2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Kızlar merhaba doğum yapan arkadaşlar hayırlı olsun bekleyenler de bif an once kurtulsun inşallah.
Normal doğum yapan arkadaşlar size bir sorum olacak dikişlerim iyileşiyor ama feci bi ağrı var ağrı da makat bölgesinde bu normal mi bilemedim ve kasıgimin biraz daha aşağısı ve çatım çok ağrıyor. 8 gun oldu ama hala zor yürüyorum ve oturuyorum

Sen normal.dogummu.ettin cnm epedural.almismiydin

Normal canım, kesi yeri makata doğru mu? Bir de hemoroid çıkmış olabilir ıkınmadan ötürü. Benim 16 gün geçti üstünden ve dikişlerde hafif sızı kaldı şuan, makattaki zonklama da bikaç gün önce geçti. İkinci doğumlarda karın ağrısı olur dediler, benim hafiftenbgelip geçen ağrılarım olnuştubalt karında. Senin ilk mi?

Cnm o dikis cok agriyormuu yapilinca yada dogum aninda kesilince aiii ilknidral yanar kesin

Cnm o dikis cok agriyormuu yapilinca yada dogum aninda kesilince aiii ilknidral yanar kesin
İki doğumda da direkt kesti dr.lar ve kesilirken acı hissetmedim canım. Dikişten öncede iğne yapılıyor o yüzden acı değilde sadece dokunuşları hissettim.
Bu arada idrarda zerre kadar yakmadı bu zamana kadar, ilktede yanmamıstı. Kontrolde sorucam bende nasıl oluyoda yanmıyo..
Bi ben mi böyleyim yoksa yanan var mı ki?

İki doğumda da direkt kesti dr.lar ve kesilirken acı hissetmedim canım. Dikişten öncede iğne yapılıyor o yüzden acı değilde sadece dokunuşları hissettim.
Cnm igne aiii oraya ignemi o bile suan urktummm
kesilirlen niye hizedilmio cogu dior onu demekki biliorlarrr nere nasil kestiklerini eh kesincede kolay oluor azda olsa cikisi bebyin diorr

O ne cnm neoldu kii albeni ye anlamadim ben
Sebebini tam anlayamadım ama banlanmış canım
Cnm igne aiii oraya ignemi o bile suan urktummm
kesilirlen niye hizedilmio cogu dior onu demekki biliorlarrr nere nasil kestiklerini eh kesincede kolay oluor azda olsa cikisi bebyin diorr
Onca sancıdan sonra iğneyi felan hissetmiyosun :) ortalama üç kg bebek çıkmış ordan, incecik iğnenin lafı olmaz :))

Sebebini tam anlayamadım ama banlanmış canım

Onca sancıdan sonra iğneyi felan hissetmiyosun :) ortalama üç kg bebek çıkmış ordan, incecik iğnenin lafı olmaz :))
Cnm banlanmis.ne ben onuda anlamadim.kusura bakmaaa almanyada dogdum byudum.turkcem cokk yokk kötu degil deme

Yaaa haklisin ignee amaaa igne yanii hahahh belki önce uyusturucu sikiorlardir cnm öle dediler bemceee

y4zy4qmurum canim
Oglumda bende de olmadı ıdrar da yanma dikiş oluyor ya yara olmuyor sanirim ondan hatta ıdrar iyi ediyor derler. Ama makat agrisi olmustu ister istemez orası da geriliyor cunku evet ikinci doğumda adetten biraz daha az bir karın agrisi oluyormus dogumdan sonra da birinci de bıçak gibi kesiliyor ikinci de oyle
Degil
Diyorlar bakalım NE zmn yasayacağız Ayy bende simdi iki gune gelmezse koc burcu olacak ona taktım fen A koc bebekleri yaa

Gelir xnm gelir belki tam uc aylara basliyacak ya yarin gelirr hediyen

Cnm banlanmis.ne ben onuda anlamadim.kusura bakmaaa almanyada dogdum byudum.turkcem cokk yokk kötu degil deme

Yaaa haklisin ignee amaaa igne yanii hahahh belki önce uyusturucu sikiorlardir cnm öle dediler bemceee
Banlanmış derken siteye girmesi yasaklanıyor belli bir müddet. İğneden dikişten felan korkma hiç, zaten hemen bitsede bebeğimi görsem diye can atıyor insan:) heleki epidural alcaksın daha rahat olur bence..
Aynen canım ilkle ikinci farklı. Şimdi tek tük oluyor o sancı. Bir de bebek emerken daha çok haissettim ben, acaba rahmi uyardıgından mı ki diye düsünüyorum.
Bebişinde hayırlı zamanda gelsin inşallah kuzum. Koç olsa bile balığında özelliklerini taşır büyük ihtimalle. Tam geçiş günleri olduğunsan :)

Aaa kötu olmus tuhh yaa ins gelir hemen
Yaa kesin cnm bebek baska
Alcam epedural ama ins ise yarar azda olsa agri giderrr bakalimmm cnm
Ama ikinmada kapatiorlar yani o ikinmada agri olursa naail yaparim diom ama mesela wc ye cikionyaa odaa agrimioo yanii bilmiom öle seymi amannnnn
Aen bidah istionmu bebek 3cuncuye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…