2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Ben evlenmek te geç kalmışım biraz benim 36..
Hic birsey kaybetmedin bak ayniyizz erkrn evlenen de gec evlenende aynii nasip bu islerr bak Rabbim verdi arkasindan bidaha yapsan tm iki tane miss bende Rabbim verirse iki istiom daha biri doguramadan ikincinin hayali hahhahaha ahhhh ahh kadinlar doymak bilmezz

Takvimim 39 olmuş hayal gibiydi bu sayıyı görmek şükürler olsunÇok Çok Az kaldihatta her an doğabilecek hafta da artık çok sevincliyimartık dogsun istiyorum
Cnm sende erken dogum riskimi vardi bende korkuordum erken olurmu su bu diye uc aylik ken tr ye gezmeye gittik falan iste baya korkulu gecti ama risk atlatildi sukur yani ben 1 2 haftadaha kalsinn isnaAllah ama yinede heycanliyimm ev mis melek kokacakk herkesinki gibii sukur Rabbim

Takvimim 39 olmuş hayal gibiydi bu sayıyı görmek şükürler olsunÇok Çok Az kaldihatta her an doğabilecek hafta da artık çok sevincliyimartık dogsun istiyorum
Aynı heyecanı bende yaşadım bugün yaa Haftaya kucağıma alabilirim oğlumu diye yaaaa Belki evlilik yıldönümümüze gelir yaa 20 mart

Cumartesi günü kontrolüm vardı suyumun brz azaldığını söyledi pazardan beride sırtım ve belim ağrıyor doktoru aradım devam ederse bgn gel bakaym dedi normalde yarın kontrolüm var bgn gitsemmi bilemedim

Risk yoktu canım çoğu kişi erken dogurunca bende etkilendim biraz ondan yani

yok canım nişan gelmesiyle doğum başlamış sayılmıyor, doğum yaklaşıyor demek oluyor.. Bence konrol zamanında gitmelisin. Sıkıntı yapma.

Evet cnm bende ondan iste ama sukur bak sen baya ilerdesin artik gelebilir ben daha bir iki hafta dursun bebisss
Ismi ne olck peki isimleriniz bebeklerinjz kizlar
Ve oda yaptinizmi
Of of açma derdimiDaha İsim Bile bulamadikoda yapmadim park beşik aldım sadece

Hahha doktor soksun eline tivbe cikartsin deme hahhahha
Burdada öleee kac hafta kaldi azmi kaldiii nezaman nezaman dogum diye diyee auii neyaoacaklar acaba benim dogumumu
Dogumu en cok soranlar yarim altin takmazsa bida eve alma ben ole yapcam psikiyatris parasi yapariz malum psikoloji diye bisey birakmadilar

Dogumu en cok soranlar yarim altin takmazsa bida eve alma ben ole yapcam psikiyatris parasi yapariz malum psikoloji diye bisey birakmadilar
Ben dedim kaynanama bu soranlar ne yaoacak önce cicuk yokmuu gec kaldiniz diye diye beni tup bebek merkesini göturdulerr omdu sukur Rabbim verdi simdide dogun nezaman neyaoacakalr ya ben kimseye sormam etmem

Ben dedim kaynanama bu soranlar ne yaoacak önce cicuk yokmuu gec kaldiniz diye diye beni tup bebek merkesini göturdulerr omdu sukur Rabbim verdi simdide dogun nezaman neyaoacakalr ya ben kimseye sormam etmem
Insani germelten baska bisey yaptiklari yok dogurunca siz mi bakcaniz gece siz mi uykusuz kalcaniz niye agliyo bu diye sizdemi onunla aglicaniz sizene siz onunuzdeki ise bakin dimi ama

Kizlar nisan anneleri dogurmaya basladiiii siz hala dogurmadiniz miiiiiii :))))
kız bacım dur zaten, elimiz şeyimizde wclerden çıkamıyoz, ha doğurduk doğuracaz diyegeliyorlar da biz tıkamıyoz yolları Nisan anneleri nabıyolarmış kız doğuruyorlarmış Hurma ağacı çıktı içimizden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…