2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
9 ay tasidin canim doktor oyle diyorsa hakli riske atma bebegini biran once kavustursun rabbim sizi saglikli sihhatli dogsun insallah

9 ay tasidin canim doktor oyle diyorsa hakli riske atma bebegini biran once kavustursun rabbim sizi saglikli sihhatli dogsun insallah
Aynen bende riske atmak istemiyorum. doktorumdan şüphe etseydim başka dr a da giderdim ama bence haklı, bundan önceki tahminleri gibi. bi de söyle bise var sezeryan yanlısı olsa coktan alırdı bebegı

Bugun canım sabahtan, küçük ölçtü dr 3800 kusur ancak buyuk ıhtımal 4 kg civarı dedi. Zaten bebek iri olduğundan bi kaç haftadır hafif küçük ölçüyor
Yok canim bu kontrolden once ne zaman gitmistin kontrole bundan onceki kilosunu merak ettim

Aynen bende riske atmak istemiyorum. doktorumdan şüphe etseydim başka dr a da giderdim ama bence haklı, bundan önceki tahminleri gibi. bi de söyle bise var sezeryan yanlısı olsa coktan alırdı bebegı
Benimde gecen hafta sali gittim 3500 civari dedi bugun ogleden sonra tekrar gidicem acaba olabilir mi benimkide kilo almis midir diye benim doktorda normal dogum yanlisi ama bizimkinin umru degil sanki hic cikmicakmis gibi

Birde + haftalar gercekten riskli kimseyi korkutmak istemem ama ilk diskisi kordonu hareketleri ben bide o hareket ettikce artik kalbim sıkısıyor kotu oluyorum

Evet canım kendi ailem.. Hiçbir zaman varlıklarını hissettirmeyen, sahiplenmeyen, kendilerine müslüman olan ailem. İnsan artık kaldıramıyorum, ben senelerdir elimden geleni yaptım. Bundan sonra yok saymak kaldı bana..
Kuzum arada sadece kan bağı var dediğin gibi, ötesi yok. Allah birbirimize muhtaç etmesin, o kadar ağırıma gitti ki bu sefer. Senede bi sefer gelip gidiyolardı, onda da babam hep eksik arardı, sanki sarayda büyümüş kendisi. Bi eksiğimide kapatmak akıllarından geçmedi hiç. Gelirken en azından eli boş gelmemek için bi tatlı alır insan ama o bile yok, kii kv herşeyi yollardı burdan... Onlar yüzünden kendimi ezik hissetmektense görüşmemek en iyisi..
Bizde iyiyixz elhamdülillah sütüm geç geldiği için biraz sarılığı var ..sütüm gelsin diye uğraşıyorum az az mama takviyesi yaptık ne yazık ki..elh ama çok yuksek değil ama korkutuyor yınede
Kuzum ilk bir iki gün gelen ağız sütü dedikleri sütü bebişler zor çekebiliyor. Ondan olabilir. Sıcak duş ve bol su iyi geliyor. Bizimde pazartesi 9.0 çıktı. Sizin ne kadar sarılık değeriniz?

Birde + haftalar gercekten riskli kimseyi korkutmak istemem ama ilk diskisi kordonu hareketleri ben bide o hareket ettikce artik kalbim sıkısıyor kotu oluyorum
Doktordan sonra yazarsın canım. Almıştır kilo bence ama o kadar mıdır bilemem. Zaman aşımı olunca gerçekten riskler korkutucu oluyor, anne karnında ölüme kadar gidebiliyor. Dolayısıyla kimse riske atmak istemiyor 9 ay taşıdığı bebeğini. Bu durumda takipteki doktor zaten deneyimli ve normal doğum yanlısıysa riskleri açıklayarak kararı gebeye bırakıyor. Sezeryan yanlısı olan doktor olsa bence durmaz alırdı zaman aşımı olmadan

Bizim doktor baya sinirlari zorluyo tercihi gebeye birakmiyor bugun diger hastasi 41+4 deydi hala nst ye sokup cikariyormus iki gune bir

acile gittiğimde bende aynı şeyleri duydum oradaki doktordan bebeğin kafası çok büyük kilosu 4 kilo üzeri dediler zaten son haftalarda hep aynısını diyorlardı ama ben sezeryan istemedim bana kağıt yazdırdılar bütün riskleri alıyorum diye beklemeye başladık sonra özel odaya alındım doğumumu hastanenin başhekimi yaptırdı dikişim bile olmadı, bebek 3600 doğdu kafası da diğer bebeklerimden küçük çıktı. Kararı sen vereceksin tabi ama benim ultrasonlara hiç güvenim kalmadı

Hadi ya, iyi risk alıyor demek ki. O da tuhafmış ya
Peki canım , suni sancıyla doğumu başlatma işini görüştünüzmü? Veya suyunu patlatıp .
Karar vermekte zor bu durumda , bebek iri hangi yöntemi seçmekte zorlanır insan , riske atmak istemez tabiiki...
Gönlün neden yanaysa o hayırlısı olur inşaallah. Kanala yerleşmiş olsa suni ve su patlatmayla gelebilir ama yerleştimi bilmiyorum senin bebek.

Canim sadece olcumle olsa yani tek problem bebegin iri olmasi degil yoksa doktorum da diyo 4 te olsa dogurursun diye zaten bekletiyo ancak bende acilma yada sanci yada dogum belirtisi yok malesef. Kanala da yerlesmedi buyuk ihtimal kafa cevresi 2 hafta onde oldugundan. Sende bebek kanala inmis miydi sancin yada acilman varmiydi? Ama belli de olmaz diye bekliyoruz doktorum da beklicem dememe ses etmiyo zaten.

Suni sanciyi konustuk. Kanala inmedi bebek bastan beri de basi sag kasiktaydi. Suni sanci versem bile acilma olmayabilir bosa cekmis olabilirsin dedi. Suyun gelse bile sezeryan olabilirsin diye bastan uyardi ki zaten sezeryan yanlisi degil bekleyelim takip ederek diyo.

Kızlar bi kaç gündür vajinamda baslı oluşmaya başladı böyle sanki iğne batıyo gibi oluyo sancı veriyo doğumn yaklaştığının belirtisi olablr mi ki sizde yaşadınız mı

İlk bebeğin miydi senin?
İki veya daha fazlasında doğum başladığı günde girebiliyo kanala. Ama ilkse bu zamana kadar girmesi gerekirdi evet.
Hakkınızda hayırlısı canım yaa , bekleyelim demiş bakarsın açılman olur herşey güzel gelişir. Yoksa sezeryan tercih edersiniz ama o zamanda süremi geç oluyor sezeryan için önceden mi gün almak gerekiyordu

Neden epidural istemiyorsun canım? Ben ağrısız olsun diye epidural istiyordum kısmetse tabi

benim bebeğimin kafası da kanala girmemişti, o gün suyum geldi sonradan sancı oldu bebeğin kafası da açılma 7 cm falan olunca girdi tam kanala birazda insin diye hareket yaptırdılar

İlk canim evet. Onumuzdeki pazartesiye gun aldik zaten max sure o oluyor. Pazartesiye kadar normali beklicez oldu oldu olmadi zaten olmasi gereken olacak bakalim

benim bebeğimin kafası da kanala girmemişti, o gün suyum geldi sonradan sancı oldu bebeğin kafası da açılma 7 cm falan olunca girdi tam kanala birazda insin diye hareket yaptırdılar
İnsallah benimde suyum sancim gelirde acilmam olur normal olur canim. Hayirlisi hakkimizda
Tesekkurler desteginiz icin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…