin ol.Vakti zamanı belli hepsinin biz anneler sabırsızlıkla bekliyoruz.Kızlar ya bugün de doğurmadımDün biraz sancım vardı bugün o da yok. 1 saat yürüdüm geldim ev işi yaptım uzun süre ayakta kaldım ama tık yok. Çok gerginim ne zaman nasıl olacak bu belirsizlik yordu beni ilk gebelik olunca böyle oluyor galiba
Canım ben de senin gibiyim, yarın dr kontrolüm var bakalım bi değişiklik varmı. Yapmadığım şey kalmadı, yarın doluyor günüm artık 2 günde 1 gidicem dr a, bebek kanala inmedi. Dün bi yazı okudum bizim gibi bekleyen anneler için, bebeğiniz doğmanız için en uygun günü ve saati biliyor, siz ona erken kavuşmak için yaptığınız spor, yürüyüş, hurma vs kafanıza takmayın ve ruhen rahatlayın, akışına bırakın yazıyordu. Yazıyor da biraz zor tabi bunu yapmak, bulursam paylaşırım o yazıyıKızlar ya bugün de doğurmadımDün biraz sancım vardı bugün o da yok. 1 saat yürüdüm geldim ev işi yaptım uzun süre ayakta kaldım ama tık yok. Çok gerginim ne zaman nasıl olacak bu belirsizlik yordu beni ilk gebelik olunca böyle oluyor galiba
İkinci bebeğim olacak ama ilk doğum olacak Allahın izniyle,daha evvel düşük yaptımOeki simdi ikincimi odami sezaryan cnm
Sezaryan genel mi spinalmi alcan cnmİkinci bebeğim olacak ama ilk doğum olacak Allahın izniyle,daha evvel düşük yaptım
Spinal dedi canım.Zaten genelde öyle yapıyorlarSezaryan genel mi spinalmi alcan cnm
Yani belden igne heycan varmiSpinal dedi canım.Zaten genelde öyle yapıyorlar
bende senin gibiyim, bayadır yapıyorum hem senin dediklerini hemde deep squat gibi zorlu hareketleri. geçen cumartesi inmemişti kanala, yarın sürem doluyor kontrolum var inşallah inmiştir. Hayırlı doğumlar inşallah hepimize canım. doktor bişe dedi mi belirtin varmı sancılar flan? yani kanala indikten sonraki süreç nasıl ilerliyor? bnm dr yarından sonra max 1 hafta beklerim 2 günde 1 kontrol ederek dedi.Kızlar bebeğin kanala yerleşmesi ve çatalın genişlemesi için plates topunda iç bacak çalıştım bu hafta. Faydasını gördüm bebek kanala inmiş. Şu an sancı ve düzenli kasılma bekliyoruz Doğum için. Penguen gibi yürüyordum ve çatı çok ağrıyordu onlar düzeldi. Plates topunun üzerine oturup iki ayağınızı 180 derece açmaya çalışarak topa hafifçe oturup kalkıyorsunuz. Ağırlığınızı tam vermiyorsunuz. Bir seferde 5 defa yaparak başladım. Sonra 20ye kadar çıktı. İç bacak yanıyor. Bir de squat yaptım 36dan beri azar azar. 38den sonra arttırdım. İnşallah hayırlısı ile kolay bir normal Doğum geçiririm. Herkesin gönlüne göre rahat doğumu olsun inşallah. İyi geceler :)
Ben ikindigimi saniyordum ama doktor okmuyo olmuyo diyordu karnima bastirdilar cikti canim birden cikti o anda nasil bi rahatlama yrnixen dogmus gibiBenimm de dusuk iste agri esiyimmm bakalimm yani öle dayanilmiyacak degil yani aii rahatlattin peki ikinma
cumartesi çatı muayenesi yaptı kanalda sıkıntı yok ama bebek yukarda dedi yarın tekrar gidicem kontrole yürüyüşlere egzersizlere devam ediyorum allahın izniyle bi aksilik olmazsa normal düşünüyorumMrhb canım.Benim bebeğim 36 haftadan beri kanalda.Hatta o hafta sancım vardı korkuttu bizi geliyordu neredeyse...ama bu haftaları gördük çok şükür.12 martta Allahın izniyle sezaryen olacak benim.
Sen ne durumdasın
Valla oyle oluyir cok iyi biliyorum o durumuInsallah gelir valla sanci gelsin davul zurna caldirip oynicak hale geldim tey tey tey
Ayyy ben ona inanmıyorum kesinlikle cevremde tum kız anneleri 40 haftayi doldurdu nerdeyseCumartesi dedim canm ya. Bendehic kasilma vs olmuyo normalmi dedim. Magnezyum kullaniyosun ya ondan dedi. Ama birak artik fln demedi. Ben yine de birakayim diyorum...
