2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Benim oglanlarda 40 ta geldi .biliyosun zaten ben pazartesi gitmistim 1 hafta sonra gel dedi ama ben durabilirsem 2 hafta sonra gidecem ayin 20 sinde kanali sordugumda kafa yerlesmis ama açılma yok dedi bu kanala girmismi demek oluyorki? 4 gün geçti kanal olsa dogurmustum heralde

Onu bilmiyom canım yaa. Ultrason da kafası görünüyormuydu bebeğinin? Görünüyosa girmemiş oluyor.

Erken dogumdan korktuk korktuk artık ta dogmazlar bak gör benim vücut çok rahat giren çıkmak istemiyor dayiyolar suniyi popolarina öyle cikiyolar

Neyse dursunlar bakalım en fazla 18 günleri kaldı sonra nereye kacacaklar demi ama 40 stresi yaşamak istemiyorum riskli oluyor kordon dolandi kaka yaptı suyu bitti vs inşallah 38 39 arası gelirler

Neyse dursunlar bakalım en fazla 18 günleri kaldı sonra nereye kacacaklar demi ama 40 stresi yaşamak istemiyorum riskli oluyor kordon dolandi kaka yaptı suyu bitti vs inşallah 38 39 arası gelirler
Moral bozmak istemem ama bak benimkine gelmeyince gelmiyolar keratalar

Ohhh maşallah 40 i tamamliyacaksiniz bu gidişle keşke bizde bekleyebilsek

Rabbim kolaylaştırsın inşaallah kuzum. Hayırla kurtulun ikinizde. Allah a emanet...

Allah razı olsn cnm

@EhliKumpir canım, zor da olsa sağlıkla kavuşmuşsunuz. bundan sonra bol sütlü günler :)
The_new Allah kavuştursun sağlıkla canım, darısı başımıza

Amin Allah razı olsn cnm

The_new hayırlısıyla sağlıkla kavuşun inşallah.. rabbim yardımcın olsun canım

Amin Allah razı olsn cnm

The new in bebeği sezeryanla mı doğacaktı canım bilgin varmı?
Gitmedin mi sen bugün kontrole

Sezeryan maalesef cnm

Hadi hayırlı olsun, sağlıkla bebeğine kavuşursun inşallah, darısı bizlere inşallah

Amin cnm inş Allah razı olsn

Herşey normal değildi cnm. Bebeğin beyninde ventrikül genişlemesi vardı. Normal doğumu denetmek istemedi dr. M. Bugünde kanala girmiş vs. Nst de agrı sancı gördü 70 kere cıkıodu. Bebeğin hareketlrnde anormallik hissetti ondan Doğuma almaya karar verdi. Birde dün gece bir iki damla kan gelmşti.öyle Doğuma girdik ama iyiki Doğuma almşm dedi rahim çok incelmiş heran yırtılabilirdi çok sıkıntı yaşayablrdk dedi. Herşeyde bir hayr vardr

Cnm dogum yaptinmii aldinmi bebisiniii

Şuan nasılsınjız canım. Geçmiş olsun... Bebekte sen de iyisiniz inşallah?

Belli olmuyor canım bebeğe göre degisiyor bu durumlar
Sizin ucuncu galiba deme aralarind akac yaslar var mesela
Bel agrisi cekiom ayakta cok duramiom
Site sorum venim bebek kucuk diyee erken alalim dediler ama kan dolasimi suyu iyi niye bilmiommm hollandaca cok anlamiomm almanca idare ediomm ama haftaya sorcam
Bana dediler normal dogummu sezaryanmi
Normal dogum dedim ozaman rahime balon gibu seymi ke yerlestirceklermis acilsin diye sonra suni sonra epedurall bilmiom sizce ne yapmalixim

7 ve 5 yasindalar canım .Bel ağrısı normal benimde çok ağrıyor . Ben normal doğum taraftariyim herhangi bi risk yoksa yinede karar senin canım

7 ve 5 yasindalar canım .Bel ağrısı normal benimde çok ağrıyor . Ben normal doğum taraftariyim herhangi bi risk yoksa yinede karar senin canım
Beni birtane doktor korkuttu epedural alsandaa agri hizedecen dio nasil oluor o anlamadimmm kimse hizetmio benmiii anlamadom hafatya sorcamm bakalim
Normal dogum daha iyi diyorsun yani
Masallah ikinciy ile birinci aralari yok baya sorlanmisindirrr
Sen normal yaoacan deme bunuda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…