Bende dr dan çıktım nst de hiç sancı çıkmadı açılmam yok, bebek kanala girmemiş kilo 3800 ama daha yüksek de olabilir ve zaten baş çevresi haftasından ileride. Dr sen kesin normal istiyosan bekleyelim ama bekledikçe risk artıcak ona göre hareket edelim dedi. 2 günde 1 kontrol ederiz ama dışkısını yeme ihtimalini göremeyiz dedi. onun dışında normal olsa da altta çok fazla yırtık olup seni çok fazla yıpratabilir dedi. karar yine benim ancak şu durumda normal doğumun pek bir manası kalmıyor benim için çünkü riskler fazlalaşıyor. Tarih de geldi. Normal doğum olsa bile baş çevresi geniş olduğundan sıkışma, takılma olayları olabilir. Ayrıca aşağıdaki kesik karındaki kesik kadar olabilir dedi. Doktoruma çok güveniyorum, söylediklerini de bir bir görüp yaşadık, mantıklı da geliyor kafamda bir soru işareti de oluşmadı ki normal doğum yanlısı doktorum. Bu yüzden gidip sezeryan sırası alıcam, 2 3 gün sonraya vereceği için en azından 2 3 gün de bekliyor olucam. Siz ne yorum yaparsınız benim durumuma?