- 25 Kasım 2011
- 3.712
- 5.894
- 358
- Konu Sahibi y4zy4qmurum
-
- #31.301
Kizlar nisan anneleri dogurmaya basladiiii siz hala dogurmadiniz miiiiiii :))))
Abilerinin odası var canım :) ilk yıllar zaten kendi odamda yatircamNiye kiz odami yok yer bizde kucuk biyer vardi bi dolap yatak tamam ikinciye yokkk hahahah ama ins ozaman tasinirim bu 8sinci kattannnnnnnn
Hiç sorma her yolu deniyozda cikmaya niyetleri yokkız bacım dur zaten, elimiz şeyimizde wclerden çıkamıyoz, ha doğurduk doğuracaz diyegeliyorlar da biz tıkamıyoz yolları Nisan anneleri nabıyolarmış kız doğuruyorlarmış Hurma ağacı çıktı içimizden
Yok anam ben inandım artık, çocuğum 21'inden sonra gelecek ya, daha erken gelirse beni çok şaşırtır artıkHiç sorma her yolu deniyozda cikmaya niyetleri yok
Cinsiyeti ne erkek çocukları geç geliyormuş öyle diyorlar gerçi benim ki kız erken gelir diyorlar 38+5 yalancı Sancı oluyor bir tek o da gelmiyorOlmuyor olmuyorgelmiyor bu cocuk hadi bakalim simdide ben inada bindirdim dogurmuyom kim daha inatmis
Doktorumuz israrla kiz diyor amA bilmiyorum artik 40+3 oldukCinsiyeti ne erkek çocukları geç geliyormuş öyle diyorlar gerçi benim ki kız erken gelir diyorlar 38+5 yalancı Sancı oluyor bir tek o da gelmiyor
Ayyy maşallaaahhh. Gitsin kilocuklar. Bebiş de emsin güzel güzel senin kilolar ona gitsin ohh..Biz anne oğul kontrolden geliyoruz şimdi 8 günlük olduk bugün çocuk doktoru kontrol etti herşey yolundaymış sarılık değeri 11 çıktı 20 den sonrası tehlikeli şu anda sorun yok yavaş yavaş geçer dedi. Doğduğundan beri hiç mama almadı sadece emzirdim 500 gram almış çok iyi dediler. 5 günlükken göbeğimiz düşmüştü, topuk kanlarını verdik d vitamini verdiler 15 günlük olunca başlayacağız, bebişden bu kadar yani :) sonra ben muayene oldum dikiş olmadığı için alttan bakmaya gerek Yok dediler, ultrasondan Rahime baktı doktor temiz dedi. Onun dışında hamilelikte 14 kilo almıştım 10 kilosu gitmiş bile tüm giysilerim oluyor emzirdikçe bebiş kilo alıyor ben eriyorum :))
bizde bugün 13 günlük olduk :) bende emziriyorum eski kiloma döndüm verebilcez mi derken 40 ımız cıkmadan eridik bile :) ben 40ım cıkana kadar daha cok kilo verir incecik olurum diyorumBiz anne oğul kontrolden geliyoruz şimdi 8 günlük olduk bugün çocuk doktoru kontrol etti herşey yolundaymış sarılık değeri 11 çıktı 20 den sonrası tehlikeli şu anda sorun yok yavaş yavaş geçer dedi. Doğduğundan beri hiç mama almadı sadece emzirdim 500 gram almış çok iyi dediler. 5 günlükken göbeğimiz düşmüştü, topuk kanlarını verdik d vitamini verdiler 15 günlük olunca başlayacağız, bebişden bu kadar yani :) sonra ben muayene oldum dikiş olmadığı için alttan bakmaya gerek Yok dediler, ultrasondan Rahime baktı doktor temiz dedi. Onun dışında hamilelikte 14 kilo almıştım 10 kilosu gitmiş bile tüm giysilerim oluyor emzirdikçe bebiş kilo alıyor ben eriyorum :))
Nazlanıyor belli ki :) inşallah en kısa zamanda sağsalim kucağına alırsın canımDoktorumuz israrla kiz diyor amA bilmiyorum artik 40+3 olduk
Insallah sag saglim saglicakla dogar kuzularimizNazlanıyor belli ki :) inşallah en kısa zamanda sağsalim kucağına alırsın canım
bende sarılık olmasın diye sık sık emzirdim hatta o yüzden aşırı süt geldi göğüslerim sertleşti bende pompa aldım sağdım falan şimdi bir kaç gündür düzeldi. Bende şu anda 68 kiloyum 64 le hamile kalmıştım benimde ilk hedef tekrar 64 bence ulaşırız hedeflere :)L LaleZar86 O obenmdunym kızlar bende 69 kılo ya dusdum zaten 68 69 kıloyla hamile kalmıstım..emzırdıkce gidiyor herhalde.ama benim hedef 62 63 ..çünkü ben kilolu hamile kaldım..bakalım hayır olsun ınsaAllah.
Layeste bende sarılık olunca baya baya beslemeye çalıştım benim kıde kılo aldı elh..400 gram da biz aldık çok şükür..ben arada mama veriyorum ama çok nadir sut azalınca...sarılıkta baya baya bana gore duEldı ama gidip ölcturmedim..
Size de maşallah :) ben hastaneden eve gelince tartıldım sadece 5 kilo gitmişti dedim eyvah niye bu kadar az gitti ama neyse ki günden güne verdik. Ben ikinci hamileliğimde aldığımdan daha çok vermiştim inşallah yine öyle olur :)bizde bugün 13 günlük olduk :) bende emziriyorum eski kiloma döndüm verebilcez mi derken 40 ımız cıkmadan eridik bile :) ben 40ım cıkana kadar daha cok kilo verir incecik olurum diyorum
İlk etapta 10 kılo gidince bende biraz umıtlendım...bende sarılık olmasın diye sık sık emzirdim hatta o yüzden aşırı süt geldi göğüslerim sertleşti bende pompa aldım sağdım falan şimdi bir kaç gündür düzeldi. Bende şu anda 68 kiloyum 64 le hamile kalmıştım benimde ilk hedef tekrar 64 bence ulaşırız hedeflere :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?