- Konu Sahibi y4zy4qmurum
-
- #30.701
Neden dolayı erken doğum riski canım senin?Masallah cnm bisey sormak.istiyorum. bebegin gelişimi onde mi cikiyor. Kilosu icin diorum. Ven her an erken dogurabilirimde ondan merak ediyorum
Benim oglanlarda 40 ta geldi .biliyosun zaten ben pazartesi gitmistim 1 hafta sonra gel dedi ama ben durabilirsem 2 hafta sonra gidecem ayin 20 sindeYok bacım inmemiş, zaten inerse doğurursun en fazla birkaç güne dedi.
Ultrasonda anlayamıyormuyuz akciğer gelişimini diye sordum , burda birkaç arkadaş demişti. Yok dedi , onu doğunca anlarız ancak belli olmaz dedi.
Senin kontrol ne zamana?
Alışkınım beklemeye bacım ben ondan stres oluyom :) 40 ta geldi benim oğlanlar
Onu bilmiyom canım yaa. Ultrason da kafası görünüyormuydu bebeğinin? Görünüyosa girmemiş oluyor.Benim oglanlarda 40 ta geldi .biliyosun zaten ben pazartesi gitmistim 1 hafta sonra gel dedi ama ben durabilirsem 2 hafta sonra gidecem ayin 20 sindekanali sordugumda kafa yerlesmis ama açılma yok dedi bu kanala girmismi demek oluyorki? 4 gün geçti kanal olsa dogurmustum heralde
Kafasini ölçtugune göre demekki görünüyorOnu bilmiyom canım yaa. Ultrason da kafası görünüyormuydu bebeğinin? Görünüyosa girmemiş oluyor.
Moral bozmak istemem ama bak benimkine gelmeyince gelmiyolar keratalarNeyse dursunlar bakalım en fazla 18 günleri kaldı sonra nereye kacacaklar demiama 40 stresi yaşamak istemiyorum riskli oluyor kordon dolandi kaka yaptı suyu bitti vs inşallah 38 39 arası gelirler
Bende onun için acele ediyorum gelsin diyeMoral bozmak istemem ama bak benimkine gelmeyince gelmiyolar keratalar
Ohhh maşallah 40 i tamamliyacaksiniz bu gidişle keşke bizde bekleyebilsekBenim kızda rahat anası gibi :)
Duyun komşulaar daha dün hazırladım hastane çantamızı :):) kızımın nazlı olduğunu biliyor gibi. Şimdilik rahatı yerinde , nst sancı çıkmadı bizde suyu yeterli kilosuda 3200 gr ....
Allah hepimizin gönlüne göre versin inşallah...
Sen naptın canım geldin mi ? @_kvrckmom_
BEnimkinin kendi istegiylede gelecegi supheli cati dar kafa catiya gore iri dogum basladiginda belli olacakmis o da baslarsa bi suru bilinmeyenli denklemBende onun için acele ediyorum gelsin diyeyoksa daha vaktim var 40 oldumu gelmiyolar
Seninde mi erken olma ihtimali vardı canımOhhh maşallah 40 i tamamliyacaksiniz bu gidişle keşke bizde bekleyebilsek
Cnm 40 tami kordon baglanmasi kaka yaoma riski var ben annem anlatioo 40 ka 1 gun gecmis dogumda sor olmus cunku ikikere kordon baglanmiss öle dedi aklima geldiBende onun için acele ediyorum gelsin diyeyoksa daha vaktim var 40 oldumu gelmiyolar
Rabbim kolaylaştırsın inşaallah kuzum. Hayırla kurtulun ikinizde. Allah a emanet...
@EhliKumpir canım, zor da olsa sağlıkla kavuşmuşsunuz. bundan sonra bol sütlü günler :)
The_new Allah kavuştursun sağlıkla canım, darısı başımıza
The_new hayırlısıyla sağlıkla kavuşun inşallah.. rabbim yardımcın olsun canım
The new in bebeği sezeryanla mı doğacaktı canım bilgin varmı?
