- 3 Şubat 2010
- 3.402
- 2.249
- 333
- Konu Sahibi y4zy4qmurum
-
- #31.961
Hosgeldin Can'ım gozunuz aydın hadi darısı bize. Kisa zmanda hikayeni bekliyoruz bu seferde yine aldın mı epidural ?Ben geldim
Ben okurum CNm Rabb'im insaallah gönlünüze gore versinArkadaşlar merhaba. Bu ay tüp bebek tedavisine başlayacağım inşallah. 41 hamileden benim için birer tane ayetel kürsi okumasını istiyorum Okuyabilecek olan var mıdır? Özelden isim soyisim verebilirim. Allah razı olsun şimdiden.
Gercek sanci eger su ve kanama yoksa cokKızlarrr yaa sıze bırsey soracagımm. Benım de agrım oluyor , ara ara kasıklarım sancılanıyor gecıyor ve dedıklerı gıbı bebıs sankı karnımın bı yerıne poposunu dayanım gıbı bır tepcık olusup sonra ınıyor. Bunları yasıyorum evet ama ben bu gercek sancıyı nasıl anlayacagımmm?? Doktora sordumm geldıgı zaman anlarsın zaten dedı. Bırı bana nolur su sancıyı bır tarıf etsın kızlar, ne zaman telaslanmam gerektıgını bıleyım en azındann. cunkuu agrım olsa da azıcık dolanayım gecer dıyorum evın ıcınde ıkı tur atıyorum hafıflıyor kasıklarımdakı sancıı. Sımdılık boyle agrılarım oluyor. Bı el verın kızlarr
Saol canımm verdıgın bılgı ıcınn,en azından bıleyım basıma ne gelecegını, takıpte olayım kendımıı. Boyle bos bos beklemek te ınsanı yoruyorr vallaHosgeldin Can'ım gozunuz aydın hadi darısı bize. Kisa zmanda hikayeni bekliyoruz bu seferde yine aldın mı epidural ?
Ben okurum CNm Rabb'im insaallah gönlünüze gore versin
Gercek sanci eger su ve kanama yoksa cok
Ama cok duzenli oluyor Can'ım en buyuk belirtisi bu herkeste her çocukta sancının başlama sekli
Farklıdır kimisi belden girdi diyor kimisi kasıklarımdan basladi kimin tum göbek cevresi diye tarif eder ama gercek sancının en onemli belirtisi duzenli olusu saniyesi saniyesine 15 dk da birde başlayabiliyor sonra kısaldıkça kısalıyor
Arası Dr dediği gibi anlamamak mumkun Deggil
Gercek sancılarıfkt su ve kanama
Durumu cok baska cunku bazen hic sancısız acilma ilerlemiş olabiliyor buda ayrı bir durum illa sancıyı hissedeceksin diye birsey yok :)
Gel birde bana sor son 1 hafta HeleSenın bır de zamanının dolmasına 4 gun kalmıss. Masallah canımm bu gunlere gelmıssın cok sukurrr. Insallah hayırlısıylaa kucagına alırsınn..bel agrısı oluyormus dıyosun yanı , bende sırt agrısı oluyor ama o da ahırlıktan dıye dusunuyorum. Ayyy rabbım hayırlı dogumlar nasıp etsın. Sancıları karsılayacak guc kuvvet versınn. Cabucak kucagımıza almayı nasıp etsınn.
Evet oldum ve doktor cok rahat dogurursun dedı ben hala korksam dabenimde adet sancisi gibi oluyor sonra geciyor karnimin oralarda doğum sancisinda ise agri belden girermis asagilara ilerlermis bende merak ediyorum nasil olcak diye hakkimizda hayırlısı olsun inşallah,çatı muayenesi oldunuz mu siz
ne zaman oldun peki canım bende bu saki gidicem yapar mi acaba,anlattiklarin yalanci gibi sanki canimEvet oldum ve doktor cok rahat dogurursun dedı ben hala korksam da( bakalım basıma neler gelecekkk gorecegızz
Evlat gibisi yok bide benim.ilk ve kiz bakalim.neyaoacam aglarim kesin onu glrunce siz agladinizmuHepiniz çok sağ olun kızlar.Rabbim herkese nasip etsin inşallah.3 cü kez anne olmak muhteşem bir duygu.heleki kız evlatsa .
