- 11 Eylül 2011
- 3.779
- 4.015
- 133
- Konu Sahibi y4zy4qmurum
-
- #30.621
Doktora ulaşmaya calissan CNm cunku bazen kanamalar plesenta sebepli olabiliyor Allah korusun ?
Tabii olmaz mı Can'ım cok müjdeler var dogum yapmis bir kadın bebegi emzirirken nobet bekleyen asker gibidir olse şehittir buyuruyor Peygamberrimizbosuna cennet ayaklarımızda degil su 9 ay NE zor NE kaygılar ve bu gittikçe artarak devam edecek doğumca büyüyünce .. Ölene dek annelik kaygı telaş Sevinc dua sorumluluğu cok fazla .. Sevgisi olmasa Nasıl olurdu kı onca zor gunler bebeklik dönemleri hastayken basında sabahlamalar filan .. Hep derdim birinci gebeliğimde ya Suan birde baska çoçuğum olsa Nasıl
Olurdu bu zor gunler diye ama bakiyorum simdi oglum var gecen hastalandı gecelerce Ateş nöbeti tuttum 39/40 a cikti atesi ayagimda sallayarak sabahladım ama iyileşince bitiyor geciyor onun bir gülüşüyle hersey :) şükürler olsun onları bize emanet edene ..
Senin ilkmi cnmÇok doğru diosn cnm. Annelik mertebesi gerçekten çok farkli. Allah m isteyen herkese yaşatsın. Bazı geceler istesende uyuyamıosn. Göz kapaklrn insede uyumuosn. Ve gerçekten anneni çok daha iyi anlıosn. Bazen anne hiç yorulmuosn der ya insan. Zaman geçtikçe gerçktn annem gibi olcm herhalde diyrm. Gece herkestn sonra yatıp ilk önce kalkmak normal olcak galiba. Şimdiden alıştrmalr yapıyrm sanki diyrm. Annelik şefkat ve fedakarlığı daha hamilelk ve Doğum dönemnde başlıo. Allah m sağsalim kucağmza alıp hakkıyla annelk yapabilmeyi nasip etsn inşallah
Aoi me guzel cnm Rabbim uzun ömur versin niyye peki gunu varmiydi dahaKızlar ben bugün 15.20de bebeğimi kucağıma aldım çok şükür. Acil sezeryana alımdım. İkimiz de iyiyiz çok şükür
Gözün aydın canım tebrik ederim :) Peki neden acil sezeryana alındın tatlım ne gibi bir sorun çıktı?Kızlar ben bugün 15.20de bebeğimi kucağıma aldım çok şükür. Acil sezeryana alımdım. İkimiz de iyiyiz çok şükür
Sağlıkocağından ebe çağırmıştı dün. Emzirme vs ile ilgili bilgi verdi. Banyoda göğüs uçlarına masaj yap dedi. Sanırım ondan biraz fazla kaldım duşta. Çok uyardım da doğumu mu başlattm diye korktm vallaSenle kalan günümüz aynı gösteriyor takvimde. Benimde ilk. Ama çok erken diye de düşünme.kasilma özellikle gündüzden sonra bende de arttı bu aralar. Istersen bi ılık duşa gir.belki biraz faydası olur.
Amin canım sağol. Allah vaktinde sağlıkla kavuştursun sizi. Doktorun hesaplarına göre 4-5 gün daha vardıAoi me guzel cnm Rabbim uzun ömur versin niyye peki gunu varmiydi daha
Teşekkür ederim canım. Allah hayırlısıyla sizleri de kavuştursun bebişlerine.Gözün aydın canım tebrik ederim :) Peki neden acil sezeryana alındın tatlım ne gibi bir sorun çıktı?
Ah cnm hayirlisi öleymis cnm bak sukur yanindayaa cokmu suruooki zoplam sezaryan ve uyanmak acabaTeşekkür ederim canım. Allah hayırlısıyla sizleri de kavuştursun bebişlerine.
Ben kontrol amaçlı gelmiştim. Ama bir gece önce hareketleri bayağı azdı ve aşırı mide bulantısı ve aşırı adet sancılarım vardı. Nst de sancılarım 40ta çıktı düzenliydi. Ultrasona girdik ki kordonu 2 kere boynuna dolanmış ve hareketsiz kalmıştı. Doktor bir kere dolansaydı hareket etmesini beklerdik ama yeri dar ve 2 kere dolandığı için riske atamam dedi. Apar topar ameliyathaneye aldılar beni. Spinal sezeryandı ama ameliyat esnasında korkudan ve telaştan tansiyonum fırlamış sakinleştirici ile uyutmuşlar beni. Doğuş anını falan göremedim. Odaya gelene kadar ağladım onu görmedim diye. Ama şimdi yanı başımda çok şükür
Hayırlı olsun canım :)) Allah sağlıkla huzurla mutlulukla büyütmeyi nasip etsin inşallah :) artık hep seninle annesi hiç sıkma canını :)Teşekkür ederim canım. Allah hayırlısıyla sizleri de kavuştursun bebişlerine.
Ben kontrol amaçlı gelmiştim. Ama bir gece önce hareketleri bayağı azdı ve aşırı mide bulantısı ve aşırı adet sancılarım vardı. Nst de sancılarım 40ta çıktı düzenliydi. Ultrasona girdik ki kordonu 2 kere boynuna dolanmış ve hareketsiz kalmıştı. Doktor bir kere dolansaydı hareket etmesini beklerdik ama yeri dar ve 2 kere dolandığı için riske atamam dedi. Apar topar ameliyathaneye aldılar beni. Spinal sezeryandı ama ameliyat esnasında korkudan ve telaştan tansiyonum fırlamış sakinleştirici ile uyutmuşlar beni. Doğuş anını falan göremedim. Odaya gelene kadar ağladım onu görmedim diye. Ama şimdi yanı başımda çok şükür
Cnm senib tatli cadi kac kiloGünaydın kızlarbu ara sürekli girip ayrıntılı okuyamıyorum. Ama maşallah herkes yavaş yavaş kavuşuyor bebişlerine hayırlısıyla sağlıkla gelsinler inşallah
Benim çatı ağrım aldı başını gitti resmen zor yürüyorum ilk ayağa kalktığımda özellikle.herkes ağırlaştın mı artık diye sorup duruyordu yoo iyiyim diyordum şimdi demek bunj kastediyorlarmış diyorum. Minnoş kızımda pek bi kıpırdak cadı olacak herhaldeA Albeni7 dilfeza dediğiniz gibi içeride gerinme durumunu bende hissediyorum ittirmeye çalışıyor sanki kendini gibi birde dilfeza annelikle ilgili yazdıklarını okurken gözümden yaş geldi. Bildiğimiz şeylerde olsa şimdi daha bi anlamlı eskiden içi boş gibiymiş sanki cümlelerin. Çok şükür nasip edene Albeni güzel haberlerle gel inşallah kontrolden benimkide yarın heyecanla bekliyorum çatı muayenesi yapacaktı. Bu arada senin korseden aldım sonunda hatta kampanya varmış sıkılaştırıcı jel hediye geldi kargo onlarda korse de indirimli içine sığarım inşallah diye düşünüyorum şimdi sadece
Gözün aydın canım .kavuştu n sende mis kokuluna darısı bizlerede olsun inşallahTeşekkür ederim canım. Allah hayırlısıyla sizleri de kavuştursun bebişlerine.
Kızlar ben bugün 15.20de bebeğimi kucağıma aldım çok şükür. Acil sezeryana alımdım. İkimiz de iyiyiz çok şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?