• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Kızlar netim çok az bikac gündür okuyamadım.
Bugün kontrolüm vardı bobregim ağrıyor diyince dr ultrasonla bakıp çok kötü 3. Evreye gelmiş normal şartlarda tel takılması lazım nasıl dayandın bu zamana kadar diyip ardından sancıma baktı alttan muayene etti. Haftam ve bebeğin buyuklugude yeterli olunca yarın doğumunu 9da başlayacak dedi. Önce normal denicem.dedi.duaniza talibim.netim az duruma göre doğumdan sonra yazarım inşallah. Herkes aeolsun
Ay canim senle ayni durumdayiz benim de gunum var ama bu sabahormali deneyecek hakkimizda hayirlisi olsun

Uyudunuzmu ben sifa kapmisim evde oldgum halde bu ne acaba bigazim agrio kullagim kutkundukca ins gecer ne icmem lazim canlar
Bide merak ettigim.konu hani acilmaya beklirouzya agrili gecior peki o an bebek cikacayi an ikim diorlarya o an nasil bi agri bana korkutucu gelio hani kafa cikioo hani acilma sancidan farklimi cunku epedural alcam.ins ise yarar ama.ikinmada kapatiriz dediler gecen azda olsa tirstim

Ha oyuzden samcin belki yok bebek girmedi diye ama.kafasi asadami peki ya bendede öke sey varsa darsaaa nasil anlasilcak ha sanci olmuo ozaman asaya inmio doktorda anlio deme cunku cati muaymesi yok hollandada burda dogum edenlerrr anlatiooo bende soruim yok yani evde bile dogum ediorlar hic baktirmadan
Usgde goruyor doktor kafasi asada ama giremiyor kanala

He tm yani korkmama gerek yok cunku burda cati muaynesi yok dogum anindaa girmezsse alirlar ozaman yani vede acilma sanci cok olmaz bence
Karisik durumlar iste bende karistim kaldim bebeklerimiz saglikli sag saglim kazasiz belasiz dogsunlarda baska bisey gormuyor gozum simdilik

Hastaneye godioz simdi dua edin kizlar doktor tamam artik desin cunku bunun cikacagi yok kazasiz belasiz kavusalim
Allah ya yardimdicumiz ilsun canim suni ile baslanacak bana olmadi zorlamafan sezeryana gidecez aciklik yok yatisim yapildi
Hastaneye godioz simdi dua edin kizlar doktor tamam artik desin cunku bunun cikacagi yok kazasiz belasiz kavusalim
Amin insallah canim ben de yattim birazdan suniyi baslatacaklar allah yardimcumiz olsun

Dualarımız seninle Can'ım iyi olunca yaz bize durumunuzu . Sagsalim
Al yavrunu insaallah yarin kucagina bir avazda kolaycacık bir dogum olsun

Aynen CNm benimde 20 defa kesin oluyor artık kasılma resmen bazılarında nefesimi
Kesiyor sanki o an ıkınsam alttan cikacak kafasını asagiya itiyor hissediyorum ayakta kalınca daha fazla uzun suruyor kasılmalar ve hurma evet baya yemeye basladim bir kac
Gundur de ayaktayim hep bakalım günüm
Bitmeden kendi kendine gelse guzel guzel
Diyorum :KK66: heyecanlı gunler bakalım once kimler doguracak kalanlardan
Senin şafakta bayağı yaklaşmış zaten son 6 görünüyo takvimde :):) hayırlısı bakalım. Bu ayın sonuna hepimiz gazlı tuzlu çocukları konuşucaz gibi ;)

Allah ya yardimdicumiz ilsun canim suni ile baslanacak bana olmadi zorlamafan sezeryana gidecez aciklik yok yatisim yapildi

Amin insallah canim ben de yattim birazdan suniyi baslatacaklar allah yardimcumiz olsun
Allah yardımcınız olsun bacım. Kolaylaştırsın zorlaştırmasın inşallah.

Takviminde son 1 gün ama hiçbir belirti yok. Gerçekten yoruldum şimdiden. Ne yapsam da bebek kanala iner. Dün nişan geldi ama kan yoktu üzerinde onun dışında da hiçbir belirti yok

Merhaba sevgili mart anneleri. Uzun suredir sizi takip ediyorum :) heyecaniniza ortak oluyorum. Bebislerine kavusanlar oldu ALLAH anali babali buyutsun saglikla. Dogumunu bekleyen sevgili anneler sizler de bebislerinize sagsalim kavsuursunuz insaALLAH duam sizinle. Ben de haziran annesi olacagim insaALLAH. Sizler de benim icin dua ederseniz cok sevinirim :) Ceren Cansu Ceren Cansu bugun ozellikle duam senin icin. InsaALLAH hayirlisi ile saglikla evladina kavusursun.

Back
X