2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Maşallah ne güzel bir Doğum hikayesi. Darısı başımıza :)

Amin inşallah :)

Arada zor anlar da oldu, bebeğin kalp atışları düştü hatta bir an alınamadı ama çok şükür iyi bir ekiple beraberdim ve her şey normale döndü. Bunu da yazdım ki, olur da benzer bir durum olursa korkmayın, kendinize, bedeninize ve bebeğinize güvenin kucağınıza geldiği an her şey süper oluyor. Aksi bir durum yoksa da normal Doğum muhteşem bir şey, bebek çıktığı an tüm ağrılar geride kalıyor

Oyy Can'ım benim Sagolasin aminnnn bende arada sizin guruba bakıyorum senden haberlere ozellikle :) evet dimi oda olabilir bu isler hic belli olmuyor birinci 40 i geçtiğinden bunda daha erken olursa stres olmam diyorum bakalım hurmalara filan basladik insaallah sagsalim kucaklarız hasret biter artık saglikla büyüt guzel oglusunu insaallah .

kesinlikle katılıyorum ya, bebek kanala girerken de açılma olurkende sancıyor. Karın sertleşip sertleşip duruyor ve ani kramplar giriyor aşağıdan iğne saplanır gibi.. Ne zaman açılmaya başladığımı çok iyi hatırlıyorum ya baya acımıştı Bu arada bende yine bulantılar başladı yaa

Mrb kızlar hayırlı sabahlar diyeym:)
Ödem durumunuz nasıl. Benm ödemim baya baya arttı. Kızımı 39+5 te doğurmştm suyum patlamştı diyeym :) ve son on gün falan böyleydm ayaklrmn resmni çekiodm. Balon gibi her tarafm. Anjelina julıe gibi dudaklrm oldu gözler çekik çekik :) gözlerim iridr normalde. Bazı ark. Lar demişler ilk günlerdeki gibi bulantı var diye. Aynen bulantı çok var arada ishal gibiym. Koku hassasiyeti has safhada. İlk Doğumda hiç doğsun diye beklemiodm ne zaman isterse gelsn diye bekliodm ama bu sefer bende biran önce gelsin istyrm çünkü birde kızım var 15 aylık beni isteyen bekleyen. Bebekli hamilelk ayrı zormuş. En güzeli ilk hamilelk. İlk bebeği olanlar yatsınlar valla doya doya. Tadını çıkarın kızlar. Her yaşın ayrı güzelliği var hesabı biraz ama o dönem ayrı güzeldi bence :)

Kızlar benm gece wc kalktığımda suyum geldi şuan hastanedeyim nst bağladılar sancı yok açılma yok suyum geliyor ama bir yandan.
Duanızı eksik etmeyin

Allah yardmcn olsn cnm. Kolaylklar nasip etsn. İnşallah sağlıklı bir şekilde kucagna alırsn yavruşunu. Şok az kaldı inşallah. Çok sevndm. Çok heyecnlndm. Bende gece hep kalkınca bi bakyrm gelen giden var mı diye :)

Kızlar benm gece wc kalktığımda suyum geldi şuan hastanedeyim nst bağladılar sancı yok açılma yok suyum geliyor ama bir yandan.
Duanızı eksik etmeyin
Oy canimm bebis geliyor insallah. Sancin da acilman da kolay olsun da gelsin bebisin hayirlisiyla

Duanızı eksik etmeyin
Canimm benim sabaha sagsalim kucağında olsun yavrun insaallah dualarımız seninle..
İyi olur kendine gelince Bize haber verebilirsen cok seviniriz CNm

Oyy kızlar oyyyy bdv de bir konuya denk geldim uykularım kacti karnıma sancılar girdi yaa annelerle ilgili anne babadan siddet giren genc kadınların hikayeleri mahfetti yüreğimi kac saattir Oray'ı okuyorum aynen bu sekil

Duanızı eksik etmeyin
Canım hayırlısı olsun inşallah ya çok sevindim. Zamanın da gelmişti, darısı zamanı yakın arkadaşlara
Bu arada bu zeytinyağı olayı bende işe yarıyor gibi, sümüksü akıntım başladı baya da geliyor yani, ayrıca oğluşum baya oynuyor, keseyi yırtacak sanki Bakalım ben ne zaman yazcam kızlar çıkarıyorum diye

dilfeza insallah canim bakalim bende de bi gariplikler var. Wc ye kalktim soylemesi ayip hala ishalim alt karinda da degisik sancilar girdi cikti. Sabaha kontrol belli olur bakalim. Bu arada napiyon bdv de cik ordan
Katinaninelindemakasi35 canim pamukla mi koyuyorum demistin, hadi insallah senin kuzucuk da yolda desene, sag salim kavusun insallah

Ne yaptın zeytinyağını Pamuk'la
Koydun mu ay bende yapayım
Onu dur

Amin canım inşallah, hepimiz sağa salim kavuşuruz bebeciklerimize.. Pamukla koyuyorum ben, günlük pedde yapıştırıyorum ki çamaşıra sızmasın diye yoksa çıkmaz yağ lekesi, geçer koltuğa falan
Denemekte fayda olduğunu düşünüyorum, ben faydalarını görmeye başladım.

Sorma yaa ciktim
Ciktim icim çıkacaktı ağlamaktan yoksa ay hadi senden de yarin guzel
Haberler
Alalım insaallah

Dur bende deneyeyim
Günlük
Ped hep
Kullaniyorum zaten yağlı pamuk başlayayım bakalım :) yada cumadan sonra mı
Başlasam 39
Dolsa mı
Acaba kafamda deli
Sorular

Dur bende deneyeyim
Günlük
Ped hep
Kullaniyorum zaten yağlı pamuk başlayayım bakalım :) yada cumadan sonra mı
Başlasam 39
Dolsa mı
Acaba kafamda deli
Sorular
Valla ben başladım canım, açılmam da vardı 1cm yani hemen cart diye hiç biri doğurtmuyor O zamana kadar hazırlar kendisini diye başladım. Beklenen doğum tarihini de geçirsin müdahalelerle doğurayım istemiyorum. 20 Mart evlilik yıldönümüme olabilir veya doktorun hesapladığı 14 Mart olabilir, çocuğum haftasından ilerideydi çünkü ondan bu tarihi vermişti

Katinaninelindemakasi35 al benden de o kadar en son gune kalmadan vakitlice gelsinler ins benimki haftasıyla uyumluydu en son bakalım cuma kontrol var NE alemde bidik senin ondeyse daha once doğabilir o zmn
yaa benimde cuma kontrolüm var bakalım ne diyecek ? açılmam ilerledi mi acaba ? nişan geldi açılma başladı 1-2 haftaya fırtlatırım diyordum gelmedi çocuuumm bekliyoruz ya gelmiyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…