2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Kızlar benm gece wc kalktığımda suyum geldi şuan hastanedeyim nst bağladılar sancı yok açılma yok suyum geliyor ama bir yandan.
Duanızı eksik etmeyin
Korkma canım inş bugün bebisini kucagina alacaksin :) Rabbim yardimcin olsun ikinizde sağlıkla kurtulun inşallah

Günaydın
Soluma dönünce bobregimin agridigi sağıma dönünce ağzıma acı suların geldiği geceden sabaha ulaştım şükür.
Sizlerde durum nasil

Merhaba arkadaşlar. Doguranlar, dogurmayi bekleyenler Rabbim herkese kolaylıklar versin. Bende 36+4 deyim. Ama hiç doğacak gibi gelmiyoo. Sanki yıllardır hamileyim.
aynen bana da oyle gelıyor valla :):) ben de 36+6 dayım. yarın 37 hafta doluyorr nasıpsee... senınle cok yakınız bakalım hangımız daha once doguracakk :):) rabbım hepımıze guc versın kuvvet versın.. bır avazda ınsallah kızlarrr

Evet Günlerimiz ayniymis.. benim 4. Dogumum ama daha hic belirti yok. Açılma yok.. kasılmalar var sadece...

bende kasılma da yok, cuma kontrolüm var bakalım ne diyecek doktorum ve nst, belki de var ben anlamıyorum. benim ilk bebeğim tecrübesizliğin verdiği mütemadi tedirginlik yoruyor insanı.

bende kasılma da yok, cuma kontrolüm var bakalım ne diyecek doktorum ve nst, belki de var ben anlamıyorum. benim ilk bebeğim tecrübesizliğin verdiği mütemadi tedirginlik yoruyor insanı.

Evet ilk olunca kasılmalar hissedilmeyebiliyor. Yani bu haftalar öncesinden başlayan kasılmalar dan bahsediyorum. Benim öyleydi ilkinde. Hatta ben daha dogurmam diyordum. Ama ertesi gün doğuma gittim. . İkinci üçüncü hamilelikte kasilmalari daha erken hissediyorsun..

bir de hep merak ediyordum benimle aynı haftada olanların kilosunu. bizimki biraz tosuncuk galiba 2 hafta önce 2926 gramdı sizinkinin kilosu nasıl acaba? ben şeker hastasıyım çok çok dikkat ettim perhizime ama yine de bebeğim tontiş olacak gibi...

Allah kolaylik versin. Bendede ilk testte seker cikti ama ikincide normal çıkmıştı. Yinede dikkat et deemisti. Ben cok dikkat edemedim.
Bende dün girdim ultrasona 3200 du. Artık doğuma kadar ne kadar olurSa. .

Allah kolaylik versin. Bendede ilk testte seker cikti ama ikincide normal çıkmıştı. Yinede dikkat et deemisti. Ben cok dikkat edemedim.
Bende dün girdim ultrasona 3200 du. Artık doğuma kadar ne kadar olurSa. .

benim şekerim gebelik öncesi de vardı ilaç kullanıyordum, insüline geçtim kontrol altında tutmaya çalıştım hep. bakalım bebeğim sağlıklı olsun da her şeye razıyım. sanıyorum cuma kontrolünde benim de o civarlarda çıkacak galiba kilosu. Allahım kolaylıkla kucağımıza aldırtsın hepimize. sevgiler...

Kızlar bebeğinin hareketleri yavaşlayan azalan varmıydı sonlara doğru. Daha pazartesi kontrole gittim iyi dedi doktor ama , engel olamıyorum evham yapıyorum. Sürekli bi hareket takip halindeyim, cok yavaş hareket ediyor birde daha aralıklı. Şu cuma bi geleydi hayırlısıyla .

Bende dr dan çıktım nst de hiç sancı çıkmadı açılmam yok, bebek kanala girmemiş kilo 3800 ama daha yüksek de olabilir ve zaten baş çevresi haftasından ileride. Dr sen kesin normal istiyosan bekleyelim ama bekledikçe risk artıcak ona göre hareket edelim dedi. 2 günde 1 kontrol ederiz ama dışkısını yeme ihtimalini göremeyiz dedi. onun dışında normal olsa da altta çok fazla yırtık olup seni çok fazla yıpratabilir dedi. karar yine benim ancak şu durumda normal doğumun pek bir manası kalmıyor benim için çünkü riskler fazlalaşıyor. Tarih de geldi. Normal doğum olsa bile baş çevresi geniş olduğundan sıkışma, takılma olayları olabilir. Ayrıca aşağıdaki kesik karındaki kesik kadar olabilir dedi. Doktoruma çok güveniyorum, söylediklerini de bir bir görüp yaşadık, mantıklı da geliyor kafamda bir soru işareti de oluşmadı ki normal doğum yanlısı doktorum. Bu yüzden gidip sezeryan sırası alıcam, 2 3 gün sonraya vereceği için en azından 2 3 gün de bekliyor olucam. Siz ne yorum yaparsınız benim durumuma?

En son ne zaman gitmistin kontrole canim o zaman kac kiloydu

En son ne zaman gitmistin kontrole canim o zaman kac kiloydu
Bugun canım sabahtan, küçük ölçtü dr 3800 kusur ancak buyuk ıhtımal 4 kg civarı dedi. Zaten bebek iri olduğundan bi kaç haftadır hafif küçük ölçüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…