Gitmedin mi sen bugün kontrole
Hadi hayırlı olsun, sağlıkla bebeğine kavuşursun inşallah, darısı bizlere inşallah
cnm buralarda gezinirken rastladım sana hayırlısı olsun inş hakkında sağlıkla al kucagina inş da benim anlamadığım herşeyi normalse neden yatisini yaptı ki bana da pazartesi günü rahim ağzında yumuşama var ama normal bir durum demisti
Cnm dogum yaptinmii aldinmi bebisiniiiAllah razı olsn cnm
Amin Allah razı olsn cnm
Amin Allah razı olsn cnm
Sezeryan maalesef cnm
Amin cnm inş Allah razı olsn
Herşey normal değildi cnm. Bebeğin beyninde ventrikül genişlemesi vardı. Normal doğumu denetmek istemedi dr. M. Bugünde kanala girmiş vs. Nst de agrı sancı gördü 70 kere cıkıodu. Bebeğin hareketlrnde anormallik hissetti ondan Doğuma almaya karar verdi. Birde dün gece bir iki damla kan gelmşti.öyle Doğuma girdik ama iyiki Doğuma almşm dedi rahim çok incelmiş heran yırtılabilirdi çok sıkıntı yaşayablrdk dedi. Herşeyde bir hayr vardr
Şuan nasılsınjız canım. Geçmiş olsun... Bebekte sen de iyisiniz inşallah?Allah razı olsn cnm
Amin Allah razı olsn cnm
Amin Allah razı olsn cnm
Sezeryan maalesef cnm
Amin cnm inş Allah razı olsn
Herşey normal değildi cnm. Bebeğin beyninde ventrikül genişlemesi vardı. Normal doğumu denetmek istemedi dr. M. Bugünde kanala girmiş vs. Nst de agrı sancı gördü 70 kere cıkıodu. Bebeğin hareketlrnde anormallik hissetti ondan Doğuma almaya karar verdi. Birde dün gece bir iki damla kan gelmşti.öyle Doğuma girdik ama iyiki Doğuma almşm dedi rahim çok incelmiş heran yırtılabilirdi çok sıkıntı yaşayablrdk dedi. Herşeyde bir hayr vardr
Belli olmuyor canım bebeğe göre degisiyor bu durumlarCnm 40 tami kordon baglanmasi kaka yaoma riski var ben annem anlatioo 40 ka 1 gun gecmis dogumda sor olmus cunku ikikere kordon baglanmiss öle dedi aklima geldi
Sizin ucuncu galiba deme aralarind akac yaslar var meselaBelli olmuyor canım bebeğe göre degisiyor bu durumlar
7 ve 5 yasindalar canım .Bel ağrısı normal benimde çok ağrıyor . Ben normal doğum taraftariyim herhangi bi risk yoksa yinede karar senin canımSizin ucuncu galiba deme aralarind akac yaslar var mesela
Bel agrisi cekiom ayakta cok duramiom
Site sorum venim bebek kucuk diyee erken alalim dediler ama kan dolasimi suyu iyi niye bilmiommm hollandaca cok anlamiomm almanca idare ediomm ama haftaya sorcam
Bana dediler normal dogummu sezaryanmi
Normal dogum dedim ozaman rahime balon gibu seymi ke yerlestirceklermis acilsin diye sonra suni sonra epedurall bilmiom sizce ne yapmalixim
Beni birtane doktor korkuttu epedural alsandaa agri hizedecen dio nasil oluor o anlamadimmm kimse hizetmio benmiii anlamadom hafatya sorcamm bakalim7 ve 5 yasindalar canım .Bel ağrısı normal benimde çok ağrıyor . Ben normal doğum taraftariyim herhangi bi risk yoksa yinede karar senin canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?