2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Kizlar biz geldik bizim durumlar karisik doktorum dogumum icin %50 dedi ne sezeryan ne normal diyebiliyorum dedi kanala inmekte zorlaniyor bebek basi biraz buyuk catinda dar dedi hafta sonu ikigun acilden geleceksin bakicaz dedi pazartesi sali yine geleceksin duruma gore beklicez dedi belli olmaz sancilar baslarsa catinda genisleyebilir hemen sezeryan karari veremem dedi ben su an iptal kafam bi milyon

Canm hakkında en hayırlısı ve sağlıklısı ne ise o olur inşallah. Son anda belirsizlik de zor. Rahat olmaya çalış bebek nasıl isterse öyle ya da böyle bir şekilde gelecek yeter ki ikiniz iyi olun. Hem doktorlar da riske atmaz zaten takmamaya çalış

Takmamaya calisiyorumda olmuyor sukur bebegim iyide ister istemez korkuyorum o kadar saat sanci cekerde sonra sezeryana alirlarsa travma durumu olusurmu diye zaten zor bir surecti benim icin

Canim sende benim gibi olmusun yaa.. karisik durumlar insan ne diyecegini ne dusunecegini bilemiyor. Canim hic acilman sancin varmi senin benim doktorumda oyle kararsiz. Bebegin kilosu kac olmus canim ilk bebek dimi. Ayni durumdayiz haberdar olalim birbirimizden ben cuma gidicem bi aksilik olmazsa.

Acilma sanci agri hic bisey yok sadece sertlesmelerin baslamis artik dedi 3 dakkada 1 e dusene kadar bekle dedi asiri kanama su bosalmasi olmadan gelme dedi cumartesi pazar pazartesi sali kontrole gel hergun dedi beklicez dedi

Acilma sanci agri hic bisey yok sadece sertlesmelerin baslamis artik dedi 3 dakkada 1 e dusene kadar bekle dedi asiri kanama su bosalmasi olmadan gelme dedi cumartesi pazar pazartesi sali kontrole gel hergun dedi beklicez dedi
Duzenli mi peki sertlesmeler? Bebek kac kiloydu sen en erken cumartesi gidiyosun o zaman oyle mi? Bende de var sertlesme ama duzensiz.. insani geriyo yoruyo bu belirsizlik

Aynı haftadayız canım. Benim de bir hafta önce 2750grdı. Seninki evet biraz tontiş maşallah =)

Duzenli mi peki sertlesmeler? Bebek kac kiloydu sen en erken cumartesi gidiyosun o zaman oyle mi? Bende de var sertlesme ama duzensiz.. insani geriyo yoruyo bu belirsizlik
7 dakkada bir yarim saatte bir duzensiz yani evet en erken cumartesi gitcem arada birde asa kisimda sanki bisey yol bulmaya calisiyormus gibi sizlamalar var o kadar

Kilosunu soylemedi bende dediklerinden sonra kilosunu sormayi unuttum ama iri olsa mutlaka soylerdi cumartesi sorcam artik

En son 7 ydı yarın tekrar goturecegım inşaAllah umarım düşmüştür bol bol emzırdım maa takviyesi yaptık ama yüzü sarı hala

Takmamaya calisiyorumda olmuyor sukur bebegim iyide ister istemez korkuyorum o kadar saat sanci cekerde sonra sezeryana alirlarsa travma durumu olusurmu diye zaten zor bir surecti benim icin
Aynı sıkıntı bende de var ya plasentam yaşlanmış normal Doğum sancısında belki bebeğin kalp atışı yavaşlarsa sezaryene geçerim dedi ama tevekkül edip beklicem. İlla kötüsünü düşünmek de istemiyorum hakkımızda en iyisi en hayırlısı olsun. O bana da ağır geliyor sancı çekip sezaryene girmek ama akışına bırakmaya çalışıyorum yoksa cidden yoruyor düşünmek

En son 7 ydı yarın tekrar goturecegım inşaAllah umarım düşmüştür bol bol emzırdım maa takviyesi yaptık ama yüzü sarı hala
En son yüÜnde kalıyo diye hatırlıyorum canım sarılık. Büyük ihtimal azalıp bitiyordur. Göbeğine inerse kork demişti bana ebe . Ayaktan başlar yukarı çıka çıka azalır demişti.
İnşallah azalmıştır sizİnkide.
Kakasında görünüyormuş attığı sarılığı farkettn mi sende.?
Sümüksü olurmuş kaka sarılık bittikçe

Aynı durum bende de var. Ne olcgaı belli degil. Cesaret edip normal deneyelim demelimiyim bilmiyorum

Canım dediğin gibidir ınsaAllah öğleden belli kakası sarı sümük gibi ..ama yüzü hala sarı...

Kızlar herkese selamlar Hakkı'mızda en hayırlı dogum hangisiyse o olsun arkadaslar bazen diretmenin de manası olmuyor kızlar . Once Allah'a sonra doktorunuza teslim olmakta fayda var güveniyorsanız tabii. Fkt suda bir gercek ultrason aletleri cok yanıltıcı. 40. Haftam dolmuştu oglumda kendi doktorum bir hafta daha bekleyelim Dedi .ben evham yaptim anneme eskiden kürtaj yapan bir kadın doğumcu
Vardi ona gittim kadın bana bu Bebek 4 kilo belki de ustu, acıl sezeryan ol hemen bu gece yatisin Bu bebegi doğuramazsın minyonsun Dedi allahım sabaha kadar agladım annem kayınvalidem esim kız kardesim basımda teselli ediyorlar hemen ertesi gun tekrar kendi doktoruma gittik annem beni şikayet etti dun boyle boyle baska bir Dr gitti kendini perişan etti diye doktorum cok kızdı bebegi tekrar ölçü biçti bu Bebek 3500/3600 arasından daha fazla olamaz Dedi uc gun sonra 3550 gram 50
Cm epidural normal doğumla kucağıma aldım
Paşamı iyi ki güvendim doktoruma diyorum simdi ve kendimi bosuna NE kadar üzmüştüm o gece .. Tecrübesizlik cok kotu ve 40. Haftanin dolması cok stres yapıyor ilk gebelikte.

Canim senin bebek kanalda miydi ? Agrin sancin oluyomuydu ?

Kızlar karnımdaki çatlaklara her gün yenisi ekleniyor ve çok kaşınıyor , acıyor. Kantaron yağı sürüyordum bugün vazelin alıp denedim ama geçmiyor acı Ne önerirsiniz ?

Gözün aydın canım. Darısı bizlere artık:) Doğum sürecini paylaşırsan sevinirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…