2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Iyi çok şükür canım :) sağlıkla büyüt inşallah .darısı bizlere olsun

Yatış mi yaptılar canım ? Sancilarin gelip gidiyomu düzenli ?ilk dogumunmu olcak ne çok soru sordum bi avazda dogurursun inşallah canım . Hiç korkma bol dua et nasıl dogurdun sen bile inanamazsin

Hayirlisiyla alin ins yavrulariniziiii mis kokuluuuu
Ikinci bebek bekleyenler birinciyle aralarinda kac yas var

Kizlar ben bu hamilelikten bisey anlamadim onceki aylar erken dogurur muyum diye korkuyordum simdide cocuk gelmiyor sanki icerde cikmicam iste cikmicam iste diye bizimle alay eder gibi oynuyor

cnm buralarda gezinirken rastladım sana hayırlısı olsun inş hakkında sağlıkla al kucagina inş da benim anlamadığım herşeyi normalse neden yatisini yaptı ki bana da pazartesi günü rahim ağzında yumuşama var ama normal bir durum demisti

Yatış mi yaptılar canım ? Sancilarin gelip gidiyomu düzenli ?ilk dogumunmu olcak ne çok soru sordum bi avazda dogurursun inşallah canım . Hiç korkma bol dua et nasıl dogurdun sen bile inanamazsin
Yok yapmadı yatışımı doktor çatı ve açıklık muayene etti, 1 parmak açılmış sadece mişan gelmiş su kesesi sağlammış ama rahim ağzı hala sert dedi sancım hala geliyor olmadığı zaman nadir adet sancısı gibi ama dayanılmayacak gibi değil hala umarım 1 hafta falan sürmez doktor çok rahat ama ben değilim

Benim kızda rahat anası gibi :)
Duyun komşulaar daha dün hazırladım hastane çantamızı :):) kızımın nazlı olduğunu biliyor gibi. Şimdilik rahatı yerinde , nst sancı çıkmadı bizde suyu yeterli kilosuda 3200 gr ....
Allah hepimizin gönlüne göre versin inşallah...
Sen naptın canım geldin mi ? _kvrckmom_

Masallah cnm bisey sormak.istiyorum. bebegin gelişimi onde mi cikiyor. Kilosu icin diorum. Ven her an erken dogurabilirimde ondan merak ediyorum

Masallah cnm bisey sormak.istiyorum. bebegin gelişimi onde mi cikiyor. Kilosu icin diorum. Ven her an erken dogurabilirimde ondan merak ediyorum
Aslında birsz fazla ölçtüğünü söyledi doktor ultrasonda 3400 falan ama hemen hemen bu bebek 3000-3200 arasıdır dedi.eliyle karnımı kucaklayarak :) niye yaptı bilmiyorum demekki anlayabiliyor.
Önde çıkmıyo canım , haftasıyla bir gidiyor. Hatta bazı ölçümlerü bir hafta falan geri

A Albeni7 bizim kızlar bizi bekletecek gibi duruyoriyi olmasina sevindim kanala inmismi sordunmu?
Yok bacım inmemiş, zaten inerse doğurursun en fazla birkaç güne dedi.
Ultrasonda anlayamıyormuyuz akciğer gelişimini diye sordum , burda birkaç arkadaş demişti. Yok dedi , onu doğunca anlarız ancak belli olmaz dedi.
Senin kontrol ne zamana?
Alışkınım beklemeye bacım ben ondan stres oluyom :) 40 ta geldi benim oğlanlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…