2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Evet

40+2 olduk aciklik yok dogru duzgun sanci yok sadece asagiyi zorladigi icin biraz zonklama tarzi agri var artik sagliklu dogsunda normal sezeryan umrumda degil yeterki bebegim iyi olsun
Tabii CNm aynen neyse en hayırlısı o
Olsun . Ama bence eger açıklık elle muayene etse baslar
Snein doğumun bir kac gune 41.42. Haftaya kadar normal diyorlar dogum
İcin sen kasma
Sakin ol gevse ki
Gelsin sancıların hareket et surekli
Birde bne baya kaynara yakın sıcak suyla belden aşağımı yıkardım elimle vazelinle o bölgeme perine masajı yapardım 40
İm dolduğunda cok
Cok iyi
Geliyor sen elinden geleni yap oyle
Yada boyle bir kac gune
Kucağında bebisin yaa

Bu arada kızlar ikincilerde daha rahat oluyor
İnsan derlerdi de inanmazdım belki saka
Diyeceksiniz fkt 8 günüm
Kaldi doguma veee
Hastane çantam kapağı
Acik bekliyor sancıyla hazırlayacağım
Sanirim hahahah hersey ütülü bekliyor keselere koyulacak ama
Resmen gunden gune atiyorum
Bu gece koyayim
Bari artık

Elle muayene ederse icime kacar o cocuk fobim var her gun sicak dusa giriyorum zaten ama hareket edemiyorum bacagima sanci giriyo kalcadan birden duscek gibi oluyorum

Canim Ben sancidan fena kıvrandığım için ebe sadece açıklığa baktı canımı yakmadı ama eğer açıklığın artmasına yardımcı olmasını istersen çok acitiyorlar

İlkinde hep nası evde çektn ya korkmadn mı tecrübesiz olnca

Valla canm ben anestezi geknikeri olarak yok almam ben derdim ama valla alcam dedim bugün muayeneden snra bilmiom.tırstm vallahi.

Canim Ben sancidan fena kıvrandığım için ebe sadece açıklığa baktı canımı yakmadı ama eğer açıklığın artmasına yardımcı olmasını istersen çok acitiyorlar
Yani açıklık bakılması daha mı kolay canım

Evet canım. Benim çatı muayenem de çok zor geçmişti çünkü doktor sadece açıklığa bakmadı doğumu tetiklemek için bayağı bi canımı yakmıştı yoksa doğum sancılarını cekerken açıklığa bakıldığını anlamiyorsun bile

Anam anam asa nasil baski yapiyor bikac kez bagorinca kardesim yerinden hopladi geliyor mu diye kipkirmizi oldu otur otur yol ariyo daha bisey yok dedim gelsin artik diyo
Hahahh yol arıyo. .. dogruu benim kızda içimde sürekli ittiriyo. . Sağdan soldan aşağıdan yukardan.. bende diyorum kapıyı arıyor ama bulamadii

Bende şaşırıyorum şuan ki aklım olsa asla o kadar beklemezdim evde. Hastaneye giderdim. Kanamamda vardı üstelik , nst yok bişey yok. Cahil cesareti heralde :):) gittiğimde 7 cm di açıklık lavmanla birlikte bakılmıştı o zaman sadece birkez.

S
Aramızda 3 gün varmış. . Benim 4.cu senin 3.cu bakalım ne zaman gelecekler. Kolay mi olacak zormu merakla bekliyorum..
Senin diğerleri nasıldı canım? Hepsi birbirinden farklımı zorluk açısından ...
Ben çok şükür ikisinide kolay doğurdum inşallah hepimizinki öyle olur ilki bir saat yoğun sancı , ikincisi 45 dk suni sancıyla...

Oh yaa inşallah canm içimi ferahlattn

Benim kolay değildi. İlki 30 saate yakın sanciyla son 9 saati epidural. Epidurali 7 santim açıklıkla aldım 9 saat sonra doğdu. ..
İkincisi. uzun sürüyor zaten diye 4 dk da bire düşünce sancılarım hastaneye gittim.. 2.5 saat sürdü epidural alamadım. . Bebeğin çıkışı falan zordu ama..
3.cu suni sanciyla oldu.. oda 8 saat sürdü ki 4 cm açıklıkla gittim hastaneye. O açıklığa rağmen sancim başlamamisti. Hepsi farklıydı. . Bu sefer de daha aciklik yok. Sancı yok. Düzensiz kasılmalar var sadece..

Bence de epidural almak kesinlikle cok fark ediyor gunler geliyor cesaretim azalıyor alicam ins bir aksilik olmazsa bu seferde seninde muhtemelen kurcaladı biraz yoksa açıklık bakmak hic hissetmiyor kı anlik bisey

Cnm epeduralden önce bir kere oarmakliyacaklar bana kesin sonra eoedural epeduralden sonra parmaklarlarsa hiz edilmio sanirim deme cunku vendee ondan cok cekiniomm o ne öleee

Cnm epeduralden önce bir kere oarmakliyacaklar bana kesin sonra eoedural epeduralden sonra parmaklarlarsa hiz edilmio sanirim deme cunku vendee ondan cok cekiniomm o ne öleee
Hissediyorsun epidural agriyi kesiyor
Ama his var Can'ım
Ya fkt sanci da olunca rahatsız etmiyor
Hatta baksınlar artık 10
Cm
Hadi çatala desinler
Diye gözlerinin icine bakıyorsun yanı o zmn tek hedefin yavruna sagsalim
Kavuşmak oluyor sanci da var yanı hatta benim
Baslarda baya baya çoktu sona dogru ilac etki etti saniirim rahatladım baya

Evet ayni disci gibi dedi hani uyusturuyor agri yok ama elledigini ne yaptigunu anlion dio
Agri olmasin o yeter
Oeki cikista bebek cikinca yani ikinmadaa ozamanda hiz var ama agri yok
Tm elleselerde parmaklasalarda aci yok ama orda parmak oldugunu anlarsin yaa hayirlisi bakalim
Kimler alcak simdi epedural

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…