2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Korse kullanımı normalde de günde bir kaç saatle Kısıtlı olmalı canım. Takıp koca gün çıkarmamak Doğum sonrası değil normal zaman içerisinde de sağlıklı değildir. Hatta alttan giyilen sert korseler uzun süreli kullanımda kasık bölgemize sürekli baskı uyguladığından doğurganlığı bile etkileyebilir.

He yaaa zalımlar ben aldıktan sonra kampanya yapmışlar :):) korse geldi sonrasında msj geldi. Dedim bu bana yapılırmı beaa :)
Güle güle kullan canım. Senden de güzel haberler bekleriz
Mesajı görünce aklıma sipariş vermekten önce Sen geldin canım yaaaa :)))) iyi günlerde kullanalım inşallah

Merhaba kizlar 37den beri uc gun gunde simdi de 2gunde bir nst muayene gidiyorum cok sik degil mi ya gitmekcistemoyorum bebekde gelisim geriligi var ama onceki kizim da oyleydi ve hep hafyada bir gidiyoedum var mi benim gibi gereksiz sik giden

Kızlar yatış işlemlrm yapılıo. Bugün Doğum olckmş nasipse. Dua edin inşallah sağlıklı bişeklde kavuşalm yavrumla. Hamilelrn duası kabul olurmş eksik etmeyn inşallah. Bebeğim sağlklı olsn

Bazen öyle oluyor canım .gecen gun 3 kere nst çektim benimkini de beyenmedi. Serumdan sonra duzelince eve gonderdi şükür

Allah razı olsn kızlar. Açlıktn bebeğin hareketszlğndn değildi beğenmemesi.kalp atışı hareketleri vs hersey vardı ama agrı sancı gördü diye bende hissetmyrm diye mi beğenmedi korktu anlamadm. Dopler de kan akışı normal dedi ama dr. M yatış yaptı işte. Öğledn sonra doğck nasipse herhalde

Cnm allah kolay kurtarsin ikinizi de. Bebegin gelisimi iyidir ins. Biraz erken olacakya

Suan bel agrisindan oluyom kizlar, masallah oglum hareketli de, karnim cok sertlesiyor ya kaskati boyle @EhliKumpir canim okudum cok sevindim, kotu gelismis olaylar ama kavustunuz cok sukur yaninda simdi, Rabbim ayirmasin insallah. bi de ben firtlatsam

Sağlıkla al inşallah kucağına canım

Merhaba kizlar 37den beri uc gun gunde simdi de 2gunde bir nst muayene gidiyorum cok sik degil mi ya gitmekcistemoyorum bebekde gelisim geriligi var ama onceki kizim da oyleydi ve hep hafyada bir gidiyoedum var mi benim gibi gereksiz sik giden
Genelde 40 tan sonra 2 günde bi oluyo .evet seninki biraz fazla ama demekki bebek için vardır bi bildikleri canım

Rabbim kolaylaştırsın inşaallah kuzum. Hayırla kurtulun ikinizde. Allah a emanet...

@EhliKumpir canım, zor da olsa sağlıkla kavuşmuşsunuz. bundan sonra bol sütlü günler :)
The_new Allah kavuştursun sağlıkla canım, darısı başımıza

Hadi hayırlı olsun, sağlıkla bebeğine kavuşursun inşallah, darısı bizlere inşallah

Kızlar selam ne zamandır takip ediyorum yazmak kısmrt olmadı, sabahtan beri nişanım geliyor adet sancısı gibi sancılarkm geliyor doktora gittim 1 parmak açılma var dedi ve sancım bitmiyor ve suyu yerinde, dua edin kızlar bana çok korkuyorum kimsem yok olduğum şehirde

@mervem-metem gözün aydın canım sağlıkla büyüt inşallah doğum hikayeni bekliyorum canım .heralde kontrolun vardı kontrol diye gidip doguranlardansin galiba sende
Sağolun canlarım salı kontrolüm vardı ama sabaha karşı sancım başladı belime bıçak saplanır gibi ağrılar giriyodu hastaneye gittik hemen 3 cm açıklık var başladı doğumun dediler 9 gibi suni sancı verdiler 13.20 de de oğluş doğdu şükür :)

Herşey yolunda çok şükür dikişler iyileştikçe daha iyi olcam inşallah :) şimdi emzirme savaşlarımız başladı :) darısı isteyen bekleyen herkese inşallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…