Bende Çarşamba gittim kontrole yalancı Sancı var bi tek.ultrasonda kanala inmemişti öyle kaldı istersen gel sezeryan yapalım dedi ama ben biraz beklemek istiyorum gerçi bilmiyorum nasıl olacak inan çok karışığım çok halsizimValla Can'ım kontrole en son geçen pazartesi gittim bakmadı. Salı günü tekrar kontrolüm var o gün bakacak. Benim sıvımda biraz azlık var. O yüzden sıvı kontrolüne yoğunlaştı hep doğumdan çok. Salı gününe kadar doğmazsa haber veririmsen de hiç belirti yok mu? Çatı Ağrı'sı çok bende bir de 2 gün önce topun sümüksü bir akıntı geldi ama kırmızı yada pembe değildi nişandır dedim ama gelen giden yok
Canım insan bilmeyince zor gibi geliyor. Ben oğlumdayken suyum gelerek gittim, sancılar sonradan başladı belden kasıklara sızı seklinde yayılıyordu.Kızlarrr yaa sıze bırsey soracagımm. Benım de agrım oluyor , ara ara kasıklarım sancılanıyor gecıyor ve dedıklerı gıbı bebıs sankı karnımın bı yerıne poposunu dayanım gıbı bır tepcık olusup sonra ınıyor. Bunları yasıyorum evet ama ben bu gercek sancıyı nasıl anlayacagımmm?? Doktora sordumm geldıgı zaman anlarsın zaten dedı. Bırı bana nolur su sancıyı bır tarıf etsın kızlar, ne zaman telaslanmam gerektıgını bıleyım en azındann. cunkuu agrım olsa da azıcık dolanayım gecer dıyorum evın ıcınde ıkı tur atıyorum hafıflıyor kasıklarımdakı sancıı. Sımdılık boyle agrılarım oluyor. Bı el verın kızlarr
Can'ım ben de yürüyüş yaparken bir anda bir sızıntı hissettim sıcak sıcak suyum sandım doktora gittik su değil mukuslu akıntı dedi doktor. 2 cm açılma var dedi her an olabilir dedi şok oldum vallaBende Çarşamba gittim kontrole yalancı Sancı var bi tek.ultrasonda kanala inmemişti öyle kaldı istersen gel sezeryan yapalım dedi ama ben biraz beklemek istiyorum gerçi bilmiyorum nasıl olacak inan çok karışığım çok halsizimağrılarım var çatı ağrısı bel ağrısı falan ama düzenli değil
Hadi Hayırlısı inşallah Allah hepimizi sağsalim kurtarsınCan'ım ben de yürüyüş yaparken bir anda bir sızıntı hissettim sıcak sıcak suyum sandım doktora gittik su değil mukuslu akıntı dedi doktor. 2 cm açılma var dedi her an olabilir dedi şok oldum valla
Tam 38+0 da yaptı cnm catı muayenesı. Zaten 4-5 sanıyelık bı olayy hıc sıkıntınyapma kendıneene zaman oldun peki canım bende bu saki gidicem yapar mi acaba,anlattiklarin yalanci gibi sanki canim
O catii muaynesiii hani kamarayla bakiorlarya öle seymoiTam 38+0 da yaptı cnm catı muayenesı. Zaten 4-5 sanıyelık bı olayy hıc sıkıntınyapma kendınee
Yok cnm doktor ıkı parmagıyla rahım agzına bakıyor el ıle muayene yanı, herhalde kemık yapısını mı kontrol edıyor bılmıyorumO catii muaynesiii hani kamarayla bakiorlarya öle seymoi
Hayır henuz olmadım ztn birinci normalbenimde adet sancisi gibi oluyor sonra geciyor karnimin oralarda doğum sancisinda ise agri belden girermis asagilara ilerlermis bende merak ediyorum nasil olcak diye hakkimizda hayırlısı olsun inşallah,çatı muayenesi oldunuz mu siz
Rica ederim Can'ım ne demek ilk bebeğimde ne cok merak ederdimSaol canımm verdıgın bılgı ıcınn,en azından bıleyım basıma ne gelecegını, takıpte olayım kendımıı. Boyle bos bos beklemek te ınsanı yoruyorr valla
Dogru soyluyorsun yasamak bambaskadır muhakkak, ınsallah ilk bebısını sabırsızlıkla bekleyen bızlerde hayırlısıylaa bebıskerıbkucagımıza alırızzHayır henuz olmadım ztn birinci normal
Oldu diye doktorum ikinci de relax davranıyor
Salı günü 40 haftam dolacak kontrole çağırdı o gune kadar doğmazsa bir açıklıga bakarız Dedi biraz kurcalayınca da dogumu tetiklemek icin de demis olabilir bakalım . Benim oglumda gec doğduğu icin bunda da geçikebilir Dedi aslinda
Bir vakti saati var .elbet suyu filan iyi
Olduktan sonra beklemek lazım bebegin hareketleri de Suan İyi
Cok sukur.
Rica ederim Can'ım ne demek ilk bebeğimde ne cok merak ederdim
Bende her doğurana sorular sorardım fkt ne kadar anlatırlarsa anlatsınlar yasamak baska yasamadan zor
Cnm kac haftalik dogdu normalmi benimkide ufak c
Tam 39 sifirda dogdu hic acikkik sanci yoktu bebek yukardaydi 2 saat suni sanci verdi 120lerde duzenli sanci verdiler hic dayanilmayavcak kadar degildi esimle sohbet halindeydik ama acikma olmayinca devam etmeyw gerek yok dediler sezeryan oldu ben de senin gibi korkan biri olarak ve birinci dogumu epidural normal yapmis olarak kesinkikle normal dogumum daha agrisizdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?