2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Günaydın kizlar .bu gecede dogurmadim şafak 18 kimler normal doğum bekliyor topigimizde ?kimler Sezeryan için gunlerini aldı hadi herkes yazsinda sayımızı bilelim sanki çok katılım yok

Ben varim 40 haftayı doldurur gibi geliyor. Rahati yerinde surekli hareket ediyor. Hic niyeti yok yani.. Nasipse normal inş. .

Beninde 15 sinde randavu bakalim belli olvak ozaman mart annesi olabilirim kilosu az diye az alior diye due edin

HYİRLİSİ olsun canım normal dogummu bekliyosun?

Günaydın kizlar .bu gecede dogurmadim şafak 18 kimler normal doğum bekliyor topigimizde ?kimler Sezeryan için gunlerini aldı hadi herkes yazsinda sayımızı bilelim sanki çok katılım yok

Allah hayrlsyla kucağna almayı nasip etsn inş cnm.
Benim bu sefer mecburi sezeryan olck nasipse. İlk Doğumda 3 saat çok şiddetli sancı çektim suyum gelmişti. Su bitince çok şiddetli olurmuş sancı. O şiddete 3 saat dayanabldm diyeym. Hiç açılmam olmadı akşam üstü başlamştı sancı Doğum sabahı bulur denilince sezeryan istedm. Bu seferde dr sezeryan diyr bebeğimn durumndn dolayı ama kendisinn gelmesni beklyrz şuan. Gününü kendi belirler inşallah

Canim iyi ki gitmişsin doktora Allah korumuş. Çok şükür ıkiniz de iyisiniz artık doya doya çek kokusunu içine :)

Kızlar korseyle ilgili bir yazı okudum ilk 6 ay takılmaması gerekiyormuş yer değiştiren organların eski yerine dönmesi için bu zaman gerekliymiş. Doktorlarınıza sordunuz mu korse öneriyorlar mı benim kafam karıştı

Ayy öyle mi dersin canım bakalım inşallah hayırlısı hepimiz için. Ben şuan 38 deyim şimdiden gerginlik var. Sizleri düşünemiyorum bile , 40. Haftada. Allah yardımcımız olsun hepimizin...

He yaaa zalımlar ben aldıktan sonra kampanya yapmışlar :):) korse geldi sonrasında msj geldi. Dedim bu bana yapılırmı beaa :)
Güle güle kullan canım. Senden de güzel haberler bekleriz

İnşallah sağlıkla alırsın canım kucagina

İnşallh cnm ya. Dr dn çıktm nst yi beğenmedi sancı çekmşsn bebek inmiş kanala dedi açılmaya baktı alttan sancı çekmedğne emin msn yumuşaman olmuş dedi yatışını yapablrm bugün diyip doplere gönderdi nst de tekrar istedi. Hayrlsı bakalm. Bebekte bi problem olmasn da. Bebeğin hareketlerni beğenmedi

Hayırlısı olsun inşallah canım , sen ve bebeğin için. Genelde oluyor öyle nst beğenmiyorlar karnını doyur diyorlar hatta bazen serum bile veriyorlar. İçini ferah tut , sağlıkla kavuşacaksınız inşallah...

Ben sormuştum doktora daha önceki doğumlarda korseyi , günde iki üç saat takabilirsin demişti normal doğum sonrası. Sezeryanı bilmiyorum ama.

Bazen öyle oluyor canım .gecen gun 3 kere nst çektim benimkini de beyenmedi. Serumdan sonra duzelince eve gonderdi şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…