2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Ben de duymuştum şimdi hatırladım. Hayırlısı neyse o olsun. Sırtım da ağrıyor düzensiz kasılmalar da var. Yarın kontrol olucak bakalım belki de bebişle döneriz eve :)
Hadi inşaalah. Haftan çok iyi gelebilirde annesine sürpriz yaparak belki neden olmasın

Ben ikindigimi saniyordum ama doktor okmuyo olmuyo diyordu karnima bastirdilar cikti canim birden cikti o anda nasil bi rahatlama yrnixen dogmus gibi
Dogrudur cnm ya inanirim bem ikinma ögretiorlsr ama olmazsa kapatiriz epedurale dediler izaman hic yapamam agridan izin vermem yani korkudan bilmiomm haftayaa persembe randavuu y arisk yoksa bekletsinler
Bu haftalar 2400 gr oliormis bilmiom ya herseyi iyi aslinda

Kızlar bebişimin cinsiyeti ne sizce:)

Eklentiler

• 2C196E15-DE2B-495C-92BB-E3ACC001B98D.webp
    15,7 KB · Görüntüleme: 71
M
Kuzum sen çokmu korkuyon acı duymaktan.
Mesela bana söyleyebileceğin bu güne kadar ennn büyük yaşadığın acı nedir tarif edebilirmisin? Vücudunda?

M

Kuzum sen çokmu korkuyon acı duymaktan.
Mesela bana söyleyebileceğin bu güne kadar ennn büyük yaşadığın acı nedir tarif edebilirmisin? Vücudunda?
Ya aslinda migren hastasiyim o aciyi cekiomm yaa evlendigimde iliskidn korktum yapamadim ama.yapincada bumuydu dedim bilmiomm yaa acidan birsey olur diye korkuomm heycan su bu bilmiom

Ya aslinda migren hastasiyim o aciyi cekiomm yaa evlendigimde iliskidn korktum yapamadim ama.yapincada bumuydu dedim bilmiomm yaa acidan birsey olur diye korkuomm heycan su bu bilmiom
Keşke hamileliğin başından beri psikolojik destek alsaydın tatlım , rahatlardın hem paniğine de iyi gelirdi. Migrene dayanıyosan :) dört cm açıklığa da dayanırsın. Epidurali de alınca rahatlarsın sanırım. Çünkü onu demedim ne kadar ağrı ve his var bilemiyorum yorum yapamıcam epidural konusunda.

Gudiom cnm piskatriye panik atak hastasiyim iste hocami yaziom videolar dinliomm umreye gittim sukurr iyiyim ama su aci esigim suandada agrilar oluorrr korkmuom hicc dayaniommm migren ben bayaaa agr gecio yaa sukur Allah varrrr
Ya eoedural kimi dedi agri olmiyacak hiz bugunku 100 degilde 40 samcii bilmiom az rahatlarim sanirim Allah var ya dua ediomm sizde edinn neolur

Midem inanılmaz bulanıyor. Kokulardan ölcem bu gece hamileliğin ilk zamanlarına döndüm fenalardayım. Gebelik zehirlenmesi değildir herhalde yani umarım
aynı şeyi bende dün yaşadım arkadaşım, hatta kusacak gibi oldum neredeyse, dedim bende aynı şeyi dedim, yoksa zehirlendim mi diye ama geçti sonra, naneli sakız bu durumlarda beni rahatlatıyor. İshalim bir de çoğu zaman, doğum mu yakın nedir bilemiyorum.

Kizlar dun geceden beri ishalim, dogum oncesi oluyomus ya acaba ondan mi diye hevesleniyorum ama sancim belirtim yok bence degildir diye umidimi kesiyorum hemen.. bide deli gibi bir haftadir sol kurek kemigimin tarafi agriyo sirtimda ölüyom ölüyomm

Normalde bugün çatı muayenesi yapacaktı beni. Ama kanala inmiş diye yapmadı. Kanala inmişse sancıya ihtiyacımız var dddi. Eğilmeye hareketlere devam dddi. Kanama su ve düzenli kasılma bekliyorum. Sancı olmasa da. Doğum çok uzak değil gibi duruyor dedi. Eğer gününe kadar doğmazsa alttan muayene yapacakmış. O sancıları tetikliyormuş. Nst düzenli sancım çıktı ama çok yüksek değil. Ben onu hissetmedim yanı. Sana doktorun farklı bir şey derse yaZarsın. Hayırlı Doğum haberlerini alalım inşallah.

Nekadar cikior mesela sanci

Unutmuştum o bulantıları sakız da bana iyi geldi ve maden suyu. Ben de ishal gibiyim. Sanırım ikimizin de bayağı yakın doğumlar

Nekadar cikior mesela sanci

Normalde benim 10larda hep dümdüz çizgi olur. Bu sefer en fazla sanırım 40a kadar düzenli zigzag oldu. Ama çok çok hafif hissettim zaten büyük bir sancı değilmiş. Benim ağrı eşiğini çok düşüktür normalde. Geçen de inanılmaz sancılandım nst 10larda çıktı. O da yalancı sancı oluyor galiba. Bu işleri ben de tam çözemedim

Esiyin dusuk oldugu haldee hizetmedin 40 ka iximis cunku epeduraldee 100 se sanci 40 ka kadar iner dedi daha faslasii uyusukkk iyi degil dendi bugun banadaa benimde esigum dusuk yani

Yazarim cnm yarin drdan sonra. Gecen ctesi 40lardaydi sancim duzenliymis ama bebek kanalda degildi. Ama onun oncesinde daha cok sanci cikoyordu 65lerde falan. 65i hissettim sinek isirigi gibi baktm hakkaten 65de pik yapmis sanci

Yazarim cnm yarin drdan sonra. Gecen ctesi 40lardaydi sancim duzenliymis ama bebek kanalda degildi. Ama onun oncesinde daha cok sanci cikoyordu 65lerde falan. 65i hissettim sinek isirigi gibi baktm hakkaten 65de pik yapmis sanci

Sanırım öncelik bebeğin kanala yerleşmesi, sonra da düzenli sancı olması. Fakat bebek kanala yerleşirken de sancı oluyormuş. Eğer bebek kanala yerleşmeden düzenli sancı olursa açılma olursa da anneyi zorluyor doğumda. Ben öyle anladım. Bu sancı işlerini de çözemedim. Bazen kıvraıyorum 10 çıkıyo bazen bir şeyim Yok 40 oluyor. Geleceği vakit bellidir anlarız inşallah...

Sana bakmaya geldim doğdu mu bebiş diye bu mesajını gördüm :) hiç öyle düşünme canım, ben 1 şubat ta hiç bir şeyim olmadan dışarıda geziyordum. Eve geldim duş aldım, film seyrettim, kitap okuyarak uyudum. Bu sırada saat gece 01:30 oldu ve en ufak bir ağrım sızım sancım yoktu. O şekilde uyudum 03:30 da uyandım ki kasılmalar var, üstelik 7-8 dakika bir ve düzenliydi. 4 saat evde oyalandım, 07:30 da hastaneye gittim 3 cm açılma vardı. 13:58 de de doğdu oğlum :)

Hepinize güzel sağlıklı doğumlar :)

Maşallah ne güzel bir Doğum hikayesi. Darısı başımıza :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…