- Konu Sahibi y4zy4qmurum
-
- #31.281
kızlar ne sorcam size çanta demişken, sizler bebeğinize yanınızda emzik götürecek misiniz ?Benim de bebeğini hazırda benimki hazır değil onunkini de bez ile ıslak mendil koyacağım daha, 16 martta geliyor benimki inşallah
Ben almadım, gerek olursa alırım sonra diye düşündümkızlar ne sorcam size çanta demişken, sizler bebeğinize yanınızda emzik götürecek misiniz ?
Hic birsey kaybetmedin bak ayniyizz erkrn evlenen de gec evlenende aynii nasip bu islerr bak Rabbim verdi arkasindan bidaha yapsan tm iki tane miss bende Rabbim verirse iki istiom daha biri doguramadan ikincinin hayali hahhahaha ahhhh ahh kadinlar doymak bilmezzBen evlenmek te geç kalmışım birazbenim 36..
Anladım canlar, bende doğar doğmaz ağzına tıksınlar istemiyorum ama, yanımda bir eşim olacak, sanırım bende alsam iyi olacak..Katinaninelindemakasi35 ben koydum canım olurda lavaboda veya bi işlem bana yapilirken aglarsa emzikle susturur annem diye koydum canım
Cnm sende erken dogum riskimi vardi bende korkuordum erken olurmu su bu diye uc aylik ken tr ye gezmeye gittik falan iste baya korkulu gecti ama risk atlatildi sukur yani ben 1 2 haftadaha kalsinn isnaAllah ama yinede heycanliyimm ev mis melek kokacakk herkesinki gibii sukur RabbimTakvimim 39 olmuşhayal gibiydi bu sayıyı görmek şükürler olsun Çok Çok Az kaldi hatta her an doğabilecek hafta da artık çok sevincliyim artık dogsun istiyorum
Aynı heyecanı bende yaşadım bugün yaaTakvimim 39 olmuşhayal gibiydi bu sayıyı görmek şükürler olsun Çok Çok Az kaldi hatta her an doğabilecek hafta da artık çok sevincliyim artık dogsun istiyorum
Cumartesi günü kontrolüm vardı suyumun brz azaldığını söyledi pazardan beride sırtım ve belim ağrıyor doktoru aradım devam ederse bgn gel bakaym dedi normalde yarın kontrolüm var bgn gitsemmi bilemedimEvet canım nişandır, sarı pelte gibi birşey baya kalınca. Ben onu atalı 3 hafta olacak neredeyse hala doğurmadımDaha sonra doktor çatı muayenesi yaparken onun kanlı ve kahverengi olanı geldi, hala daha akıntım devam ediyor, hatuna mesaj attım böyle oldu diye, hala okuyup birşey yazmadı cumadan beri, cuma günü yine randevu var, bu kez doğum tarihini konuşucaz, gelmezse suni verilecek.. Demem o ki, hemen doğurulmuyormuş anacım..
Risk yoktu canım çoğu kişi erken dogurunca bende etkilendim biraz ondan yaniCnm sende erken dogum riskimi vardi bende korkuordum erken olurmu su bu diye uc aylik ken tr ye gezmeye gittik falan iste baya korkulu gecti ama risk atlatildi sukur yani ben 1 2 haftadaha kalsinn isnaAllah ama yinede heycanliyimm ev mis melek kokacakk herkesinki gibii sukur Rabbim
yok canım nişan gelmesiyle doğum başlamış sayılmıyor, doğum yaklaşıyor demek oluyor.. Bence konrol zamanında gitmelisin. Sıkıntı yapma.Cumartesi günü kontrolüm vardı suyumun brz azaldığını söyledi pazardan beride sırtım ve belim ağrıyor doktoru aradım devam ederse bgn gel bakaym dedi normalde yarın kontrolüm var bgn gitsemmi bilemedim
Evet cnm bende ondan iste ama sukur bak sen baya ilerdesin artik gelebilir ben daha bir iki hafta dursun bebisssRisk yoktu canım çoğu kişi erken dogurunca bende etkilendim biraz ondan yani
Of of açma derdimiEvet cnm bende ondan iste ama sukur bak sen baya ilerdesin artik gelebilir ben daha bir iki hafta dursun bebisss
Ismi ne olck peki isimleriniz bebeklerinjz kizlar
Ve oda yaptinizmi
Dogumu en cok soranlar yarim altin takmazsa bida eve alma ben ole yapcamHahha doktor soksun eline tivbe cikartsin deme hahhahha
Burdada öleee kac hafta kaldi azmi kaldiii nezaman nezaman dogum diye diyee auii neyaoacaklar acaba benim dogumumu
Niye kiz odami yok yer bizde kucuk biyer vardi bi dolap yatak tamam ikinciye yokkk hahahah ama ins ozaman tasinirim bu 8sinci kattannnnnnnnOf of açma derdimiDaha İsim Bile bulamadik oda yapmadim park beşik aldım sadece
Ben dedim kaynanama bu soranlar ne yaoacak önce cicuk yokmuu gec kaldiniz diye diye beni tup bebek merkesini göturdulerr omdu sukur Rabbim verdi simdide dogun nezaman neyaoacakalr ya ben kimseye sormam etmemDogumu en cok soranlar yarim altin takmazsa bida eve alma ben ole yapcampsikiyatris parasi yapariz malum psikoloji diye bisey birakmadilar
Insani germelten baska bisey yaptiklari yok dogurunca siz mi bakcaniz gece siz mi uykusuz kalcaniz niye agliyo bu diye sizdemi onunla aglicaniz sizene siz onunuzdeki ise bakin dimi amaBen dedim kaynanama bu soranlar ne yaoacak önce cicuk yokmuu gec kaldiniz diye diye beni tup bebek merkesini göturdulerr omdu sukur Rabbim verdi simdide dogun nezaman neyaoacakalr ya ben kimseye sormam etmem
Yooo illa ariyacaklar birsey isim bile ne koyaniz su iyi diorlar guluom geciommm meraklikarrInsani germelten baska bisey yaptiklari yok dogurunca siz mi bakcaniz gece siz mi uykusuz kalcaniz niye agliyo bu diye sizdemi onunla aglicaniz sizene siz onunuzdeki ise bakin dimi ama
kız bacım dur zaten, elimiz şeyimizde wclerden çıkamıyoz, ha doğurduk doğuracaz diyeKizlar nisan anneleri dogurmaya basladiiii siz hala dogurmadiniz miiiiiii :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?