- 3 Şubat 2010
- 3.402
- 2.249
- 333
- Konu Sahibi y4zy4qmurum
-
- #31.241
Tabii CNm aynen neyse en hayırlısı oEvet
40+2 olduk aciklik yok dogru duzgun sanci yok sadece asagiyi zorladigi icin biraz zonklama tarzi agri var artik sagliklu dogsunda normal sezeryan umrumda degil yeterki bebegim iyi olsun
Canim Ben sancidan fena kıvrandığım için ebe sadece açıklığa baktı canımı yakmadı ama eğer açıklığın artmasına yardımcı olmasını istersen çok acitiyorlarAy kızlar şaka deyin lütfen ama açklık sadece parmakla baklmıyomuydu ya.çatı muayenesnde resmn bütün el girdi bnce acayip ilerletti çok canm acıdı benm ya ki hani myle hemen of pof etmem herşeye
Tövbe ya ben kesin epidural istiyim o zamn çok fena korktu gözüm
İlkinde hep nası evde çektn ya korkmadn mı tecrübesiz olncaİlk doğumumda hep evde çektiğim içün , hiç bakılmamıştı. İkincide bu işlemi görünce nooluyoruz ya dedim bende valla doğurmak değilde bende istemiyorum o muameleyi.
Alma imkanın varsa epidural iyidir yaa
Evet aynen gelen parmaklıyor giden parmaklıyorKeske gidince 7 cmm
Olsa diyorum bir kac parmakla doğursamay varya o an doğursunlar da kim neresini nereme sokuyorsa soksun diyorsun hahahahha valla kızlar epiduralle bile sancim vardı sonlar rahattı ama cok sukur tavsiye ediyirum
Alın garıbende ikincide yollar acik belki gerek
Kalma Dıyordum ama gunler yaklaştı kesin alicam bunda da epidural
Demeye basladimesimde senin agri Esiğim dusuk al diyor verdi Gazi Tmm dedim
Yani açıklık bakılması daha mı kolay canımCanim Ben sancidan fena kıvrandığım için ebe sadece açıklığa baktı canımı yakmadı ama eğer açıklığın artmasına yardımcı olmasını istersen çok acitiyorlar
Evet canım. Benim çatı muayenem de çok zor geçmişti çünkü doktor sadece açıklığa bakmadı doğumu tetiklemek için bayağı bi canımı yakmıştı yoksa doğum sancılarını cekerken açıklığa bakıldığını anlamiyorsun bileİlkinde hep nası evde çektn ya korkmadn mı tecrübesiz olnca
Valla canm ben anestezi geknikeri olarak yok almam ben derdim ama valla alcam dedim bugün muayeneden snra bilmiom.tırstm vallahi.
Yani açıklık bakılması daha mı kolay canım
Insallah ama
Babasi kilikli kizim yarina kadar tepesi atarsa aninda terste doner inadi ayni babasi olacak gibi ee bende az degilim o yuzden kizdan cok tirsiyorum 2 kat inat olursa dogunca doktoru bile tokatlayabilir
Kaç doğum olursa olsun , yinede insan korkuyor değil mi?
Yoksa ben demi var bu durum
Hahahh yol arıyo. .. dogruu benim kızda içimde sürekli ittiriyo. . Sağdan soldan aşağıdan yukardan.. bende diyorum kapıyı arıyor ama bulamadiiAnam anam asa nasil baski yapiyor bikac kez bagorinca kardesim yerinden hopladi geliyor mu diye kipkirmizi oldu otur otur yol ariyo daha bisey yok dedim gelsin artik diyo
Bende şaşırıyorum şuan ki aklım olsa asla o kadar beklemezdim evde. Hastaneye giderdim. Kanamamda vardı üstelik , nst yok bişey yok. Cahil cesareti heralde :):) gittiğimde 7 cm di açıklık lavmanla birlikte bakılmıştı o zaman sadece birkez.İlkinde hep nası evde çektn ya korkmadn mı tecrübesiz olnca
Valla canm ben anestezi geknikeri olarak yok almam ben derdim ama valla alcam dedim bugün muayeneden snra bilmiom.tırstm vallahi.
Aynen yaa bende aynı durumdayım vallaKorkuyo tabii. Yani ben korkuyorum aman nee olacakk ki diyemiyorum.. başıma gelecekleri az çok biliyorum ondan olsa gerek
Aramızda 3 gün varmış. . Benim 4.cu senin 3.cu bakalım ne zaman gelecekler. Kolay mi olacak zormu merakla bekliyorum..Aynen yaa bende aynı durumdayım valla
Senin diğerleri nasıldı canım? Hepsi birbirinden farklımı zorluk açısından ...Aramızda 3 gün varmış. . Benim 4.cu senin 3.cu bakalım ne zaman gelecekler. Kolay mi olacak zormu merakla bekliyorum..
Oh yaa inşallah canm içimi ferahlattnEvet canım. Benim çatı muayenem de çok zor geçmişti çünkü doktor sadece açıklığa bakmadı doğumu tetiklemek için bayağı bi canımı yakmıştı yoksa doğum sancılarını cekerken açıklığa bakıldığını anlamiyorsun bile
S
Senin diğerleri nasıldı canım? Hepsi birbirinden farklımı zorluk açısından ...
Ben çok şükür ikisinide kolay doğurdum inşallah hepimizinki öyle olur ilki bir saat yoğun sancı , ikincisi 45 dk suni sancıyla...
S
Senin diğerleri nasıldı canım? Hepsi birbirinden farklımı zorluk açısından ...
Ben çok şükür ikisinide kolay doğurdum inşallah hepimizinki öyle olur ilki bir saat yoğun sancı , ikincisi 45 dk suni sancıyla...
Bence de epidural almak kesinlikle cok fark ediyor gunler geliyor cesaretim azalıyor alicam ins bir aksilik olmazsa bu seferdeİlkinde hep nası evde çektn ya korkmadn mı tecrübesiz olnca
Cnm epeduralden önce bir kere oarmakliyacaklar bana kesin sonra eoedural epeduralden sonra parmaklarlarsa hiz edilmio sanirim deme cunku vendee ondan cok cekiniomm o ne öleeeEvet aynen gelen parmaklıyor giden parmaklıyorKeske gidince 7 cmm
Olsa diyorum bir kac parmakla doğursamay varya o an doğursunlar da kim neresini nereme sokuyorsa soksun diyorsun hahahahha valla kızlar epiduralle bile sancim vardı sonlar rahattı ama cok sukur tavsiye ediyirum
Alın garıbende ikincide yollar acik belki gerek
Kalma Dıyordum ama gunler yaklaştı kesin alicam bunda da epidural
Demeye basladimesimde senin agri Esiğim dusuk al diyor verdi Gazi Tmm dedim
Hissediyorsun epidural agriyi kesiyorCnm epeduralden önce bir kere oarmakliyacaklar bana kesin sonra eoedural epeduralden sonra parmaklarlarsa hiz edilmio sanirim deme cunku vendee ondan cok cekiniomm o ne öleee
Evet ayni disci gibi dedi hani uyusturuyor agri yok ama elledigini ne yaptigunu anlion dioHissediyorsun epidural agriyi kesiyor
Ama his var Can'ım
Ya fkt sanci da olunca rahatsız etmiyor
Hatta baksınlar artık 10
Cm
Hadi çatala desinler
Diye gözlerinin icine bakıyorsun yanı o zmn tek hedefin yavruna sagsalim
Kavuşmak oluyor sanci da var yanı hatta benim
Baslarda baya baya çoktu sona dogru ilac etki etti saniirim rahatladım baya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?