2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Hosgeldin Can'ım gozunuz aydın hadi darısı bize. Kisa zmanda hikayeni bekliyoruz bu seferde yine aldın mı epidural ?
Ben okurum CNm Rabb'im insaallah gönlünüze gore versin
Gercek sanci eger su ve kanama yoksa cok
Ama cok duzenli oluyor Can'ım en buyuk belirtisi bu herkeste her çocukta sancının başlama sekli
Farklıdır kimisi belden girdi diyor kimisi kasıklarımdan basladi kimin tum göbek cevresi diye tarif eder ama gercek sancının en onemli belirtisi duzenli olusu saniyesi saniyesine 15 dk da birde başlayabiliyor sonra kısaldıkça kısalıyor
Arası Dr dediği gibi anlamamak mumkun Deggil
Gercek sancıları fkt su ve kanama
Durumu cok baska cunku bazen hic sancısız acilma ilerlemiş olabiliyor buda ayrı bir durum illa sancıyı hissedeceksin diye birsey yok :)

benimde adet sancisi gibi oluyor sonra geciyor karnimin oralarda doğum sancisinda ise agri belden girermis asagilara ilerlermis bende merak ediyorum nasil olcak diye hakkimizda hayırlısı olsun inşallah,çatı muayenesi oldunuz mu siz

Saol canımm verdıgın bılgı ıcınn,en azından bıleyım basıma ne gelecegını, takıpte olayım kendımıı. Boyle bos bos beklemek te ınsanı yoruyorr valla

Gel birde bana sor son 1 hafta Hele
Anlatılamaz ve aylardır yalancı sancım var.adetteki gibi oluyormuş bel ağrısı öyle diyorlar gerçi benim yalancı sancılar bile bazen ağlamaya sebep oluyor birden bir giriyor Sancı sonrası gözlerimden istemsiZce yaşlar dökülüyor o da nst 60 falan olunca düşün yani doğum zamanını hiç düşünemiyorum

Evet oldum ve doktor cok rahat dogurursun dedı ben hala korksam da ( bakalım basıma neler gelecekkk gorecegızz

Mesela su ansa uzandımm bebıs ara ara hareket halındee. Kasıklarımın orada nabzımız attıgında hanı elektrık carpar gıbı bı hıs olur ya nabız her attıgında ıste ara ara oyle oluyor su andaa. Ama sureklı degıll anlık bunlarr. Belımde de aynen aynı hıss oluyor. Bı de alt bacak arama ara ara ıgne batması gıbı oluyor kızlar. Bunların hepsı yalancı dogum kasılmalarıı herhaldee

Bende Çarşamba gittim kontrole yalancı Sancı var bi tek.ultrasonda kanala inmemişti öyle kaldı istersen gel sezeryan yapalım dedi ama ben biraz beklemek istiyorum gerçi bilmiyorum nasıl olacak inan çok karışığım çok halsizim ağrılarım var çatı ağrısı bel ağrısı falan ama düzenli değil

Canım insan bilmeyince zor gibi geliyor. Ben oğlumdayken suyum gelerek gittim, sancılar sonradan başladı belden kasıklara sızı seklinde yayılıyordu.
Bu hamileliğimde gece karnımın altı ve kasıklarımda adettekine benzer sancılanmalar oldu, karnım sertleşiyodu o anlarda ve yukarı doğru yayılıyordu ağrı. Önemli olan bu durumun belli zaman aralıklarıyla gelmesi. Biri 10 dk arayla diğeri 25 dk sonra geliyosa anlamı yok, bir süre sonra düzenli gelmeye başlarsa doğumun başlamış demektir. Sancı hareketle vs azalmıyor tam tersine zamanla daha şiddetli geliyor.

Can'ım ben de yürüyüş yaparken bir anda bir sızıntı hissettim sıcak sıcak suyum sandım doktora gittik su değil mukuslu akıntı dedi doktor. 2 cm açılma var dedi her an olabilir dedi şok oldum valla

Can'ım ben de yürüyüş yaparken bir anda bir sızıntı hissettim sıcak sıcak suyum sandım doktora gittik su değil mukuslu akıntı dedi doktor. 2 cm açılma var dedi her an olabilir dedi şok oldum valla
Hadi Hayırlısı inşallah Allah hepimizi sağsalim kurtarsın

Hayır henuz olmadım ztn birinci normal
Oldu diye doktorum ikinci de relax davranıyor
Salı günü 40 haftam dolacak kontrole çağırdı o gune kadar doğmazsa bir açıklıga bakarız Dedi biraz kurcalayınca da dogumu tetiklemek icin de demis olabilir bakalım . Benim oglumda gec doğduğu icin bunda da geçikebilir Dedi aslinda
Bir vakti saati var .elbet suyu filan iyi
Olduktan sonra beklemek lazım bebegin hareketleri de Suan İyi
Cok sukur.
Saol canımm verdıgın bılgı ıcınn,en azından bıleyım basıma ne gelecegını, takıpte olayım kendımıı. Boyle bos bos beklemek te ınsanı yoruyorr valla
Rica ederim Can'ım ne demek ilk bebeğimde ne cok merak ederdim
Bende her doğurana sorular sorardım fkt ne kadar anlatırlarsa anlatsınlar yasamak baska yasamadan zor

Dogru soyluyorsun yasamak bambaskadır muhakkak, ınsallah ilk bebısını sabırsızlıkla bekleyen bızlerde hayırlısıylaa bebıskerıbkucagımıza alırızz

Gercektenmiii meguzel yani normal dogum daha iyi dion bide epedurall dada agriyi acikliyi agrisiz beklenioo ve ikinmadaa yaoarsn acik ypamasaan kapatiorlar ondan korkuom yA BAKALIM

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…