2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Hiç sorma her yolu deniyozda cikmaya niyetleri yok

Hiç sorma her yolu deniyozda cikmaya niyetleri yok
Yok anam ben inandım artık, çocuğum 21'inden sonra gelecek ya, daha erken gelirse beni çok şaşırtır artık
Cuma gününü bekliyorum merakla bakalım doktor ne diyecek ?! Aşağıda bazen batmalar, çekilmeler oluyor ama yine de ümidim yok artık 21'inden erken.. Neyse bacım durduk durduk az daha dururuz, onların canı sağolsun, bekleyen 1 hafta daha bekler yani illa çıkacaklar

Olmuyor olmuyorgelmiyor bu cocuk hadi bakalim simdide ben inada bindirdim dogurmuyom kim daha inatmis

Biz anne oğul kontrolden geliyoruz şimdi 8 günlük olduk bugün çocuk doktoru kontrol etti herşey yolundaymış sarılık değeri 11 çıktı 20 den sonrası tehlikeli şu anda sorun yok yavaş yavaş geçer dedi. Doğduğundan beri hiç mama almadı sadece emzirdim 500 gram almış çok iyi dediler. 5 günlükken göbeğimiz düşmüştü, topuk kanlarını verdik d vitamini verdiler 15 günlük olunca başlayacağız, bebişden bu kadar yani :) sonra ben muayene oldum dikiş olmadığı için alttan bakmaya gerek Yok dediler, ultrasondan Rahime baktı doktor temiz dedi. Onun dışında hamilelikte 14 kilo almıştım 10 kilosu gitmiş bile tüm giysilerim oluyor emzirdikçe bebiş kilo alıyor ben eriyorum :))

Ayyy maşallaaahhh. Gitsin kilocuklar. Bebiş de emsin güzel güzel senin kilolar ona gitsin ohh..

bizde bugün 13 günlük olduk :) bende emziriyorum eski kiloma döndüm verebilcez mi derken 40 ımız cıkmadan eridik bile :) ben 40ım cıkana kadar daha cok kilo verir incecik olurum diyorum

L LaleZar86 O obenmdunym kızlar bende 69 kılo ya dusdum zaten 68 69 kıloyla hamile kalmıstım..emzırdıkce gidiyor herhalde.ama benim hedef 62 63 ..çünkü ben kilolu hamile kaldım..bakalım hayır olsun ınsaAllah.
Layeste bende sarılık olunca baya baya beslemeye çalıştım benim kıde kılo aldı elh..400 gram da biz aldık çok şükür..ben arada mama veriyorum ama çok nadir sut azalınca...sarılıkta baya baya bana gore duEldı ama gidip ölcturmedim..

bende sarılık olmasın diye sık sık emzirdim hatta o yüzden aşırı süt geldi göğüslerim sertleşti bende pompa aldım sağdım falan şimdi bir kaç gündür düzeldi. Bende şu anda 68 kiloyum 64 le hamile kalmıştım benimde ilk hedef tekrar 64 bence ulaşırız hedeflere :)

bizde bugün 13 günlük olduk :) bende emziriyorum eski kiloma döndüm verebilcez mi derken 40 ımız cıkmadan eridik bile :) ben 40ım cıkana kadar daha cok kilo verir incecik olurum diyorum
Size de maşallah :) ben hastaneden eve gelince tartıldım sadece 5 kilo gitmişti dedim eyvah niye bu kadar az gitti ama neyse ki günden güne verdik. Ben ikinci hamileliğimde aldığımdan daha çok vermiştim inşallah yine öyle olur :)

İlk etapta 10 kılo gidince bende biraz umıtlendım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…