• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
selam kızlar 35.gaftada doğum yapmış bebeği gazlı uykusuz bi anne olarak hepinğze hayırlı doğumlar diliyorum zorluğu bi yana çok güzelmiş anne olmak hayırlısıyla alın yavrunuzu kucağınıza :emir_bebek:
Buyuttun sen bile masallah sana guzel deme evlattt ai sukur Rabbime

Bende kendimi kandırıyorum :):) yok yaa bugün daha iyiyim , enerjiğim heralde bu hafta doğurcam diyerek :KK66:
Aslına bakarsak , hem çok istiyorum doğum yapmayı hemde bayağı bayağı tırsıyorum... :anne::ruh:
Al bendende o kadar:) hele yeni doğum yapmış annelerin süt,gaz ve uykusuzluk problemlerini gördükçe amaan daha 10 günüm var şurada uyuyayım dinleneyim ben diyorum:21:

Kac kiloymus senin cadi senin yasin kac ve ilkmi peki hazorliklarin bittimi
Ben merak ediom hani su acilmada agri cekioriz tm ama ikinmada bebek cikarken nasil bi agri mesela acilmada epedural alan ikinmada kapatirolarmisyaa yaa fena acirsaa nasil yapacakk
Kız sen baya bı evhamlısın streslisin .panik yok canım .Rabbim yardım ediyor.ben en son 2 hafta önce gıttım 2700 dedi.ben 23 yaşındayım bu 3.cü olacak inşallah hazırlıklarım bitti çok şükür bende senin gibi yurtdışındayım Fransa’da.canım 2 Doğum yaptım 2.sindede epidural aldım çokta memnun kaldım.bundada inşallah bir skıntı olmazsa yine epidural Alacam. Bebek çıkarken sadece bi baskı hissediyorsun acı Yok.yani.

Aynen öyle. Normal şartlarda , herşey yolunda gidiyorsa hastanede ara ara açıklığa bakılır , sonrasında bebeğin kalp atışları ve sancılara bakılır nst ile .
Açıklık tamamsa , doğumhaneye haydi çatala hopp bebeği çıkar. :KK66: sıralama öyle
Bizde vatal yok odada ayaklar kalkio yatagin ordaaa oluor aii iyi yaaa yoksaa amaliyat gibi birseymi sandim aletler su buu birseyler ediyorlar insana ama epedural alcamyaaa bakalimmm bakmam ben igneyi ama
Peki o ikinmada bebek cikacagii annn samci gibi agrimi var ben dusunuomda kafa cikacakk abowww nasil agrir diye sey var beyninde

Sag okun kizlar sunude hic acilma olmafi sezeryana alfilar ama suniden korkmayin yuzonluj sancilat rahatti acilms olmayincakestiler ama tecrubemi soracak olursaniz ilkinda sanvim kendi gelmusti epudural normaldi cok daha kolaydi
Gözün aydın canım . Peki doktorun dediği gibi zayıf dogdumu? Kaç kilo ?

Kız sen baya bı evhamlısın streslisin .panik yok canım .Rabbim yardım ediyor.ben en son 2 hafta önce gıttım 2700 dedi.ben 23 yaşındayım bu 3.cü olacak inşallah hazırlıklarım bitti çok şükür bende senin gibi yurtdışındayım Fransa’da.canım 2 Doğum yaptım 2.sindede epidural aldım çokta memnun kaldım.bundada inşallah bir skıntı olmazsa yine epidural Alacam. Bebek çıkarken sadece bi baskı hissediyorsun acı Yok.yani.
Aii cnm vallaha rahatlattiorsunuz neguzel ya masallah evet yurt disinda öle cati muaynesi yok deme sana yapmadilar burda hic xok epeduralde almisin aci yok ama hiz var diorlar burda rahatti yani bende alcamda tabi ins birsey cikmazsaa
Bak böke morel oluor yas 23 ucuncu yanii diorummm ben cok istedimm niye korkuom Allahib gucune gitmesin hem iste iste hende böke korkkk utan diommm hastalik degill sey degill sukur etmek lazim

Kızlar bu bi hafta içinde dogurmazsak halimiz hiç iyi olmayacak:D:D korkuyorum kendimden :bicak:her gece yatağa girerken gece sanciyla uyanmayi hayal ediyorum:deli:Gece Kaç Kere kalksam Aynıyim Tık Yok :kızgın: Sabah Oluyor Gün İçinde belirti ariyorum Yine yok:63:yuruyuse cikiyorum suyum patlar diye yine yok :KK70::KK70::KK70:39 u bitirirsem kafayı siyirrim:olamaz:

Dun gece agriyka yatmistim, agri ve aclikla sabahin 8 inde uyandim kizlar:110: belimden one dogru gelen agrilarim var, dayanilmayacak degil ama uyandirdi yani.. hic dk falan da tutmadim:bicak:
4 gün önce senin gibiydim sancida aynı sekildeydi :( acile gittim aciklik 1 2 cm dedi nstde baya sancı çıktı eve git iyice sancin siklassin öyle gel doğum başlamış dedi :( eve geldim tık yok 4 gundur:(

Bizde vatal yok odada ayaklar kalkio yatagin ordaaa oluor aii iyi yaaa yoksaa amaliyat gibi birseymi sandim aletler su buu birseyler ediyorlar insana ama epedural alcamyaaa bakalimmm bakmam ben igneyi ama
Peki o ikinmada bebek cikacagii annn samci gibi agrimi var ben dusunuomda kafa cikacakk abowww nasil agrir diye sey var beyninde
Acı macı yok :):):) bam bam bam ;) çıkarmak işin enn kolay kısmı bacım

4 gün önce senin gibiydim sancida aynı sekildeydi :KK43: acile gittim aciklik 1 2 cm dedi nstde baya sancı çıktı eve git iyice sancin siklassin öyle gel doğum başlamış dedi :KK43: eve geldim tık yok 4 gundur:KK43:
Her lavaboya girdiğimde bende senin gibi kanamam varmı , nişanım geldimi , hapşurdum o giden sumuydu yoksa altımamı işedim :):) sürekli bişey arıyorum dur bakalım. Anamızın karnında nasıl durduk acaba :) tam gününde gelmişim hemde ben

4 gün önce senin gibiydim sancida aynı sekildeydi :KK43: acile gittim aciklik 1 2 cm dedi nstde baya sancı çıktı eve git iyice sancin siklassin öyle gel doğum başlamış dedi :KK43: eve geldim tık yok 4 gundur:KK43:
Iste bende ondan kasilmalari bile saymiyorum bacim:KK70: biliyorum ki daha dogurmyyorum, oyle olsa bile hastane 5 dkka eve, sikinti yapmiom. Su gelseydi iyiydi yavv:KK34: o zaman hemen giderdim:KK73: bobrek agrisi, adet sancisi karisik bisey bu agri:KK75:

Back
X