2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330

Çok doğru diosn cnm. Annelik mertebesi gerçekten çok farkli. Allah m isteyen herkese yaşatsın. Bazı geceler istesende uyuyamıosn. Göz kapaklrn insede uyumuosn. Ve gerçekten anneni çok daha iyi anlıosn. Bazen anne hiç yorulmuosn der ya insan. Zaman geçtikçe gerçktn annem gibi olcm herhalde diyrm. Gece herkestn sonra yatıp ilk önce kalkmak normal olcak galiba. Şimdiden alıştrmalr yapıyrm sanki diyrm. Annelik şefkat ve fedakarlığı daha hamilelk ve Doğum dönemnde başlıo. Allah m sağsalim kucağmza alıp hakkıyla annelk yapabilmeyi nasip etsn inşallah

Senin ilkmi cnm

Bir sonraki kasılma 15 dakika sonra geldiği için düzensiz olarak saydım. Sanırım kimseyi uyandırmayacağım. Hayırlısı ile bekleyen herkes sağlıkla kavuşsun inşallah.

A Albeni7

Çatı ağrın geçmişse büyük ihtimal bebek kanala inmiştir canım. Bizimki de yüzücü edasıyla aşağı inmeye çalışıyor gibi geliyor bana. Ayaklarla ittiriyor gibi kafa da aşağıda hissediyorum. Elleri ile de kulaç atıyor sanki ama o biraz benim uydurmam da olabilir. :)

Sağlıkocağından ebe çağırmıştı dün. Emzirme vs ile ilgili bilgi verdi. Banyoda göğüs uçlarına masaj yap dedi. Sanırım ondan biraz fazla kaldım duşta. Çok uyardım da doğumu mu başlattm diye korktm valla gece de mide yanmasından uyuyamadım.
Neyse ki şimdi iyiyim..senin yaşın kaç cnm, tarih aynı evet :)

Gözün aydın canım tebrik ederim :) Peki neden acil sezeryana alındın tatlım ne gibi bir sorun çıktı?
Teşekkür ederim canım. Allah hayırlısıyla sizleri de kavuştursun bebişlerine.
Ben kontrol amaçlı gelmiştim. Ama bir gece önce hareketleri bayağı azdı ve aşırı mide bulantısı ve aşırı adet sancılarım vardı. Nst de sancılarım 40ta çıktı düzenliydi. Ultrasona girdik ki kordonu 2 kere boynuna dolanmış ve hareketsiz kalmıştı. Doktor bir kere dolansaydı hareket etmesini beklerdik ama yeri dar ve 2 kere dolandığı için riske atamam dedi. Apar topar ameliyathaneye aldılar beni. Spinal sezeryandı ama ameliyat esnasında korkudan ve telaştan tansiyonum fırlamış sakinleştirici ile uyutmuşlar beni. Doğuş anını falan göremedim. Odaya gelene kadar ağladım onu görmedim diye. Ama şimdi yanı başımda çok şükür

Ah cnm hayirlisi öleymis cnm bak sukur yanindayaa cokmu suruooki zoplam sezaryan ve uyanmak acaba

Günaydın kızlar bu ara sürekli girip ayrıntılı okuyamıyorum. Ama maşallah herkes yavaş yavaş kavuşuyor bebişlerine hayırlısıyla sağlıkla gelsinler inşallah
Benim çatı ağrım aldı başını gitti resmen zor yürüyorum ilk ayağa kalktığımda özellikle.herkes ağırlaştın mı artık diye sorup duruyordu yoo iyiyim diyordum şimdi demek bunj kastediyorlarmış diyorum. Minnoş kızımda pek bi kıpırdak cadı olacak herhalde A Albeni7 dilfeza dediğiniz gibi içeride gerinme durumunu bende hissediyorum ittirmeye çalışıyor sanki kendini gibi birde dilfeza annelikle ilgili yazdıklarını okurken gözümden yaş geldi. Bildiğimiz şeylerde olsa şimdi daha bi anlamlı eskiden içi boş gibiymiş sanki cümlelerin. Çok şükür nasip edene Albeni güzel haberlerle gel inşallah kontrolden benimkide yarın heyecanla bekliyorum çatı muayenesi yapacaktı. Bu arada senin korseden aldım sonunda hatta kampanya varmış sıkılaştırıcı jel hediye geldi kargo onlarda korse de indirimli içine sığarım inşallah diye düşünüyorum şimdi sadece

Hayırlı olsun canım :)) Allah sağlıkla huzurla mutlulukla büyütmeyi nasip etsin inşallah :) artık hep seninle annesi hiç sıkma canını :)

Cnm senib tatli cadi kac kilo

Günaydın kizlar .bu gecede dogurmadim şafak 18 kimler normal doğum bekliyor topigimizde ?kimler Sezeryan için gunlerini aldı hadi herkes yazsinda sayımızı bilelim sanki çok katılım yok

Gözün aydın canım .kavuştu n sende mis kokuluna darısı bizlerede olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…