2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Kucukmuydu canim
Olabilir de olmayabilirde
Benimki suyumla birlikte gelmsti baya buyuktu avuc icimi doduruyodu kanla karışık sefaffafti
Az kalmis annesi her an gelir artk
Allahim hayırlı kolay dogum nasip etsin inşaAllah
Yarım avuç içi kadar inşallah inşallah teşekkür ederiz

Kanlıysa 1 2 güne başlıyor doğum ama rengi beyaz Sarı olunca malesef baslamiuor bendende 1 hafta önce geldi ama doğum baslamadi burda bi iki kisidede geldi onlardada baslamadi
1 2 hafta daha gelmezse ben biterim myom var bende. Sezaryen çok zor olur dedi doktor. Normal doğsun diye bekleyeceğiz elimizden geldiği kadar. Rabbim hepimizi en kolay ve güzel şekilde bir an önce kurtarsın inşallah

Bu kızların hepsi koç burcu olmak istiyoo galiba.. bekletiyorlarki bizii
Evet bende onu düşündüm valla. Bugün yarın geldi geldi :) yoksa balıklıktan çıkıp koç gibi kız olacaklar
Artık benimde umudum 21 mart , evlilik yıldönümümüz belki gelir gayretindeyim ama pek te umudum yok gibi :):) hayırlısı inşaallah...

Gelir senin prenses belki 21 Marta belli mi olur..
Bende kız diye erken gelir umidindeydim ama 41 olucaz yinee.. Nisan annesi olucam galiba..

Günaydın malesef sen nasılsın varmı bi belirti bi kıpırtinisan düğün falan
Yok yokk :):) dipçik gibiyim . Anlamadım hadi bende nişan falan da yok , sana bir hafta olacak :) napsakta doğursak bilemedim. 40 lı haftalarda ben stres oldum iyicee yaa birde günümüz dolarsa vay halimize

Balık burcunuda hep sevmisimdir koç bana itici geliyo ya yok bu iki gundede doğmaz hiç umudum yok valla benimde umudum 24 Mart olsun bari abisiyle aynı gün doğmuş olurlaronada umudum yok bizimki en ters zamanda gelir

Bana dua edin kontrolum var 11bucukta kizlarr kilosunu bakacaklarrr ins almistir yoksaaa dogum diorlarr

Gelir senin prenses belki 21 Marta belli mi olur..
Bende kız diye erken gelir umidindeydim ama 41 olucaz yinee.. Nisan annesi olucam galiba..
Şimdi oturup koç burcu özelliklerine bakıcam :) kendimi şartlamışım msrt annesi olmaya :):)
Bilinmezlik yoruyor insanı , valla bu gidişle bende nisan annesi olabilirim. 40+ da gelirse bekleyelim.bakalım...

Balık burcunuda hep sevmisimdir koç bana itici geliyo ya yok bu iki gundede doğmaz hiç umudum yok valla benimde umudum 24 Mart olsun bari abisiyle aynı gün doğmuş olurlaronada umudum yok bizimki en ters zamanda gelir
Ben kaçırdım.abiyle aynı tarhte doğma işini.
Bari 18 mart çanakale zaferinde gel evladım dedim o da olmadı. Son bekleyiş 21 mart :):) . Ondan sonra amaan ne zaman gelirsen gel dicem

Banada hep itici ve zor geliyo koç. . Babamız koç bize yetiyoduu. Baba kız elele verip bizi cilditmasalar bari

Yok yokk :):) dipçik gibiyim . Anlamadım hadi bende nişan falan da yok , sana bir hafta olacak :) napsakta doğursak bilemedim. 40 lı haftalarda ben stres oldum iyicee yaa birde günümüz dolarsa vay halimize
Dün acile gittim sancı olunca bi heyecan ebe baktı yok dedi senin ki daha çok yukarda aşağıda olsa baskı yapip açacak ama inmiyor dedi 2 cm hala sancı oluyor açıklık yapmıyor niyeki acaba

Dün acile gittim sancı olunca bi heyecan ebe baktı yok dedi senin ki daha çok yukarda aşağıda olsa baskı yapip açacak ama inmiyor dedi 2 cm hala sancı oluyor açıklık yapmıyor niyeki acaba
Hımmm inmedi demekki daha canım. Benim ikincide inememişti doğuma kadar , o yüzden suni sancı almıştım. Ama endişelenme doğum sancıların düzene girdiğinde de aniden inebiliyor ilk doğunlardan sonra. Birden başlayabilir yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…