2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Ayy hadi hayırlısı çok merak ettim doğurursan haber ver:)) benimkinden ses yok daha:)

kızlar iyi akşamlar cumartesi kontrole gittiğimde doktorum suyumun biraz azaldığını son haftaya girdiğimiz için normal olduğunu söyledi ve henüz kafasının yerleşmediğini söyledi. dünden beri de arada bir karnımda sertleşme sırtımdan belime yayılan arada bir şiddetlenen ağrım oluyor belimi incitmişim gibi bi ağrı. kızımın kıpırtıları eskisi gibi hareketli değil geceleri hareketlerinden uyuyamazdım şimdi iki gündür bel sırt ağrısından uyuyamıyorum sola yada sağa yatarsam daha çok ağrıyor sırt üstü uzanmak biraz daha rahatlatıyor saate hiç bakmadım dk falan tutmadım henüz nişanım yada suyumda gelmedi. çarşamba tekrar kontrolüm var. bu durumu yaşayan varmı normal doğum için

Anam anam asa nasil baski yapiyor bikac kez bagorinca kardesim yerinden hopladi geliyor mu diye kipkirmizi oldu otur otur yol ariyo daha bisey yok dedim gelsin artik diyo

Bu çatı muayenesi neymiş böyle yaaa canm çok yandı hiç bu kadr olacağını düşünmemştm.Doğum sırasındaki açıklık bakma da böylemi oluyo ki

Kızlar bende yarın doğuma gidecem inşallah dua edin sağlıkla kavusalim düzenli sancim çıktı ikinci sezeryan olduğu için Alalim dedi doktorum 90a cikiyo sancılar

Evet canım o ilacı kulanıyrm sonra karbonatlı suyla temizliyrm cok sağol

Malesef aynı işlem
Hele birde sancı varsa o esnada hiç sorma. Korkulu rüyamm....

Evet öyle oluyomuş galibaaa

Ay kızlar şaka deyin lütfen ama açklık sadece parmakla baklmıyomuydu ya.çatı muayenesnde resmn bütün el girdi bnce acayip ilerletti çok canm acıdı benm ya ki hani myle hemen of pof etmem herşeye
Tövbe ya ben kesin epidural istiyim o zamn çok fena korktu gözüm

İlk doğumumda hep evde çektiğim içün , hiç bakılmamıştı. İkincide bu işlemi görünce nooluyoruz ya dedim bende valla doğurmak değilde bende istemiyorum o muameleyi.
Alma imkanın varsa epidural iyidir yaa

Bizim doktor usgde bakiyo acilmaya daha alttan muayene olmadim insallah gerekte kalmaz o catali gorunce dogurmaktan vazgecesim geliyor fobim varmis onu ogrendim

Insallah ama

Babasi kilikli kizim yarina kadar tepesi atarsa aninda terste doner inadi ayni babasi olacak gibi ee bende az degilim o yuzden kizdan cok tirsiyorum 2 kat inat olursa dogunca doktoru bile tokatlayabilir
Suan 40+2 mi
Oldu CNm. Dur sakin ol kanala girmeye başladıysa iki gune ins doğar em kotu suni ile zaten açıklık olur takma kafana epidural de istersin suniye dayanamazsan bende Ogluşu 40+4 de doğurdum.2 cm açıklığım vardı kendi sancim
Geceden başlamıştı ama yine de suni verdi 3.5 saate doğurdum. Senin Suan var mı
Açıklık hic CNm ?

Evet
40+2 olduk aciklik yok dogru duzgun sanci yok sadece asagiyi zorladigi icin biraz zonklama tarzi agri var artik sagliklu dogsunda normal sezeryan umrumda degil yeterki bebegim iyi olsun

Evet aynen gelen parmaklıyor giden parmaklıyor Keske gidince 7 cmm
Olsa diyorum bir kac parmakla doğursam ay varya o an doğursunlar da kim neresini nereme sokuyorsa soksun diyorsun hahahahha valla kızlar epiduralle bile sancim vardı sonlar rahattı ama cok sukur tavsiye ediyirum
Alın garı bende ikincide yollar acik belki gerek
Kalma Dıyordum ama gunler yaklaştı kesin alicam bunda da epidural
Demeye basladim esimde senin agri Esiğim dusuk al diyor verdi Gazi Tmm dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…