- 1 Mayıs 2012
- 9.588
- 9.036
- 198
- Konu Sahibi y4zy4qmurum
-
- #30.501
Maşallah ne güzel bir Doğum hikayesi. Darısı başımıza :)
Amin inşallah :)
Arada zor anlar da oldu, bebeğin kalp atışları düştü hatta bir an alınamadı ama çok şükür iyi bir ekiple beraberdim ve her şey normale döndü. Bunu da yazdım ki, olur da benzer bir durum olursa korkmayın, kendinize, bedeninize ve bebeğinize güveninkucağınıza geldiği an her şey süper oluyor. Aksi bir durum yoksa da normal Doğum muhteşem bir şey, bebek çıktığı an tüm ağrılar geride kalıyor
Sana bakmaya geldim doğdu mu bebiş diye bu mesajını gördüm :) hiç öyle düşünme canım, ben 1 şubat ta hiç bir şeyim olmadan dışarıda geziyordum. Eve geldim duş aldım, film seyrettim, kitap okuyarak uyudum. Bu sırada saat gece 01:30 oldu ve en ufak bir ağrım sızım sancım yoktu. O şekilde uyudum 03:30 da uyandım ki kasılmalar var, üstelik 7-8 dakika bir ve düzenliydi. 4 saat evde oyalandım, 07:30 da hastaneye gittim 3 cm açılma vardı. 13:58 de de doğdu oğlum :)
Hepinize güzel sağlıklı doğumlar :)
kesinlikle katılıyorum ya, bebek kanala girerken de açılma olurkende sancıyor. Karın sertleşip sertleşip duruyor ve ani kramplar giriyor aşağıdan iğne saplanır gibi.. Ne zaman açılmaya başladığımı çok iyi hatırlıyorum ya baya acımıştıSanırım öncelik bebeğin kanala yerleşmesi, sonra da düzenli sancı olması. Fakat bebek kanala yerleşirken de sancı oluyormuş. Eğer bebek kanala yerleşmeden düzenli sancı olursa açılma olursa da anneyi zorluyor doğumda. Ben öyle anladım. Bu sancı işlerini de çözemedim. Bazen kıvraıyorum 10 çıkıyo bazen bir şeyim Yok 40 oluyor. Geleceği vakit bellidir anlarız inşallah...
Kızlar benm gece wc kalktığımda suyum geldi şuan hastanedeyim nst bağladılar sancı yok açılma yok suyum geliyor ama bir yandan.
Duanızı eksik etmeyin
Oy canimm bebis geliyor insallah. Sancin da acilman da kolay olsun da gelsin bebisin hayirlisiylaKızlar benm gece wc kalktığımda suyum geldi şuan hastanedeyim nst bağladılar sancı yok açılma yok suyum geliyor ama bir yandan.
Duanızı eksik etmeyin
Canimm benim sabaha sagsalim kucağında olsun yavrun insaallah dualarımız seninle..Kızlar benm gece wc kalktığımda suyum geldi şuan hastanedeyim nst bağladılar sancı yok açılma yok suyum geliyor ama bir yandan.
Duanızı eksik etmeyin
Hadi darısı sana insaallah Can'ımOy canimm bebis geliyor insallah. Sancin da acilman da kolay olsun da gelsin bebisin hayirlisiyla
Canım hayırlısı olsun inşallah ya çok sevindim. Zamanın da gelmişti, darısı zamanı yakın arkadaşlaraKızlar benm gece wc kalktığımda suyum geldi şuan hastanedeyim nst bağladılar sancı yok açılma yok suyum geliyor ama bir yandan.
Duanızı eksik etmeyin
Ne yaptın zeytinyağını Pamuk'laCanım hayırlısı olsun inşallah ya çok sevindim. Zamanın da gelmişti, darısı zamanı yakın arkadaşlara
Bu arada bu zeytinyağı olayı bende işe yarıyor gibi, sümüksü akıntım başladı baya da geliyor yani, ayrıca oğluşum baya oynuyor, keseyi yırtacak sankiBakalım ben ne zaman yazcam kızlar çıkarıyorum diye
Amin canım inşallah, hepimiz sağa salim kavuşuruz bebeciklerimize.. Pamukla koyuyorum ben, günlük pedde yapıştırıyorum ki çamaşıra sızmasın diye yoksa çıkmaz yağ lekesi, geçer koltuğa falandilfeza insallah canim bakalim bende de bi gariplikler var. Wc ye kalktim soylemesi ayip hala ishalim alt karinda da degisik sancilar girdi cikti. Sabaha kontrol belli olur bakalim. Bu arada napiyon bdv de cik ordan
Katinaninelindemakasi35 canim pamukla mi koyuyorum demistin, hadi insallah senin kuzucuk da yolda desene, sag salim kavusun insallah
Sorma yaa ciktimdilfeza insallah canim bakalim bende de bi gariplikler var. Wc ye kalktim soylemesi ayip hala ishalim alt karinda da degisik sancilar girdi cikti. Sabaha kontrol belli olur bakalim. Bu arada napiyon bdv de cik ordan
Katinaninelindemakasi35 canim pamukla mi koyuyorum demistin, hadi insallah senin kuzucuk da yolda desene, sag salim kavusun insallah
Valla ben başladım canım, açılmam da vardı 1cm yani hemen cart diye hiç biri doğurtmuyorDur bende deneyeyim
Günlük
Ped hep
Kullaniyorum zaten yağlı pamuk başlayayım bakalım :) yada cumadan sonra mı
Başlasam 39
Dolsa mı
Acaba kafamda deli
Sorular
Çok heyecanlandım bu mesajı görünce :) Allah yardımcın olsun canımKızlar benm gece wc kalktığımda suyum geldi şuan hastanedeyim nst bağladılar sancı yok açılma yok suyum geliyor ama bir yandan.
Duanızı eksik etmeyin
yaa benimde cuma kontrolüm var bakalım ne diyecek ? açılmam ilerledi mi acaba ? nişan geldi açılma başladı 1-2 haftaya fırtlatırım diyordum gelmedi çocuuummKatinaninelindemakasi35 al benden de o kadar en son gune kalmadan vakitlice gelsinler ins benimki haftasıyla uyumluydu en son bakalım cuma kontrol var NE alemde bidik senin ondeyse daha once doğabilir o zmn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?