2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Oyy anladım canım bu sefer hepsinden kolay olur inşallah seninkide

Canım hayırlı olsun. Sezeryanla mı oldu, ani mi geldi. Planlı mıydı. Ayyy cevap ver lğtfen. Benim tarih yaklaştıkça hetecan bastı
Teşekkürler canım. Planlı oldu. Spinal sezeryan. Daha önceki dogumumdan dolayı bu sefer normal denemedik. Bugun eve geldik hamd olsun iyiyiz ikimizde. Darısı basınıza inş

Kizlar benim koca delirdi yarin doktora solicem cıkarsin artik yoksa dovecem onu diyor kocamida delirttiler en sonunda daha dogmadimi diye sora sora
Hahha doktor soksun eline tivbe cikartsin deme hahhahha
Burdada öleee kac hafta kaldi azmi kaldiii nezaman nezaman dogum diye diyee auii neyaoacaklar acaba benim dogumumu

Selam kızlar, muayeneden geldim şimdi doktorum nöbetçiydi gece randevusu =)
Alttan muayene yaptı ilk defa. Korkulacak hiç bir şey yok kızlar. Kendinizi rahat bırakın yeter. Parmağı ile filan yapmadı ama. Açıklık yok henüz dedi. İçine bi şey soktu. Çatala otrunca önce bi gerildim ama sonra, rahatla dedim. Bunda gerilirsen normal doğumu nasıl yapacaksın. İçine sokarken tabi biraz irkildim ama acı hiç yoktu. 3150gr olmuş bebiş. 48cm. Haftaya pzt sonraki randevu bakalım.

Yaa benden kucuk ama masallah venden cesaretlii ya hayranim bölelerini
Sakin kalmak , bize yarar sağlıyor kuzum. Panikle hiçbişeyi geçiremiyoruz daha da zorlaştırıyoruz. En iyisi cesaretli olup kendimizi telkin edip acıyı yaşasakta sonucun güzel olacağını düşünüp katlanmalıyız ...
Allah yardımcımız olsun hepimizin inşallah...

Olior cnm Allahh yardim eder bugun hoca demis arkadasima hurma yiyin dogumda kolay oliore diye

Valla canım al bendende o kadar sadece kasılma larım var başka hıc bır belırtı yok.bugunde doguramadım anlican.bu gıdısle ay sonunu grrz rüyamda çıkmadı halbuki ben bugün bekliyordum nasip bakalım ne zaman gelcek cadı

Normal tarihiniz nezaman peki sizinnn alcanizzz merak etmeyinnn hahhahaha ben niye heycan yokkk yaaa daha dogrusu korku yni nasil olcak diye

Kızlar sarı sümüksü akıntı nişan mı ? Başına gelenler yaedımcı olabilirmi?
Evet canım nişandır, sarı pelte gibi birşey baya kalınca. Ben onu atalı 3 hafta olacak neredeyse hala doğurmadım Daha sonra doktor çatı muayenesi yaparken onun kanlı ve kahverengi olanı geldi, hala daha akıntım devam ediyor, hatuna mesaj attım böyle oldu diye, hala okuyup birşey yazmadı cumadan beri, cuma günü yine randevu var, bu kez doğum tarihini konuşucaz, gelmezse suni verilecek.. Demem o ki, hemen doğurulmuyormuş anacım..

Benim de bebeğini hazırda benimki hazır değil onunkini de bez ile ıslak mendil koyacağım daha, 16 martta geliyor benimki inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…