Evet ya sezeryan olacaklara bizden cok daha erken gun veriyolar zaten artik. 38+3 olucam yarn evet. Ben de icmiyim bakalm bikac gun. Nasil bir fark olacak. Sozde kiz bebek erken gelir derler.
Can'ım yaa sezeryan da bir seçenek seni bu kadar strese sokacaksa bence normal neden yapiyorsun ki sonucta guzel hatırlaman gerekiyor bu günü once dene epidral baktin zor agri var illa sezeryan dersin travma yasamaktan iyidir takma kafana. Bebegin haftasın a gore iyi gibi kilosu acaba neden erken almakta bahsettiler AnlamadimKizlar bugun kontrolum vardi 1977 gr mis az kilo almis ama.hersexi iiyi dedi uc doktor glrdu biri dior 37 de alalim normal mi sezaryanmi istion dedi dedim normal ozaman suni sanci verceklermis epedural sonra ama bana dediki baska doktor agri hizedecen daha dedi az morelim bozuldu hafatya yine randavu eger risk yoksa kan dolasimi iyi ve suyu iyise kalsin diyecem korkuttu bugun ya suni sanci su buepedural azmis bilmiomm yaa
Ayyy kız NE ara yaptın Musait olunca yaz ayrintilari :) gozunuz aydın kilosu da cok güzelmiş ideal kilo :)
Daha var dur Can'ım yaa neden stres yapıyorsun 41 bitene kadar vakit var no stres yes gevşemeKızlar ya bugün de doğurmadımDün biraz sancım vardı bugün o da yok. 1 saat yürüdüm geldim ev işi yaptım uzun süre ayakta kaldım ama tık yok. Çok gerginim ne zaman nasıl olacak bu belirsizlik yordu beni ilk gebelik olunca böyle oluyor galiba
Evet benimde oglumda oyleCanım ben de senin gibiyim, yarın dr kontrolüm var bakalım bi değişiklik varmı. Yapmadığım şey kalmadı, yarın doluyor günüm artık 2 günde 1 gidicem dr a, bebek kanala inmedi. Dün bi yazı okudum bizim gibi bekleyen anneler için, bebeğiniz doğmanız için en uygun günü ve saati biliyor, siz ona erken kavuşmak için yaptığınız spor, yürüyüş, hurma vs kafanıza takmayın ve ruhen rahatlayın, akışına bırakın yazıyordu. Yazıyor da biraz zor tabi bunu yapmak, bulursam paylaşırım o yazıyı
Ne guzel yaa bende başlıyorum insaallah teyzemde plates topu var Pers alicam onu da eve uapicam hareketleri insaallah tamKızlar bebeğin kanala yerleşmesi ve çatalın genişlemesi için plates topunda iç bacak çalıştım bu hafta. Faydasını gördüm bebek kanala inmiş. Şu an sancı ve düzenli kasılma bekliyoruz Doğum için. Penguen gibi yürüyordum ve çatı çok ağrıyordu onlar düzeldi. Plates topunun üzerine oturup iki ayağınızı 180 derece açmaya çalışarak topa hafifçe oturup kalkıyorsunuz. Ağırlığınızı tam vermiyorsunuz. Bir seferde 5 defa yaparak başladım. Sonra 20ye kadar çıktı. İç bacak yanıyor. Bir de squat yaptım 36dan beri azar azar. 38den sonra arttırdım. İnşallah hayırlısı ile kolay bir normal Doğum geçiririm. Herkesin gönlüne göre rahat doğumu olsun inşallah. İyi geceler :)
Dört cm le kontrole gitmiştim ben ama hiç acı hissetmedim. Kişiden kişiye göre değişirmi bilmiyorum canım amaYa bir sorum daha banada dedi rahim acilmadan epedural vurmuorlar yani 4cm olcakmis bu kadin öle dediii herkes farkli diorya meyse bende dedim evde sancimi cekebilirmiyim evet dedi suyun gelmediyi surece evet o 4 cm.acikliyi kadar sanci cogunuz evde cekti cekiorya nasil dayanilcak kadarmi peki
Bende aynı durumdayım.hatta çoğu zaman çıkarmadan rahatlayamıyorum.Midem inanılmaz bulanıyor. Kokulardan ölcem bu gece hamileliğin ilk zamanlarına döndüm fenalardayım. Gebelik zehirlenmesi değildir herhalde yani umarım
Ben de duymuştum şimdi hatırladım. Hayırlısı neyse o olsun. Sırtım da ağrıyor düzensiz kasılmalar da var. Yarın kontrol olucak bakalım belki de bebişle döneriz eve :)Bende aynı durumdayım.hatta çoğu zaman çıkarmadan rahatlayamıyorum.
Kimisinin dediğine göre doğum yakın , bulantıyla birlikte rahmde açılma başlıyormuş.
Aslında doğruluk payıda olabilir , ilk doğumumda sancı çekerken aşırı bulantım vardı öncesinde hiç yaşamamıştım.
Belki seninkide yakındır canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?